Söz konusu çocuklar olunca benim için akan sular duruyor. Hiç kimseye boşanın demem ama maddi yönden şartlarınız uygunsa sizin boşanmanız gerektiğini düşünüyorum. 6 yaşındaki çocuk bunları hissedep dile getiriyorsa, psikolojisi ne haldedir. Ayrıca bu sürece kadar yanlışlar yanlışı doğurmuş.O zamanki şartlarınızı bilmiyorum ve dışarıdan söylemek kolay gelir belki ama, sanki evlilik için acele etmişsiniz. Evladınızı biraz büyüttükten sonra 2.evliliği düşünebilirdiniz.Oğlunuzda telafisi çok güç olan tahribat yaratılmış. Ya da diyelim ki şartlar bunu gerektirdi ve evlendiniz. Oğlunuzu en baştan kocaman bir yalanın içine atmışsınız. Eşiniz ilk etapta iyiniyetli olabilir ama çocuklarıne olursa olsun başka birinin insafına bırakmamak gerektiğini düşünüyorum. Yanlışlar yanlışları kovalamış ve şu an bu yalanların altında vicdanen de eziliyorsunuz.Oğlunuz için mutlaka bir pedagogdan destek alın. Buradan ya da çevreden uzmanlık dalı olmayan hiç kimsenin görüşü ile hareket etmeyin.Çok hassas bir durum çünkü. Umarım oğlunuz için en doğru yolu bulursunuz.