- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
Ne söylerse tamam de ve kavga etme. Düzeltemezsin. Bir kere uzaksınız, ancak birbirinizi yersiniz.
Hiç seslenme, bırak istediği gibi yaşasın. Sen eğitimine odaklan. 8 yıl az değil, ama bu sorunlar aşk sevgi bırakmaz. Seninki alışkanlık, yeni hayata başlama korkusu.
Evliliğindeki bütün sıkıntıları Türkiye'de bıraktım de. Çin'e götürmedim de. Ve ona göre yaşa. Nasıl bir ülke bilmiyorum ama netice de orada yalnızsın. Yargılayan yok, sorgulayan yok. Özgürsün. Dilini öğren, turistik yerleri gez, dolaş, arkadaş edin. Hayatına bak. Belki orada iş bulur, kocayı da boşar, bir süre daha kalırsın. Akademik eğitim alırsın, kim bilir?
Hayatını yaşa. Evlilik güzeldir ama insanın ayağına pranga olmadığında. Şu an hiçbir şey çözemezsin, o yüzden uğraşma. Kendine bak.
Düşünmedim değil ama çalışma vizesi çok zor alınıyor ...İkincisi benim yeni bir eğitim masrafını o salak olmadan karşılamam imkansız ..Beni arama ,bir süre o sesini bile duymak istemiyorum yazdım Muhtemelen iki üç gün sesi çıkmaz ya da bir sürü salak saçma smiley gönderir aklı sıra şirinlik yapar,ya da abuk subuk şarkılar yollar sırf kes şu saçmalığı demem için ..Bir şekilde muhtacım ona maddi anlamda bu da elimi ayağımı bağlıyor ..Sağol desteğin için ..Hafta sonu bir düşüneyim bakalım düşüne düşüne hindi gibi oldum zaten ..Görüşürüz shine ...