Kocam ve oğlum ve takintili ben???

Çocuklarınız disinda kendini, ailesinden birilerini ya da arkadaşlarını paylaşıyorsa
Sizi paylaşmaması anormal

Ama diğer eşten olan çocuğunuzu paylaşmaması normal
Ben oglum haric
Bi alttaki mesajda boşanmak istiyorum demişsiniz, benden de boşan dememi bekliyorsunuz sanırım. 2 çocuk verdim hayatım nolacak da demişsiniz eğer boşanmak istiyorsanız bunu çok da önemsemeyin bende 2 çocuk verdim ve boşandım. Hayatınıza birşey falan olmuyor yani korkmayın.
Biri 3 ayljk maddi manevi ne yapacam o 2 cocugun hakkina girmis olacakmiyim devam edersemde ilk goz agrimi kurban etmis olurmuyum

Esim benim 2. Evliligim ilk evligimden 1 oglum var bu esimden 2 cocugum daha var esim sosyal hesaplarda heo kendi ogullarini paylasiyo asla benim oglumu veya beni paylasmaz bu beni icten ice yaraliyor bilmiyorum kimisi ayrim yapmiyo takilma diyo kimisi olmaz oyle diyo bilmiyorum ayrim yapiyo gibi bence onlara bakarken daha bi sevgili paranoya yapmiyosam sizce sizden akil danisiyorum ablalarim bacılarım bosanmayi bile geciriyorum aklimdan
O iki çocuğu siz mi dogurdunuz

Kıyamam ya canım benim çocuk kesin hissediyordur 🥺
İlla doğurmak mı gerekiyor herkes ben de öpmem vs yazmış bu çocuğu o adam büyütmüş öz çocuğu olunca da değişmiş.
İnşallah hayırlı bir yol çizersiniz hem sizin hem de çocuklarınız için 🙏🏼
Amiin ben sokakta buldugum kopege bağ kuran biriyim keske oyle diyen kadinlar gibi olsam affedemiyorum bulup besledigin hayvani canin biliyosun bu insan cocugu bu evlat ya yediremiyorum kendime:(

Ve çok enteransınız
Heralde kendi çocuklarını öpüp koklar 😀
Diğerine yapmaması da çok nornal.
Önemlı olan diğerine davranışları
Onun ddışında sarılıp öpmemesı acayip gelmedi bana

Siz evlenirken öz babası gibi olucak diye hayallere kapılmışsınız o yuzden bu hayal kırıklığı
Tabi ama babam njye onlara oyle bana boyle demesi normal gelmiyo ki bana peki bana verdigi sozler?

Ben oglum haric

Biri 3 ayljk maddi manevi ne yapacam o 2 cocugun hakkina girmis olacakmiyim devam edersemde ilk goz agrimi kurban etmis olurmuyum
Esınız sarılıp öpmek zorunda değil
Ama diğer çocukları öpüp koklarken içten içe özeniyordur hatta uzuledebılır .
Kendi babası ilgileniyor mu?

Oğlunuz degil ama sizi paylaşmaması garip
Eşinize sordunuz mu?

Siz onunla evlenince sadece onunla evlenmekmi istediniz yada cici baba mi aradiniz? Bende Baska cocuklari severim, Iyi bakarim üstüne düserim ama benim öz cocuklarimi gibi öpemem hele koklayamam. Bu gayet dogal bisey. Öz evlat kokusu bambaska bisey sizde annesiniz Bunu nasil anlayamazsiniz. Cocugunuza kötü davranmiyorsa birakin iste daha ne istiyorsunuz
Ama oglum babam onlari opuyo beni opmuyo diyo ne diyecegim peki?

Esim benim 2. Evliligim ilk evligimden 1 oglum var bu esimden 2 cocugum daha var esim sosyal hesaplarda heo kendi ogullarini paylasiyo asla benim oglumu veya beni paylasmaz bu beni icten ice yaraliyor bilmiyorum kimisi ayrim yapmiyo takilma diyo kimisi olmaz oyle diyo bilmiyorum ayrim yapiyo gibi bence onlara bakarken daha bi sevgili paranoya yapmiyosam sizce sizden akil danisiyorum ablalarim bacılarım bosanmayi bile geciriyorum aklimdan
Allahım bir internet için nerelere geldik 🤦🏼‍♀️
Önemli olan sosyal medyada paylaşması değil size ve çocuklarınıza evdeki tutumudur.

Yapiyomuyum bilmiyorum esim cocuklara kizdiginda dahi sanki benim ogluma daha cok bakip kiziyo gibime geliyo herseui batiyo evladim kabul gormuyor gibi
Ben sizi haklı gördüm , ihtiyaçlar sadece maddi değildir ya sevgi gosterecek ayrım yaomayacak ya da baştan baba dedirtmeyecek aciklayacakti, yazık çocuğa hele daha çok kizmasi falan ben olsam ben de cinnet geçiririm,küçücük çocuk nasıl da farkında herseyin

Back
X