kocam ve yasamdan bunalımı

Berivanatman12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2016
110
44
98
kızlar kocam bana karsı cok ılgısız..ne yapabilirim..8 yıllık zorlu bir beraberlıkten sonra evlendik.bu 8 yılın 4 yılı birbirimizden uzak dustuk mecburen.ben yurtdısına gittim ve o da sabırla beni bekledi
Dondukten hemen sonra da evlendik.universitemezunuyum ama bir turluatanamadım.bazen bana laf çaktıgı daoluyor.hani para kazanmak zor,sen bilmezsin...vb. bir oglumuz var.10 aylık.beni aldatmaz biliyorum.cunku benden korkmasa bile ailemden korkar.ama bana karsı cok ilgisiz.bir yere gittiğimizde bazen ne giydiğimi bile bilmez.yani çıplak gitsem anlamaz.dışarıya benmle cıkmakıstemıyor.ayda belkı ıkı defa beraber oluruz ya da olmayız.kac defa bu konuda konusmusumdur.hep hatalıyım demıstır kendımı toparlayacam demiştir ama hep aynı...bedenmle ilgilenmez,sacımla ilgilenmez...doğru düzgün para vermez...evde cocukla tek basımayım acielen bir sey olsa emin olun yanımda hiç para yoktur..bana karsı cimri de...anlatabildm mı bilmiyorum..ne yapayım kızlar ne yapayım

Sevgili iken nasıldı?
Maddi durmunuz nasıl?

Adam sana değer vermiyor. Yani görücü usulü desen ok diyeceğim de. 8 yılda sevgili olmuşsunuz. Hiç mi anlamadın ?

anlamadım kızlar...maddi durumumuz cok sukur ıyı ayda 4.000 e yakın maas alıyor.ama biliyorumki çalışsaydım daha bir degerim olacaktı.cunku ailece de paraya cok duşkunler..ama benmkı biraz farklı yani paraya tapan ve bu yuzden kendilerine bir babalık yapmamıs olan babası gibi değil.cevreye karsı merttir ama bana değil.benden sürekli idareli olmamı ister..ki zaten öyleyım de

Atanamadım diye çalışmayan kadınları anlamıyorum. Sanki ülkede sadece devlet iş veriyor. Bir erkeğin bunu söyleme lüksü nasıl yoksa kadının da olmamalı. Çalışmak istemiyorum diyeni anlarım da atanamadım o yüzden çalışmıyorum demek bahaneden başka bişey değil.

Eşinize gelince, ailenizden korktuğu için sizi aldatmayan adamı hayatınızda tutmayın derim. Zaten bir evlilik, bir paylaşım yok hayatınızda. Kağıt üzerinde evlisiniz sadece.

Çok mutsuz hissettim ben sizi. Bu kadar mutsuzken kafanızda ve evliliğinizde bir şeyler oturmamışken çocuk için keşke bekleseydiniz.
Özel sektörde çalışmayı düşündünüz mü?

Bir de eşinizi daha iyi siz tanıyorsunuz, paraya değil de arkadaşlarında çift maaş olanların yaşadığı hayat standartına düşkün olabilir mi?

ama hep ilgisiz ..gecenlerde bir dugune gittik..kuafor için bana 10 tl verdi..artık anlayın..yok diyo param yok anlamıyorsun diyor...ee pekiinsan karısının ortam içinde guzel olmasını istemez mi.ben de dugun için elbise almadım bu sebeple,kardesımınkını gıyındım..dugunde cok guzel olmustum,kimse evli olup 10 aylık bebegim oldugunu anlamıyordu..eve geldık dedım belkı bır seyler olur odada ama maaleef vurdu kafayı yattı..ayıptır soylemesi 1.73 boyum var.acık kumralım zarifbir bayanım...EEEEee simdi siz soyleyın nıye boyle

Canını dışıne tak atan..

.yok diyo param yok anlamıyorsun diyor
Öncelikle bu doğru mu? Kredi mi ödüyorsunuz?

ayıptır soylemesi 1.73 boyum var.acık kumralım zarifbir bayanım
Böyle olmanız bir şey ifade etmez ki. Eşinizin durumu sizin güzelliğinizden bağımsız bir durum.
Maddi konulara mı çok takıyor yoksa önceden de mi böyleydi.

beni aldatmaz biliyorum.cunku benden korkmasa bile ailemden korkar.

Korkudan mı sadık kalıyor yani?

Bence inanmak istediğiniz şey bu.

Adam sizi önemsemiyor, cinsel hayatınız kötü, size karşı ilgisiz, kazandığını sizden esirgiyor.

Ama aldatmaz çünkü ailenizden korkar?

Ailenize durumunuzu anlatın da diğer konularda bir korkutsunlar. Tüm sorunlarınız çözülebilir.

Yoksulluk sınırı 4515 lira iken siz durumumuz iyi diyorsunuz. Durumunuz iyi değil, adam da bunu muhtemelen defalarca söylemiş size. Neden anlamak istemiyorsunuz?

Keşke boyla posla halledilseydi bazı şeyler. Evlilikte dış görünüşünüz malesef pek önemli değil. Birbirinize ne kadar destek olduğunuz, ne kadar anlayış, sevgi, saygı gösterdiğiniz önemli. Boy pos kurtarmaz sizi.

Ben çözemedim madem bu adam sizi sevmiyor neden 8 yıl beklemiş? Böyle davrancaksa evlenmeseymiş o zaman başına silah mı dayadınız ki??? Garip bir kafa , çocuğunuz olmasa koyun tekneyi derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…