yorumların hepsini okuyamadım fakat ne demek öpüp koklamaması normal? anladığım kadarıyla ortak çocuklar olmadan, bu adam baba gibi ilgileniyormuş. bezini alıyormuş, başında bekliyormuş. öpüp koklamak için ille de kan bağı mı olması gerekiyor? ben kuzenlerime baktım küçüklükten beri, öper koklarım sarılırım, sevgi göstermek kan bağıyla mı oluyor? adamın da evlenirken düşünmesi gerekirdi bu durumları sadece kadının değil. bebeklikten beri de birlikteler. çocuk baba diyor. kabul ettiyse bunları onun artık 3 çocuğu var. ben normaldir öpüp, koklamaz diyemem. eğer eşimin benden önce bir çocuğu olsaydı, annesi çocuğu saymasaydı beziyle kabul ettiysem dövme yaptıracaksam bile 3ünü yaptırırdım. biraz vicdan. bu zamanda insanlar evlat ediniyor, o halde evlat edindiklerini de öpüp koklamasınlar. var mı böyle bir mantık. o çocuk kardeşlerimi öpüyor beni neden öpmüyor diyecek kadar içerliyor, ne suçu var. hadi biyolojik babası arıyor, soruyor, bakıyor olsa neyse. o çocuk artık tekrar ediyorum kabul ettiyse onun sorumluluğunda. etmiyorsa da zaten evlenmeseydi.