- Konu Sahibi sevilay1984
yaşları küçük olduğu için olabilirmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elim ayağım titriyor.Iste bunu yapamiyorjm oglum onu babasi biliyo baba diyor ona kendi babasini gormuyor bana gelip anne babam neden kardesimi opuyo beni opmuyo diyince cinnet geciriyorum
Iyi bana ustume duser vs. Oglumada oyle ama mesela kendi cocuklarini oper koklar benimkine yapmaz
Iste bunu yapamiyorjm oglum onu babasi biliyo baba diyor ona kendi babasini gormuyor bana gelip anne babam neden kardesimi opuyo beni opmuyo diyince cinnet geciriyorum
Hayir hepsi benim cocugum ilk oglum benim ilk esimdenNasıl
İlk eşinden çocukları demediniz mi?
Yapiyorum ne demeye calisiyosun diyo bu duvarlari sen yaptin diyo vsEşinizin kendi çocuklarını daha çok sevmesi normal ama bunu sizin çocuğunuz yanında yapmasa daha iyi. Ya hepsini sevip öpecek ya hiçbirini.
Oğlunuzun gözüne sokarak yaparsa onu uzer elbette. Çünkü çocuk bu durumu anlayamaz
Siz bu konuda uyarın farkında olmayabilir
10 cocugumuzda olsa benim oglumu el ustunde tutacagini soylerdi hepEvlenirken sizi nasıl ikna etti de evlendi o çocuğun sizle olacagini kardeşleri olacagini biliyordu
Eşiniz suçlu
Ben diğer çocuklar da başkasından sanıp normal diyecektim ama değil
Hep tartisiyoruz kolunda ortak cocuklarin dovmesi var benim oglum yok sosyal hesapta fotolari var oglum ve ben yokuz yoruldum artikKüçücük çocuk hissedecek kadar sevgi ayrımı yapab bir adama kim olsa gıcık olur bence siz haklısınız
Çok mu zor öpüp koklamak diline eline mi yapışır
Konuşun düzeltsın kendını yazık ya çok üzüldüm![]()
Yapiyomuyum bilmiyorum esim cocuklara kizdiginda dahi sanki benim ogluma daha cok bakip kiziyo gibime geliyo herseui batiyo evladim kabul gormuyor gibi
Soyledim soylemem mi bukadar rahatsixsan ki babasi da yani dedeleri asiri ayrim yapiyo!! Ogluma tokat atmisligi var kavga ettik!! Heo kavga ediyoruz bu konu acildiginda kendi oglum 6 yasinda ortak cocuklar biri 4 digeri 3 aylikİçim yandı yemin ederim ya. Gözümden yaş aktı
Ben evlensem, eşim kendi çocuklarını sevse, ilk evliliğimden olan Yavrum babam beni niye öpmüyor dese ölmek isterim ya.. Allah kahretsin böyle düzeni.
Çocuğun dikkatini çekecek kadar fazla ayırıyo demek ki.
Çocuklar kaç yaşında? Küçük oldukları için ilgi gösteriyor olabilir mi? Hiç konuşup rahatsızlığınızı söylediniz mi?
Yemin ederim evde cam çerçeve bırakılmayacak bir konu.
En yakin zamanda benim en kiymetlilerjm cocuklarim 40 koca bulunur 1 evlat bulunmazPsikolojik destek alın bence vakit kaybetmeden. Çocukları onun ve benim diye ayırdığınıza göre evet ayrımcılık yapıyorsunuz. Sizin de kabul ettiğiniz gibi takıntınız daha da artmadan profesyonel bir yardım alın
Ona cok zor geliyo ben harika baba olsun demiyorum azicik sevgi ya! Ona bi yatak bir lokma ekmek vermesi gram umrumda degil SEVGI ISTIYORUMBuna üzülürüm işteşu anda eşinizi boğmak geldi içimden kusura bakmayın. Eğer çocuk onu babası biliyorsa ve göstere göstere ayrım yapıyorsa Allah sorar hesabını sorsunda zaten. Evladı gibi sevemez ama onuda öpmek arada sırada sarılmak zor olmasa gerek
Soyledim soylemem mi bukadar rahatsixsan ki babasi da yani dedeleri asiri ayrim yapiyo!! Ogluma tokat atmisligi var kavga ettik!! Heo kavga ediyoruz bu konu acildiginda kendi oglum 6 yasinda ortak cocuklar biri 4 digeri 3 aylik
Bosanmak istiyorum oglum icin arada 2 cocuk daha var anasini satim ya cikmazdayim uzuluyorum öz babasina bikac kez irribst kurmaya calistim ama kavga ederdik kesin esimleEvlenirken, eşinizi 'baba' bilecek çocuğunuz için konuşmadiniz mi? Yazık küçücük yavruya,onu da öpüp koklasa incileri dökülür çünkü.. bunun senin çocuğun benim çocuğumla alakası yok,herkes kendinden olanı daha çok sever doğal olarak ama fiziksel sevgi eşit olmalı. Sadece yedirdim,icirdim,okula biraktimla olmuyor o babalık sıfatı.
Denedim ona gore ayrim yokmus varsada benim sizofrenligimden dolayiymis vs.Kendinizi doldurmayın bence. Onlar eline doğmuş, gözüne küçük geliyorlardir. Bence yaptığının farkında bile değildir. Hiç konuşmayı denediniz mi