Merhaba 8 senelik evliyim 1 çocuğum var.Eşimle sıksık sorun yaşıyoruz ben onun için Almanya’dan Türkiye’ye yerleştim ne hayallerle evlendim ama hep sorun.Ailesine aşırı derecede düşkün örnek 3 gün önce iş dönüşü turlayalım dedik arabayla abisi meyve suyu almış evine unutmuş arabada ( ortak işte çalışıyorlar ve abisini evine bırakır )..neyse abisini aradı adam cvp vermedi haliyle 1dk önce evine girmiş yakın oturuyorlar bize..eşim hemen panik oldu niye cvp vermiyor falan..dedimki ehatsaptan msj at görünce döner sana darlama deli deli hareketler yapma üst üste arayıp..inanırmısınız whatsaptan yazdı ve sayfasında okumasını bekliyordu..neyse o gün tartıştık işte aileme bağlılığımı biliyorsun diye kızdı uzattı en son abisine o meyve suyunu bıraktı eve geldik..adam yoldayken dönüş yaptı bu arada kalsın yarın alırım dedi ama deli laftan anlarmı gitti bıraktı evine..ve benimle tartıştığında ölmüş babama küfretti anneme küfretti annem babamı ben küçükken aldattı ve o… annen gibi diye sürekli aileme lafı getiriyo..o günden beri soğuğuz içim almıyor artık.diceksinizki E bu küfürlere ragmen gurursuz niye boşamıyorsun evet gurursuzlaştım verdiğim emekler sabretmelerim bilmiyorum korkuyorum hayattan..neymiş fesatmışım kıskançmışım kim ona negatif birşey soyluyorsa kıskanıyomuş onu ve ailesini çünkü işlerinde baya kalkındılar ve bunlar herkez onları kıskanıyor zannediyor..hiçbir şekilde eve nakit para bırakmaz bana birşey almaz çok değersizim gözünde benimle markete inmez arabada bekler bugün üst almam gerekti avm den cocuguma sen in ben sevmiyorum mağaza falan dedi az önce öğretmen yemekhane ücretini atmış kendine attım msjı ve seninde okulunda diye küfür etti lütfen yardım edin çıldırmaktan korkuyorum hep ağlıyorum çok yanlızım
(