- 5 Ocak 2019
- 3.204
- 11.780
- 123
- Konu Sahibi hayalperest_11
Peki karıcııımBoyle boyle hanımcı yapacagiz hepsiniHa gayret
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki karıcııımBoyle boyle hanımcı yapacagiz hepsiniHa gayret
![]()
yani evet kumar oynayıp borca sokan yalan soyleyen bir adama çözüm bulamadım haklisiniz o yüzden boşanıyoruz :)
teşekkür ederim ironinizi anladım o yüzden güldüm ama kiriciydi yine de.
18imdeydim. Flört dönemi işte, acabalarla dolu. Eskişehir sokaklarında, el ele yürüyoruz. Elimde yedek babetlerimi taşıyorum. Karşıdan 2 kız geliyordu, soluma bi bakarsın benim ki onlara bakıyor gibi. Allah yarattı demedim, babetleri ağzının ortasına geçirdim. Ağlamaklı bir şekilde, tantuniciye bakıyorum noluyo yaa dedi. Fiyatları ezbere söyledi. O gün tövbe ettim, şiddete hayırYasasin tam bagimsiz hanimci adamlar![]()
Vay be annesi de ne iyi kayinvalideymis. Ben benimkine oyle desem oglunu savunur ne olmus demisse falan der, ve asla yemek yapmamazlik falan yapmaz tam aksine daha abartılı davranir imreniyorum boyle kv leri okudukca.1 ay yemek bulaşık yapılmadı ciddimisiniz ?tebrikler süpersin verebileceğin en güzel dersi vermissin :)
Evet canım hatta annesine de söyledim bunu gizliden, oraya yemeğe gitmek istediğinde annesi de bahaneler uydurdu ya da sevmediği yemekler yaptı. Dışarıdan yedi ya da aç kaldı. Yumurta kırmayı bile beceremezdi çünkü yeteneksiz.
Vay be annesi de ne iyi kayinvalideymis. Ben benimkine oyle desem oglunu savunur ne olmus demisse falan der, ve asla yemek yapmamazlik falan yapmaz tam aksine daha abartılı davranir imreniyorum boyle kv leri okudukca.
ne güzel. ben müsade etsem kendileri bizzat ezecekler, ezdirmemeyi geçtim :)iyidir sağolsun, asla ezdirmedi beni. kendisi de, kayınbabam da.
evet malesef genelde bahsettiğiniz davranışı sergiliyorlar. ben eşten yana şanssız, ailesinden yana şanslı oldum :)
Tepkim net begenmiyorsan git ananla yasa der dimMerhaba kızlar. Buraya pek konu açmıyorum ama sizlerin görüşünü bir konuda merak ettim. Evimize misafirler geldi. Eşimin ailesi ve onların uzaktan akrabaları. Konu nerden geldi bilmiyorum eşim herkesin yanında beni eleştirmeye kötü özelliklerimi söylemeye başladı. Çabuk kızar çok ters dağınıktır gibi şeyler söyledi. Bu sözler üzerine yorumlar yapıldı güldüler. Ben ne diyeceğimi bilemedim. Bu durumda sizin eşinize tepkiniz ne olurdu. Benim canım haliyle sıkıldı. Henüz konuşmadım.
Bende azıcık eleştirecek olsunGenellikle birilerinin yaninda beni kizdiracak bir sey yaparsa "Herkes gidecek, biz bas basa kalicaz. Ona gore haaa" derim sakaymiscasina.![]()