- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
- Konu Sahibi Berivanatman12
Bir dönem eşim de böyleydi adam aldatıyor sizi telefonda face de yada reel dekızlar kocam bana karsı cok ılgısız..ne yapabilirim..8 yıllık zorlu bir beraberlıkten sonra evlendik.bu 8 yılın 4 yılı birbirimizden uzak dustuk mecburen.ben yurtdısına gittim ve o da sabırla beni bekledi
Dondukten hemen sonra da evlendik.universitemezunuyum ama bir turluatanamadım.bazen bana laf çaktıgı daoluyor.hani para kazanmak zor,sen bilmezsin...vb. bir oglumuz var.10 aylık.beni aldatmaz biliyorum.cunku benden korkmasa bile ailemden korkar.ama bana karsı cok ilgisiz.bir yere gittiğimizde bazen ne giydiğimi bile bilmez.yani çıplak gitsem anlamaz.dışarıya benmle cıkmakıstemıyor.ayda belkı ıkı defa beraber oluruz ya da olmayız.kac defa bu konuda konusmusumdur.hep hatalıyım demıstır kendımı toparlayacam demiştir ama hep aynı...bedenmle ilgilenmez,sacımla ilgilenmez...doğru düzgün para vermez...evde cocukla tek basımayım acielen bir sey olsa emin olun yanımda hiç para yoktur..bana karsı cimri de...anlatabildm mı bilmiyorum..ne yapayım kızlar ne yapayım
Ama aldatıyor buna emin ol
Mesleğin v diploman varmış bu adamla zamanını harcama