• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam yalan mı söylüyor ?

Bence her an her şey olabilir.

Eli, eteği asla buralara ulaşamayacak bir karısı var.

Kendine bekar süsü verip bunun tadını çıkarmaması için hiçbir neden yok.

Adam karısını sevebilir, bu tür şeylere yatkın da olmayabilir ama o şeytan yok mu o şeytan insana neler yaptırır. FB de dolanırken bile kulağına o şeytan neler fısıldar. “aman canım ne olacak macera işte lunaparkta eğlenmek gibi bir şey, bir iki görüşürsün sonra zaten kesesin alakanı, hem sen de erkeksin”

O zaman ben döndüğümde şeytanla paylaşacak aynı evi ,ikisine mutluluklar diliyorum ..Tek istediğim döndüğümde bir iş bulabilmek ,istediğim gibi ..Sonra şeytanla takılabilir ..Onemli olan zaten insanın böyle durumlarda zaptetmesi değil mi ? Ben cehennemin dibindeyim ,her milletten insan var ben de takılayım biriyle ,nasıl olsa eli buralara ulaşamaz ..Naıl hisseder kendini acaba ? Ne istiyorsa yapabilir ,artık onu düşünmeyeceğim ...Kızgınlıkla da söylüyor olabilirim bunları ,sonuçta 8 gün değil 8 ay değil 20 yaşından beri evliyim onunla ...Yaptığı tam bir nankörlük ,hadsizlik ve hala yakıştıramıyorum ...

Ara sayfaları okuyamadım ama siz yurtdışına bi kaç günlüğüne gitmemişsiniz ki!
uzun zamandır çindesiniz ve uzun bi süre daha kalacaksınız.
Eşinizin de sizin yanında olmadığınız süre içerisinde evden işe işten eve durumunda olmasını bekleyemezsiniz.
Kendi hayatını yaşamasına, kafasına göre takılmasına siz mahal vermişsiniz.

Ben evli olupta aylarca eşini bırakıp giden kadın/erkek mantığını bi türlü anlayamıyorum.
Millet gözünün önünde ki eşine sahip çıkamıyor siz taaa çin den yönetebileceğinizi sanıyorsunuz.
Ben sırf ayrı yatmayalım diye 4 yıldır herhangi bir yere yatılı bile gitmiyorum.
İlla bişey yapacak diye değil, alışalım istemiyorum yalnızlığa.

Bazı doğu görevleri oluyor bilirsiniz mutlaka , o zamanlarda eşler ayrı kalabiliyor ,kadınlar çocuklarıyla bile başka bir yere tayin olabiliyor ..Her ayrı kalımda böyle paranoyalar içinde kalacaksan ona güvenmemizin ne anlamı var ? O nasıl emin benim bir şey yapmayacağımdan ,bu şeytan sadece erkekleri mi dürtüyor ? Ama ben kendimi nasıl zaptediyorum ,nasıl ki hem kendimi ,hem onu,hem şerefimi düşünüp önüme bakıp okula gelip gidiyorum ...O neden yapamıyor ? Bunun açıklaması sadece onun erkek olması mı ? Ayrıca zaten hiç kabul etmiyor ki ,ben aldatmasından ziyade beni aptal yerine koymasından şikayetçiyim ..Göz göre göre yalan söylüyor ...

Allah sana açık açık "bak kızım saf olma, al sana kocanın yalanın kanıtı" diye gerçekleri göstermiş, sen ise kalkmış hala yalan söylemiş olma ihtimali var mı diye soruyorsun :) Evet kocan yalancının teki. Ve bir erkek bu şekilde ve o saatte bir yalana sığınıyorsa muhtemelen sadakatsizin de teki. Şimdi ben sana soruyorum gurursuzluk mu gurur mu ?

Kabul etmiyor hala düşünebiliyor musun ? Biz geç saate kadar beraberdik ,o sonra gitti tiyatroya diyor ..Allah göstermiş ama bu köpek hala inat ediyor ..Ne uğraşayım daha fazla ,nasıl istiyorsa öyle yaşasın ...

İyide zaten Türkiyede değilsiniz istese her türlü her işi çevirir neden böyle bir yalan uydursun ?
Yani eve geçince görüntülü konuşma yada evde olduğunu bilmek için özel bir şey yapmıyorsanız zaten size söylemeden istediği yere gidemezmi ?

Gider evet gidebilir çünkü ben sormuyorum bile nerdesin diye ,ama o kadar kuş beyinli ki yalan söyleyip bir de yakalanıyor ...

Zor biliyorum ama dönmeyin bence. Daha önce bir konunuzu hatırlıyorum, yemekle ilgiliydi sanırım. Ciddi sıkıntı çektiniz ve çekmeye devam ediyorsunuz diye düşünüyorum.
Egitiminizi tamamlayıp dönün, eşinizi de arayıp sormayın, o size ulaşamasın biraz. O zaman belki anlar, eli kolu bağlı olmak neymiş, nasılmış?
Aldatma konusuna birşey diyemiyorum çünkü geri dönmeniz için taktik olabilir bu durum.
Aynısını yaşatın derim.
Kolaylıklar dilerim.

