Güzel günler diliyorum, hemen paniğe kapılmayın geçici bir durum olabilir.Erkekler eşleri hamileyken kendileri gebe gibi hormonları inip çıkıyor.Duygu hali değişkenlik gösterdiği için saçma tavırlar içinde olabilir.Kavga etmeden ,eleştirmeden kendi haline bırakın umarım en kısa zamanda normale döner.....Kızlar 11 haftalık gebeyim bu üçüncü çocuğum olacak ( ilk kızım doğumdan sonra ölmüştü) yani aslında 2. Çocuğum olacak. Oğlum bebek doğduğunda tam 3 yaşında olacak. Bunları konuyu daha iyi anlayın diye yazıyorum.
Neyse ben kendiliğimden gebe kalamıyorum erken menopoz tehlikem var. Benim eşim oğlum doğduğundan beri bir kardeşi olsun diye diye kafamın etini yedi. Zaten hiç korunmadık kendi sayesinde, belki olur ben çocuk istiyorum diyordu hatta tedaviye başlayalim diye aileler destek olmayı bile teklif etti. Çünkü adam herkese oğlumun bir kardeşi olsun diye diye bir kalıyordu. Neyse Rabbim nasib etti ve kendiliğimden hamile kaldım hiç hesapta yokken şuan 11 haftalık olduk.
İlk duyduğunda sevinçten deliren adam şuan mutsuz bariz belli yok yine uykusuz geceler başlıyor, yok yine hastane hastane gezeriz ( oğlum çok sık hasta olurdu) hayatı banada kendinede zindan ediyor.
Yani be adam ben seni kandırmadım çocuk istemediğin halde hadi olsun diye ısrar etmedim, derdin nedir diyorum benim bir derdim yok diyor hırçınlaşıyor neden böyle yspıyor anlamıyorum. Defalarca konuşmaya çalışıyorum ama sanki sözlerim bir duvara çarpıp dönüyor. Azarlıyor beni durduk yere. Ben çözemedim kızlar bu adamı ister istemez stres yspıyorum. İlk defa doğal yollarla gebe kaldım bunun mutluluğunı bile yaşayamıyorum. Maddi olarakta o kadar zorda değiliz büyük bir borcumuz yok.
Mesela canım birşey istesin alır ilaçlarım muayenem bunları asla aksatmaz ve üşenmez ama bu mutsuz hali beni bitiriyor
Ay yok aksine hiç susan bir yapım yoktur:)) ama ne desem boşluğa çarpıp bana geri geliyorAyy ne sinir bozucu biri
Boyle seyler soylediginde "beynini buzluktan yeni mi cikardin? Cocuk istiyorum derken saksida bitki hayal etmiyordun herhalde?" Diye yapistirin lafi.
Muhtemelen o soylenirken siz susmakla mesgulsunuz
Ümüğünü sıkmadan akli basina gelmeyecek gibi
Çok teşekkür ederim inşallah ❤Güzel günler diliyorum, hemen paniğe kapılmayın geçici bir durum olabilir.Erkekler eşleri hamileyken kendileri gebe gibi hormonları inip çıkıyor.Duygu hali değişkenlik gösterdiği için saçma tavırlar içinde olabilir.Kavga etmeden ,eleştirmeden kendi haline bırakın umarım en kısa zamanda normale döner.....
Bende oyleyim bazi zamanlardaAy yok aksine hiç susan bir yapım yoktur:)) ama ne desem boşluğa çarpıp bana geri geliyor
Ay vallahi az kaldı bende öyle yapacağım delirmek üzereyim:) bide bu adam gerçekten çok iyi bir baba oğlumun alt değiştirmesinden tut gazına mamasına kadar ilgilenen bir adam. Öyleki oğlum benden çok babasına düşkündürBende oyleyim bazi zamanlarda
Ama bi keresinde duvara tabak firlatmistim
Esim tirsmisti baya
Lohusaligi o yasiyordu cunku
Herkes yerine gecti sonradan
Öff övme sunu git çelme takAy vallahi az kaldı bende öyle yapacağım delirmek üzereyim:) bide bu adam gerçekten çok iyi bir baba oğlumun alt değiştirmesinden tut gazına mamasına kadar ilgilenen bir adam. Öyleki oğlum benden çok babasına düşkündür
HahahahaÖff övme sunu git çelme tak
Hemen uygulamaya geçeceğimmRolleri değişin hemen gergin hamile moduna girin, senin yüzünden diye suçlama yapın,ben nasıl bakıcam diye söylenin,psikolojim hiç iyi değil acaba doğurmasa mıydım falan diyin o sizi yatıştırsın düzelir sonra
Vallahi sadece doğum anını yaşasalar çocuğun lafını bile ettirmezlerbıktım şu erkeklerden
çocuğu taşıyan kadın doğuran kadın bakan kadın büyüten kadın nazlanan erkek
keşke bir gün yer değiştirseler de anyayla konyayı görseler
Ay Benimkide şuan halsiz iştahsız hatta dedim 1. Trimestırın benimkinden zor geçiyor galiba36 haftalık hamileyim kocam da benimle beraber bel ağrısı çekiyor mide bulantısı dönemiyor kalkamıyoro benim sırtım ovuyor ben onun sırtına ovuyorum bu arada oğlumuz 5 yaşında tekrar hamile kaldım diye ilk 1 ay kocam da depresyona girdi halbuki bekliyorduk büyük oğlumuza sarılmalar sana haksızlık mı yapıyoruz demeler bildiğin depresyona girdi sonradan düzeliyor merak etmeyin
Buna benzer bir şey yazacaktım. cidden işe yarıyor bu arada çok güzel taktik kesinlikle denenmeliRolleri değişin hemen gergin hamile moduna girin, senin yüzünden diye suçlama yapın,ben nasıl bakıcam diye söylenin,psikolojim hiç iyi değil acaba doğurmasa mıydım falan diyin o sizi yatıştırsın düzelir sonra
Ayy denedim denedim valla böyle yapacaksan bu gebelik ikimizede zehir olur dediBuna benzer bir şey yazacaktım. cidden işe yarıyor bu arada çok güzel taktik kesinlikle denenmeli
Son çare öyle yapacağım canımDüşünme canım bunları sessız kal kavga etmeden sadece susmayı dene senı kırdıgını hıssetsın sen konuştukça ona bır bahane doguyor. Sen hamılelıgın tadını çıkar . Akışına bırak herseyı baktın susup köşene cekılımce de olmuyorsa o zaman başka yollara başvurursun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?