• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam ve sorunlarımız

Haziran ayına biletimiz alındı gezmeye gidecektik ama kesin kararım gelmicem buraya şuan kuşku duymaması lazım yoksa çıkış yapamam
Çocuk Almanya vatandaşı diyorsunuz. Orada kaldığınızda devlet sahip çıkacaktır. Velayet zaten annede kalıyor. Kimseye asıl Almanya’da yük olmazsınız, çocuk için sosyal devlet size yardım da eder. Bunları bahane etmeyin sakın en doğru karar orada olmanız

İnanın psikolojimi bozdu o ve ailesi..ne bileyim burada kimsesi yok ve Avrupayı bırakıp gelmiş diye insan biraz iyi davranır ama bunlar baştan beri beynimi yediler hepsi
Benimkide aynen öyle ailesiyle beraber sanki dersin 10 tane kocam var her biri bişi söylüyor bişi istiyor

Dün oğlum sordu işte anne babam niye sana hediye almıyor niye hep seninle tartışıyor diye..sordum dedim anneannenlerin yanına gidelimmi Almanya’ya çok sevindi falan sonra babam ne olucak diye ağladı özlerim diye
Her konuda çocuğun fikri sorulmaz,çocuğun kararına bırakılmaz

Farketmiştim aslında ama bu kdr değildi veya ben göremiyordum..ne zaman evlendiler bunlar bi bağlılık şaka gibi anlatsam varya kelimeler yetmez
Bu yurtdışında büyüyen Türkler biraz fazla saf, iyi niyetli oluyorsunuz. Bacım 8 senedir Türkiye de hiç mi öğrenemedin kurnaz olmayı. Çocuğuna Almanca öğretmişsindir inşallah. Bu adam düzelmez çocuğunu da harcama bari bununla. Dön Almanya’ya yeni bir düzen kur. Neyden korkuyorsun ki?

Dün oğlum sordu işte anne babam niye sana hediye almıyor niye hep seninle tartışıyor diye..sordum dedim anneannenlerin yanına gidelimmi Almanya’ya çok sevindi falan sonra babam ne olucak diye ağladı özlerim diye
Çocuğa sorulur mu? Hadi gidiyoruz deyip gidilir. Ama çocuğu yurt dışına çıkarabiliyor musun. Araştırman lazım. Baba onayı olmalı mı vs bunlar önemli.. çocuğumu kaçırmış diyebilir…

Merhaba 8 senelik evliyim 1 çocuğum var.Eşimle sıksık sorun yaşıyoruz ben onun için Almanya’dan Türkiye’ye yerleştim ne hayallerle evlendim ama hep sorun.Ailesine aşırı derecede düşkün örnek 3 gün önce iş dönüşü turlayalım dedik arabayla abisi meyve suyu almış evine unutmuş arabada ( ortak işte çalışıyorlar ve abisini evine bırakır )..neyse abisini aradı adam cvp vermedi haliyle 1dk önce evine girmiş yakın oturuyorlar bize..eşim hemen panik oldu niye cvp vermiyor falan..dedimki ehatsaptan msj at görünce döner sana darlama deli deli hareketler yapma üst üste arayıp..inanırmısınız whatsaptan yazdı ve sayfasında okumasını bekliyordu..neyse o gün tartıştık işte aileme bağlılığımı biliyorsun diye kızdı uzattı en son abisine o meyve suyunu bıraktı eve geldik..adam yoldayken dönüş yaptı bu arada kalsın yarın alırım dedi ama deli laftan anlarmı gitti bıraktı evine..ve benimle tartıştığında ölmüş babama küfretti anneme küfretti annem babamı ben küçükken aldattı ve o… annen gibi diye sürekli aileme lafı getiriyo..o günden beri soğuğuz içim almıyor artık.diceksinizki E bu küfürlere ragmen gurursuz niye boşamıyorsun evet gurursuzlaştım verdiğim emekler sabretmelerim bilmiyorum korkuyorum hayattan..neymiş fesatmışım kıskançmışım kim ona negatif birşey soyluyorsa kıskanıyomuş onu ve ailesini çünkü işlerinde baya kalkındılar ve bunlar herkez onları kıskanıyor zannediyor..hiçbir şekilde eve nakit para bırakmaz bana birşey almaz çok değersizim gözünde benimle markete inmez arabada bekler bugün üst almam gerekti avm den cocuguma sen in ben sevmiyorum mağaza falan dedi az önce öğretmen yemekhane ücretini atmış kendine attım msjı ve seninde okulunda diye küfür etti lütfen yardım edin çıldırmaktan korkuyorum hep ağlıyorum çok yanlızım :((
Boşan git ya Almanya dururken buraya niye geldin

Maddi olarak nasıl yapicam dönsem bile aileme yük olmak istemiyorum ve tüm herkezin aaa ayrıldınmı demiştik ama demelerinden utanıyorum bu yüzden bu rezilliği çekiyorum hayattan koruyorum yapabilirmiyim velayet kimin olur ondan korkuyorum sonra hakim derse ki babası sonuçta şu zamanlar getireceksin her 3,4 aya bir tatillerde offf aklımda deli sorular
Hakim kızı getireceksin demez. Baba görmek istiyorsa kendi Almanya'ya gitmek zorunda.

