- Konu Sahibi isimsizzzbiriiii
Eşiniz iyi yere dükkan açmış3 senedir yapmıyorum zaten . Annem başta demişti aranızda çok fark var ailesine ayak uyduramazsın kızım çok farklı insanlar diye dinlememiştim .. şuan hiç gitmek istemiyorum hiç eşimde kavgaya tırmık çekiyor beni sevseydin annem babam ne yaparsa yapsın yine gelirdin diyor . Ve ben bu ınsanların durup dururken laf sokmalarına falan hâlen cevap vermiyorum susuyorum sürekli bu susmak beni mahvetti
Ne demek sevseydin gelirdin o zaman o da sizi sevseydi böyle zorlamazdi
Ayrıca neden pat diye işe güce attınız ki kendinizi ben şahsen 21 yıllık evliyim her sene de giderim 3 defa iş yapmamisimdir genel manada orda yaşamakta zorlandigim ama kendilerine değer verdiğim için gittiğim izlenimini veririm benden yüzümü görmek dışında beklentileri olmaz aynı şekilde çocuklarımi da çok severler bu arada ev hanımıyım yani öyle prestijli mesleğim falan yok ama çok tatlı dilliyimdir büyüğünden küçüğüne sever onore ederim onlarde saygı duyarlar ki bizde doğu batı olayı var ben Ankara onlar güney doğu
Ben şimdi mesela kızlarımda böyle uyarıyorum büyük kızım nişanlandi mesela onlara diyorumki saygı duyun ağır olun nadide oldugunuzu hissettirin yani değil laf sokmak kinaye veya ima yapmak ben odaya girince bir toparlanirlar ama dedim ya bende öyleyim
Size tavsiyem kendinizi geri çekin taş yerinde ağırdır esinizle konuşun bir hafta kalırım deyin gidince de her şeye atilmayin evet saygı duyun ama bu her lafı yutmaniz anlamına gelmez eşinize deyin ki bana bu şekilde davranildiginda ya sen müdahale edersin ya da ben ederim ama bir daha bir araya gelmem onlarla sonuçta sizde kaç yaşına gelmiş evli kadınsıniz ne münasebet biz sizi elalem ezsin laf soksun diye mi büyüttük? İnsan kendi değerini kendi belirler eşinizden başlayın