• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam yalan mı söylüyor ?

Bence Hemen alevlenmeyin ama boşta bırakmayın.once onu suçlamak yerine oturup bi dinleyin.sonra karar verirsiniz

Tek ayak üstünde bazen 9 yalan söylüyor ,hani bazı tipler vardır bilirsin yalan söylediğini ,hissedersin ama ispatlayamazsın,,bir de üstüne üstlük sen hatalı olursun bu onlardan canım :( Napim ben kavga etsem ara öğren bakalım nerdeymişim diyecek ordakileri de örgütleyecek ,ardını aramasam yalanlar ardı arkası kesilmiyor ben ne yapayım :(

daha once benzer vukuatlarıda olmus Allah insanın bir sekilde karsına cıkarıyor bu tarz seyleri sende daha once yakalamıssın yalanlarını hep bir supheyle nereye kadar yasayabilirsin zor

daha once benzer vukuatlarıda olmus Allah insanın bir sekilde karsına cıkarıyor bu tarz seyleri sende daha once yakalamıssın yalanlarını hep bir supheyle nereye kadar yasayabilirsin zor

Alıp bileti döneyim mi ???

Tek ayak üstünde bazen 9 yalan söylüyor ,hani bazı tipler vardır bilirsin yalan söylediğini ,hissedersin ama ispatlayamazsın,,bir de üstüne üstlük sen hatalı olursun bu onlardan canım :KK43: Napim ben kavga etsem ara öğren bakalım nerdeymişim diyecek ordakileri de örgütleyecek ,ardını aramasam yalanlar ardı arkası kesilmiyor ben ne yapayım :KK43:

Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali. .neden böyle böyle yaptın desen yine yalan söyleyecek ozaman ..en güzeli dönmek canım. .

önce kafasını kırıcam ,büyük bir zevkle :KK43: Ama ya sonra ?? :KK43:

Sen bir insani degistiremezsin... Sen varsın diye rol yapacak adam icin isini gucunu birakma. Mantikli ol az.

Ayaklarinin ustunde dur...basina daha cok is acacak senin o yuzden ugruna bir sey yapmadan bin kez dusun.

Yani evet mantıklı bir seçim olmuş ama gosterinin tarihini ve saatini bulma şansınız var ise eğer ordan da anlayabilirsiniz durumu, adamın hangi saatlerde orda olduğunu..

tiyatro dün akşam 8.00 de başlamış bana konuşucaz dediği saat 9.00 suları adam nal gibi resimde yahu :( Nasıl diyecek ki delille karşısına çıkıyorum ...

Sen bir insani degistiremezsin... Sen varsın diye rol yapacak adam icin isini gucunu birakma. Mantikli ol az.

Ayaklarinin ustunde dur...basina daha cok is acacak senin o yuzden ugruna bir sey yapmadan bin kez dusun.

Hep bir yerlerden toparlanmaya çalışıyorum ,hayvan hep başka yerden vuruyor ..Daha ne açacak başıma ,saçlarımı bembeyaz yaptı ,paranoyak oldum sayesinde :(

Kafayı yicem yemin ediyorum yicem artık ..Hayır ne halt ediceksen ette ne diye yalan söylüyorsun ...
Sabret canım adamın gerçek yüzünü görüyorsun işte senden çekiniyor demek ki koca adam yalan söylüyor oda yatsıya kadar işte bak çıktı ortaya

Bilemedim ki canım ya. Can sıkıcı şeyler yaptığı kesin. Ne diyor peki zat'ı muhterem?

Ses yok ayı da ...Ama çıkacak elbet yarın 500 kere arar ,aptal aptal bağırır yok kaybolur giderim ,yok oraya gelirim ,yok sen zaten benim açığımı arıyon .
heee bi de bu var ben onun açığını arıyor muşum hayır sen çok salaksın diyorum bu sefer ben öyleyim diyor ...

Belki fotograf once çekilmiştir. ..yada dışarı çıkacak adam kus diye gitmeyecekti sonra mecbur kalip gitmisti..esinde ekilmis oldugundan utanip sana öyle demistir..iyi yönden bak canim.kusunu bitir gelecegin garantile.yaptigi bir şey varsa er gec ortaya çıkar. .dönünce geregini yaparsin.

Back
X