Bu kadar ay noluuur ki nasıl yapacam yorumunuza artık ne denir bilmiyorum. Hakkınızda hayırlısı.

Merhaba 8 senelik evliyim 1 çocuğum var.Eşimle sıksık sorun yaşıyoruz ben onun için Almanya’dan Türkiye’ye yerleştim ne hayallerle evlendim ama hep sorun.Ailesine aşırı derecede düşkün örnek 3 gün önce iş dönüşü turlayalım dedik arabayla abisi meyve suyu almış evine unutmuş arabada ( ortak işte çalışıyorlar ve abisini evine bırakır )..neyse abisini aradı adam cvp vermedi haliyle 1dk önce evine girmiş yakın oturuyorlar bize..eşim hemen panik oldu niye cvp vermiyor falan..dedimki ehatsaptan msj at görünce döner sana darlama deli deli hareketler yapma üst üste arayıp..inanırmısınız whatsaptan yazdı ve sayfasında okumasını bekliyordu..neyse o gün tartıştık işte aileme bağlılığımı biliyorsun diye kızdı uzattı en son abisine o meyve suyunu bıraktı eve geldik..adam yoldayken dönüş yaptı bu arada kalsın yarın alırım dedi ama deli laftan anlarmı gitti bıraktı evine..ve benimle tartıştığında ölmüş babama küfretti anneme küfretti annem babamı ben küçükken aldattı ve o… annen gibi diye sürekli aileme lafı getiriyo..o günden beri soğuğuz içim almıyor artık.diceksinizki E bu küfürlere ragmen gurursuz niye boşamıyorsun evet gurursuzlaştım verdiğim emekler sabretmelerim bilmiyorum korkuyorum hayattan..neymiş fesatmışım kıskançmışım kim ona negatif birşey soyluyorsa kıskanıyomuş onu ve ailesini çünkü işlerinde baya kalkındılar ve bunlar herkez onları kıskanıyor zannediyor..hiçbir şekilde eve nakit para bırakmaz bana birşey almaz çok değersizim gözünde benimle markete inmez arabada bekler bugün üst almam gerekti avm den cocuguma sen in ben sevmiyorum mağaza falan dedi az önce öğretmen yemekhane ücretini atmış kendine attım msjı ve seninde okulunda diye küfür etti lütfen yardım edin çıldırmaktan korkuyorum hep ağlıyorum çok yanlızım :((
Arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun, cok zor ancak düzelmez, bu kadar fedakarlık bir insan için cok fazla, küfür vs...tahammül edilecek şey değil.

Canim benim😞 nedense cok sicak buldum sizi. Kalbinizi sevdim
Hakkinizda hayirlisi olsun.

Nasıl bir aşktan gözü körlükse Almanya dan Türkiye ye gelmişsiniz
Yetmemiş aile sırlarınızı anlatmışsınız
Üstüne bu adama bir de çocuk yapmışsınız sanki her şey tamam da o eksik gibi
Neyse yapacağınız şey basit boşayıp döneceksiniz Almanya ya
Almanya da doğup büyüyen Türkler buraya özlem duydukları için burada her şey harika zannediyor erkeklerimizi de bir şey zannediyorlar bir de onlar bizim gibi değil daha saflar böyle çok arkadaşım var o kadar temiz kalpliler ki Türk erkekleri onlar bir lokmada yutuyor aynen böyle bence de çocuğu da al çek git dön Almanya ya sonra da kafasını vursun taşlara dön diye

almanya da ailenize dönmek zorunda değilsiniz. orada imkanlar hele de vatandaşlığınız varsa buradan daha iyidir. devlet size ev verir çocuğunuza okul verir. size iş bulur. yani bir şekilde buradan daha iyi yaşarsınız. boşverin eski zihniyetleri. almanyadan yaşayan birini alanlar genelde vatandaşlık için evleniyor. çevremde hep öyle oldu. Allah yardımcınız olsun. Ona hissettirmeden gitme planlarınızı yapın. böyle bir adam size iyi davranmıyorken çocuğuna nasıl örnek olacak. çocuklar her ortama uyum sağlar alışır. hatta orada daha iyi destek bile alırsınız.

Back
X