Sanmıyorum geri dönmemi istemesi falan değil mi ? Bu sadece aptal bir yalan söyledi eline yüzüne bulaştırdı hala diyorki istediğine sor ,bu nasıl bir şeydir yaa hala ben yalan söylemedim diyor ...

Gökçe seninle çalışan çalışmayan bayanlar konusunda epey takışmıştık. Ve konularını okudukça anlıyorum ki iyi ki çalışıyorsun ve güçlüsün savunduğun gibisin iyi ki böyle bir adamla evliysen. E insan sormadan duramıyor bu adamı niye hala boşamıyorsun bacım neye yaradı güçlü kadınlığın. Ne güzel kendine birşeyler katıyorsun keyfine bak tadını çıkart. Sakın dönme.

Ben kendi paçamı bir şekilde kurtarmak zorundayım ,ya da her şeyi görmezden gelmeliyim ..Salağa yatmalıyım ,ama öyle biri değilim ki ben kafam gitse yine derim dyeceğimi ..Ama arkamda duran bir ailem yok maalesef ,adam dövmüyor ,sövmüyor ,para yığıyor ,kötü sözü yok ya onlara göre normal eeee daha ne olacaktı yani diye düşünüyorlar ..Ama bu adam beni içten yıkıyor haberleri yok ..Artık kimseye meramım şu demeyeceğim ,ben bunları yaşarken kimsenin haberi olmuyor ,o yüzden dönünce iş bulduğum an da kıçına tekmeyi basacağım..8 yılımı yedi ,bir 8 yıl daha yemesine müsade etmeyeceğim ..Teşekkürler yorumunuz için...

Erkeğin masasında kadın donu yakala de ki "Bu kimin donu?"
"Hangi don yaaaa" der ve suratına öyle bir ifade takınır ki sanki donun icadından haberi yok.
"Hangi dooon yaa şuuu içimize giyilen miiiii ?" Cem Yılmaz geldi aklımaa :-)

hahahahahaha aynen o ,hangi fotoğraf diyor ulan kör müsün ,gönderdim ya fotoğrafı ...Sen nasıl bir mahluksun dedim en sonunda ...

hiiçç sallama.....eğitime devam...ve üstüne düşme...
km.ler öteden takip etmeye çalışma..hayatına bak...biraz özlesin seni..
benim eşimle en uzun ayrılığım 15 gündü..
ve o sürede doğru düzgün aramadım..ama kasıtlı gibi davranmadım..
işim gereği gibi meşgule yattım..ve okadar düştü ki üstüme...
kaçan kovalanır...biraz da eşin kovalasın..
gurbette bi de onun naneleriyle uğraşıp moralini bozma..
tadını çıkar çin'in..:KK66:

Senin eşin insan evladıymış ,bir de siz yeni evlisiniz hatırladığım kadarıyla ..Bu beni aramaz tatlım ararsa da günlük rutin olarak orar hee hee konuşur kapatırız ..Uzun süre aramaz whatsapp tan falan konuşuruz ..Ben boşuna uğraşmışm vayy be diyorum şimdi şöyle düşününce ,bir de kendini akıllı sanmıyor mu ağzına kürekle vur gitsin ...

Ben dün gece hiç uyumadığım için bugünü uyuyrak geçirdim ,bana attığı mesaj aynen şu ; Ne yalanı ,evet annesi ,karısı ,kv syle tiyatroda ..İki kere de aramış ...Bende uyandığımda ;adam hem tiyatro da hem senin yanında nasıl oluyor dedim ...
Senin bu konunu okuyunca gece kendi kocami gordum ruyamda kizin biri geliodu yanimiza daha onceden tanismislarda bu benden gizliyoda oyle biseydi etkilendim yhass

Olmuyormuş ,öğrendim :KK43:
Ben bu konuyu görünce eski konularınıza baktım siz herşeyi göze alarak gitmişsiniz yapacak olsa ben varken de yapar demişsiniz. Şimdi ben sizin yerinizde olsam eğitim hayatımı tamamlardım tek düşüncem de o olurdu gelince de başımın çaesine bakardım böyle evlilik olmaz bana göre de..

Allah yar ve YARDIMCINIZ olsun bi küçüğünz olrak bana söz düşmez ama ablalariminda dediği gibi egitiminizi yarıda birakmaniza degcek bir adam değil esiniz . Kendinizi uzmeyin:KK43:

Zaman geçtikçe siniriniz yatışacaktır. geçmesini mi istiyorsunuz geçmemesini , ilişkiniz bu kavgayla yıpranır mı , yanlış anlaşılma olsa bile bu tartışma ile canlanır mı , size hangisi iyi gelir , :)

Bir de bunu gerçek hayatta yaşadığını düşün :)
Ayyy parcalarim adami zaten ruyamdaki kizi dovecektim nerdeyse gitti yanimizdan gercek hayatta yasasam mantikli dusunemezdim ama sen mantikli ol ve egitimini tamamla mutlaka

Yalan olsa dahi çok anlamsız bir yalan olmuş. Amaç nedir yani, eve geç gideceğim demek miydi?

Back
X