- 5 Mayıs 2022
- 190
- 12
- 28
- Konu Sahibi Derya 12468
GörüşmüyorumHiç bir şekilde mi gorusmuyorsunuz ? Eşinizle gidin misafir gibi geri gelin.
Ben
4 aydır gitmiyorumHiç bir şekilde mi gorusmuyorsunuz ? Eşinizle gidin misafir gibi geri gelin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GörüşmüyorumHiç bir şekilde mi gorusmuyorsunuz ? Eşinizle gidin misafir gibi geri gelin.
4 aydır gitmiyorumHiç bir şekilde mi gorusmuyorsunuz ? Eşinizle gidin misafir gibi geri gelin.
Kocamin kardesi ya klavye sikintili benim lohusalimda gelip beni bakmadilar kocamla aramı açtılar görüşmüyorum kocam yarın izinli yarin napcaz dedim isten geldikten sonra yarin olsun bakarız dedi akşam yatcak babamın selamı var bizi bekliyor aksam diyor
Nasil davrancam onlara gitmek istemiyorum
Kahkaha attım iyi ki evde yalnızımNe yapacaksınız gidin yarın,kına Haziran’ın ikisinde düğün de dördünde olsun en mantıklısı bu deyin gelin.
Anladığım kadarıyla mantıklı olan bu
Ben yine anlamadım. Ama sorun bende muhtemelen.Sana soyle anlatayım koca sülalesinin yanına gitmiyorum görüşmüyorum lohusaligimda gelip beni bakmadilar ve sürekli kocamla kavga ettik kocamda ben sizden tarafa senide bizden tarafa götürmem diyor du ve ailesiyle görüşmem cocuk olduğundan beri
O gündür bugundur benim koca gitmez annem gile ilk defa pazar gitti gel annen gili bakalım bi diye gittik bugünde yatağında babamın sana selami var yarın akşam kardeşimin dugun tarihi konmamış bizi çağırıyor dedi seslenmedim
Şimdi genç ben birşey anlamadım.Merhaba gençler
Şimdi size bir sorum olcak yardımcı olursanız sevinirim cidden
Kocam benle konuştuğunda isten geldiğinde ve isteyken aradığımda birsey demedi yarın izinli napcaz yarın dedim yarın olsun bakalım dedi
Tm yatcaz kardeşimin dugun tarihini koycaklarmis babamın selamı var yarın akşam bizi bekliyor diyor ya kaynanam gile 4 aydir gitmem süslenmedim artık
Yardımcı olun yarın ben nasıl davranmam gerekir orada not düğünü olcak gorumcemle gorusmuyorum
Düğün adı nasıl konuyor ki?Eylül ekim gibiymiş evel kerim oyle diyor ama yarın akşam bizi davet etmiş kayinpeder dugun adı koycaklarmis
Bugün biraz hastaydım doktora gittim hemen annesini arıyor akşam gitmicek gibi benim doktora gittiğimi diyor deme evel bakmazlar gelip diyorum diyor tartisiyoruzHiç kavga etme hiç. Ben de sevmem eş ailesini ama mecburen gidip iki konuşup geliyorum. İlk evlendiğimizde canımı sıkan bi durum olduğunda surat asıp kavga çıkartıyodum ama enerjim yok artık. Zaten sen ne yaparsan yap ailesini silmiyor. Sen siler misin eşin için anneni babanı? Bu seferlik sırf senin ailene gittiği için git. Bunu planlamış olsa da ağzına laf verme. Bundan sonra da tekrar gitmek isterse ya sen de ailene gitmek istediğini söyle ya da gitme. Düğün tarihine de asla karışma. Çocuğunla ilgilen dön. Umrundaymış gibi davranma yani "aman burda napıyorsunuz aptallar" gibi bi surat ifaden olsun
Ne dediğinizi anlamadımBugün biraz hastaydım doktora gittim hemen annesini arıyor akşam gitmicek gibi benim doktora gittiğimi diyor deme evel bakmazlar gelip diyorum diyor tartisiyoruz
Düğünün adı Mahmut olsun lutfennnnnEylül ekim gibiymiş evel kerim oyle diyor ama yarın akşam bizi davet etmiş kayinpeder dugun adı koycaklarmis
Allah aşkına siz nerelisinizBirde kocam benim lafımı dinlemez dedigimi tutturamiyorum artık ailesinin lafını dinliyor onlara daha yakın nasil yapcam ben
Bu mesajınızda ne anlatmak istediniz? Deme evel bakmazlar ne demek anlayamadım.Bugün biraz hastaydım doktora gittim hemen annesini arıyor akşam gitmicek gibi benim doktora gittiğimi diyor deme evel bakmazlar gelip diyorum diyor tartisiyoruz
Annesiyle ne konuştuğunu bana demiyor ben yabancıymısim gibi ama hastaydım hastaneye gidiyorum doktora girip cikasiya annesine beni anlatıyor anlamicak ne varBu mesajınızda ne anlatmak istediniz? Deme evel bakmazlar ne demek anlayamadım.
Aynen ama kocam surekli ailesi gili tutuyor sinirlendirme vs diyip bağırıyorBen çözdüm, eşi konu sahibinin doktora gittiğini annesine söylüyor. Konu sahibi de eşine, ''söyleme eve gelip bakmazlar" diyor.