kocam ve yasamdan bunalımı

4bine maaşi var diyorsunuz gayet iyi. Borcu mu var her ay düzenli ödedigi?oyüsden mi size veremiyor?ilk zamanlarda eşim bana vermezdi ama cimriliktrn değil aklı ermezdi para birakmak bende cekinirdim istemeye.Bi gün sinirle dedim paran varmi yok mu sormuyorsun,birakmiyorsun diye durdu bi düşündü sende istemiyorsun dedi:) yani sizin giderlerinizi bilmesi gerekiyor oyüsden para birakmasini isteyin.birde gelir gideri evde bilin sorun nereye nekadar harcamiz haberiniz olsun.

Şöyle güzelim, böyle çekiciyimle olmuyor bu işler.
Gitmişsiniz yurt dışında okumuşsunuz, maşallah boylu poslu endamlısınız.. Ananız babanız tahtınızı yapmış ama bahtınıza çare değil bu anlattıklarınız. Nasıl bir basiretsizliktir 8 senede bunları görememek? İlk günden beri isteksizliği varsa neden çocuk yaptınız bir de? Ben de arkadaşlara katılıyorum, bu adam sanki korkusundan duruyor yanınızda.

Arkadasim yurtdisi deyince neden illa avrupa ulkelerini ya da amerikayi dusunuyorsunuz.suriye olamaz mi,iran yada afrika olamaz mi...hem kim orda ojudugumu soyledi ki..mecburi bir ayrilikti bizimki.cok sukur maasini bize yettirmeye calisiyor ama soylemek istedigim her evde maddi skinti yasanir.ama benim kocam bu tur seylere kendini cok saliyor beni ihmal ediyor.taktik verin bana ters cvplar vermeyin..bildiginiz ilac falan yok mu cinsel istegi arttiran..tamam ilgilenmiyor ama evliligi de ayakta tutan cinsellik ve bununla gelen sevgi bagidir..artik oyle oluyor ki kendimi kadin gibi hissetmiyorum..boyumu posumu ovmuyorum sadece cirkin biri degilim demek istedim

Canım hissettiklerini çok iyi anlıyorum nasıl üzülüyorsundur kendi kendine?

Acaba evlendikten sonra ne gibi değişiklikler oldu sende? Kilo aldın mı mesela? Ya da iş ortamı nasıl eskiye kıyasla daha farklı bir ortama girmiş olabilir mi? Bilirsin erkekler nankör biraz kendine dikkat edemesen kendi göbekli halleriyle bizi beğenmez olurlar birden. Yaptıkları hiç hoş değil sana karşı.

Bence büyük bir şehirde yaşıyorsanız , çocuğunuz da varsa 4 bin lira az.belki gerçekten maddi durum hakkında ve geleceğe dair endişesi vardır. bu tür endişeler erkeklerde isteksizlik yapabiliyor . bunun dışında ilgisizligı için kendisiyle konurun, isteklerinizi belirtin düzelmezse evlilik terapistine gidebilirsiniz.

Canım paranın hesabını tutmayı teklif et parayı sana vermiyor çocuğa vermiyor.. Eee nerede yiyor? Çoğu kadın çalışmamasına rağmen kocası gereksiz para harcadığı için parayı alır saklar kocasına harçlık verir. Parasını nerelere harcadığını öğren. İsteksizliği hakkında da yüzleş. Beni kadın olarak görmüyor musun çok sıkıldım arkadaş mıyız biz de.

10 aylik bebegim var ve 2 yildir evliyim.dogumdan hemen sonra kilolarimi verdim.ama kocam dogumdan once de boyleydi zaten.ben hamile kalmadan once de.dugunumuzden hemn sonra hastayim diye iki hafta yatti.balayimiz o hasta ben bakici olarak gecordik.kendi rahatina cok duskun hem de asiri sekilde

Zaten butun insan iliskileri maddiyat uzerine..bilerek ve isteyerek onun hesap kitabindan ayri duruyorum..bir de aramiza para sohbeti girmesin...

Aslında istesen iş bulursun henüz gençsin bunu değerlendir bence özel sektöre gir çalış yine seni aşağlamaya başladığında sende onu tehdit et çalışacağına dair , bu devlet sektöründende vazgeçin kadınlar heryerde olmalı

Canım bu satırları burada kaç konuda okuduk. Cinsellikten uzak olan erkekler hep bir bahane buluyor, tedavi olurum deyip olmuyor. Biraz araştırırsan eski konulardan bulabilirsin.

Benim zaten aylik 1000 tl gibi bir gelirim var.hepsini ona veriyorum.arkadaslar maddi skintimiz olsa da olmasa da benimki hep boyle..byasadigim sehirde evlilik terapisti bulacagimi hic sanmiuorum

Peki size yakın başka bir şehirde terapist arastirsaniz? maddi sıkıntı da yoksa hem haftasonu değişik bir yere gitmiş olursunuz ?

Başka biri vardır..senin güzel olman aldatmasına engel değil ki..yoksa bu kadar umursamaz olmanın nedeni ne olabilir

canım ben de 1.5 yıllık evliyim, eşimlede toplamda 13 yıldır birlikteyiz, ben 2014te girdim sınava zar zor ptt ye atandım ama azmettim geçen sene hem çalışıp hem ders çalıştım, türkiyede derece yaptım, olmaz diye bi şey yok, sen kendin için çalış yap, allah yardım ediyo çalışana da veriyo, ben seni anlıyorum çocuklu evli kadınlar için hem evini hem işini idare etmek anca memurlukla uyuşuyo, tabii ki diğer türlüde yaparsın ama kadın için yıpratıcı ve çok yorucu oluyo, hem böylilikle kendine güvenin de yerine gelir, hiç bişey yapmıyosan ücretli öğretmenlik yap

Kizlar ben ne ozel sektorde ne devlette calisamam...bebegim daha kucuk bana ihtiyaci var...elbette param olursa ozguvenim yerine gelir.maalesef ki ozguvenim parayla yerine geleck maalesef ki kocamin ilgisiyle degil

Benin esim aylık en fazla 3.500 alır ve 3 kredi toplam 1500 lira öder ama istediğimiz şeyleri çokta kisitlamiyoruz yetiyo yani borcu çok mu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…