• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam ve yasamdan bunalımı

kızlar kocam bana karsı cok ılgısız..ne yapabilirim..8 yıllık zorlu bir beraberlıkten sonra evlendik.bu 8 yılın 4 yılı birbirimizden uzak dustuk mecburen.ben yurtdısına gittim ve o da sabırla beni bekledi
Dondukten hemen sonra da evlendik.universitemezunuyum ama bir turluatanamadım.bazen bana laf çaktıgı daoluyor.hani para kazanmak zor,sen bilmezsin...vb. bir oglumuz var.10 aylık.beni aldatmaz biliyorum.cunku benden korkmasa bile ailemden korkar.ama bana karsı cok ilgisiz.bir yere gittiğimizde bazen ne giydiğimi bile bilmez.yani çıplak gitsem anlamaz.dışarıya benmle cıkmakıstemıyor.ayda belkı ıkı defa beraber oluruz ya da olmayız.kac defa bu konuda konusmusumdur.hep hatalıyım demıstır kendımı toparlayacam demiştir ama hep aynı...bedenmle ilgilenmez,sacımla ilgilenmez...doğru düzgün para vermez...evde cocukla tek basımayım acielen bir sey olsa emin olun yanımda hiç para yoktur..bana karsı cimri de...anlatabildm mı bilmiyorum..ne yapayım kızlar ne yapayım
Bir dönem eşim de böyleydi adam aldatıyor sizi telefonda face de yada reel de
Ama aldatıyor buna emin ol
Mesleğin v diploman varmış bu adamla zamanını harcama

Arkadasim yurtdisi deyince neden illa avrupa ulkelerini ya da amerikayi dusunuyorsunuz.suriye olamaz mi,iran yada afrika olamaz mi...hem kim orda ojudugumu soyledi ki..mecburi bir ayrilikti bizimki.cok sukur maasini bize yettirmeye calisiyor ama soylemek istedigim her evde maddi skinti yasanir.ama benim kocam bu tur seylere kendini cok saliyor beni ihmal ediyor.taktik verin bana ters cvplar vermeyin..bildiginiz ilac falan yok mu cinsel istegi arttiran..tamam ilgilenmiyor ama evliligi de ayakta tutan cinsellik ve bununla gelen sevgi bagidir..artik oyle oluyor ki kendimi kadin gibi hissetmiyorum..boyumu posumu ovmuyorum sadece cirkin biri degilim demek istedim
Size konunuza inanmadım sahte geldiniz erkek bile olabilirsiniz

İnan oyle..kizlar sizden cinsellik konusunda yardim istedim.birkac akliselim soylem disinda cogunuz yargiladiniz..neyse herkese tesekkurler

Çalışmaya başlayın, paranızı biriktirin bağımlı halden kurtulun önce.. sonra kocanızın peşine düşersiniz.. Baktınız toparlanmayacak gibi önce bi ürkütün, sonra gerekirse ipi kesersiniz tuttugu yerden..

Yapmanız gereken tek şey özelde iş bulup o adamdan kurtulmak zaten sizinkisi evlilik değil...

Back
X