• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam yalanlariyla beni soğutuyor

destanhanim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2013
215
91
118
Oldum olası hep uzulmeme bahane birşeyler oldu hayatımda5.5yildir evliyim. Severek evlendim ve eşimin yaşadığı şehire yerleştim.bu süreç boyunca düğün borcu o borcu bu borcu diyerek çalıstim hep borç kapatıp rahat etme hayalim .bu süreçte eşim saçma sapan harcamalar yapmaya yarını düşünmeden harcamaya eline para gectiniz alkol sigara vs almaya ve tabiki hep ama hep yalan soylemeye devam etti. Sarhoş olup kendini dağıttı hep üzüldüm ağladım yalvardım küstüm konuştum fayda yok . Ertesi gün kendince bişey yok gibi davrandı . Geçen sene artık anne olmak istedim ve hamileligimin 7.5 ayına kadar çalıştım yine idare eden evi ceviren ben. Sonra doğum için ailem geldi (daha önce konuyu açtığım ) icim hem dertli hem doğum yaptim sorunlar sorumsuzluklar vs o kadar şey varki nasıl ozetleyecegimi bilmiyorum. Neyse 3 ay kadar annem yanımda kaldı harcamalara hep destek oldu. Eşim eve bişey almaz gece gundug çalışır emeğinin karskarşılı almaz cebince 5krs para yok Tabi. Annemle memleket e .Gittim. Bir süre orda kaldım bebeğimle. Eşim yalanlara devam. Kira odendi fatura odemdi (yalan). 5krs para yollamadi bana .neyse dondum ev tam takir. Bebeğe ihtiyaç var herşeyi hallederiz derken işyerinden yarım yamalak aldığı maaşı bir arkadaşına verdiğini soylefi. Ekmek almaya para yok. Faturalar ödenmemis. Kira en son benim odedigim. Vs vs. Hala yalan söyleyip duruyor. Üzüntüden ne yapacağımı sasirdim. Bide hala halletcez diyip uste çıkıyor. Çok soguyorum ondan napcam ben bu yalancıyle diyorum. Çok yazdım için şişti inanın anlatcagim kimsem yok

Nasıl ne yapacaksin güzel kardesim adam seni kandırıyor el kadar bebekle ne demek kira fatura ödememiş ev bomboş bu adamdan baba olur mu hiç tamam anne olmak istemisin ama bak olan yine sana ve bebeğine oldu senin yapacagin şey belli ya adam düzelecek zor ama bir ihtimal yada sen yoluna bakicaksin

Bence kendini biraz geri çek
Kirayı faturaları bir zahmet o düşünsün
Sana güvenmese paşa paşa ödeyecekti o onları
Kapıya dayansın ev sahibi,kesilsin gaz
O takmıyorsa sen hiç takma

Oldum olası hep uzulmeme bahane birşeyler oldu hayatımda5.5yildir evliyim. Severek evlendim ve eşimin yaşadığı şehire yerleştim.bu süreç boyunca düğün borcu o borcu bu borcu diyerek çalıstim hep borç kapatıp rahat etme hayalim .bu süreçte eşim saçma sapan harcamalar yapmaya yarını düşünmeden harcamaya eline para gectiniz alkol sigara vs almaya ve tabiki hep ama hep yalan soylemeye devam etti. Sarhoş olup kendini dağıttı hep üzüldüm ağladım yalvardım küstüm konuştum fayda yok . Ertesi gün kendince bişey yok gibi davrandı . Geçen sene artık anne olmak istedim ve hamileligimin 7.5 ayına kadar çalıştım yine idare eden evi ceviren ben. Sonra doğum için ailem geldi (daha önce konuyu açtığım ) icim hem dertli hem doğum yaptim sorunlar sorumsuzluklar vs o kadar şey varki nasıl ozetleyecegimi bilmiyorum. Neyse 3 ay kadar annem yanımda kaldı harcamalara hep destek oldu. Eşim eve bişey almaz gece gundug çalışır emeğinin karskarşılı almaz cebince 5krs para yok Tabi. Annemle memleket e .Gittim. Bir süre orda kaldım bebeğimle. Eşim yalanlara devam. Kira odendi fatura odemdi (yalan). 5krs para yollamadi bana .neyse dondum ev tam takir. Bebeğe ihtiyaç var herşeyi hallederiz derken işyerinden yarım yamalak aldığı maaşı bir arkadaşına verdiğini soylefi. Ekmek almaya para yok. Faturalar ödenmemis. Kira en son benim odedigim. Vs vs. Hala yalan söyleyip duruyor. Üzüntüden ne yapacağımı sasirdim. Bide hala halletcez diyip uste çıkıyor. Çok soguyorum ondan napcam ben bu yalancıyle diyorum. Çok yazdım için şişti inanın anlatcagim kimsem yok

Bütün bunlara rağmen çocuk yapmak ciddi bir cesaret. Gerçekten aklım almıyor nasıl cesaret ediyorsunuz? Üzüldüm hem sizin adınıza hem bebeğiniz adına. Muhakkak ki siz bebeğiniz için elinden geleni yaparsınız ona şüphem yok ama baba da çnemli bir faktör değil mı?
Çocuk yaparken ben ilk önce babasına bakarım.
Daha sonra yaşanacak şeyler ayrı,daha sonra anlaşmazlık olabilir boşanma olabilir. Ama sorumsuzluklarını bile bile ben o adamla yapamazdım.
Birşeye katkısı yoksa bırak zaten tek başına üstesinden geliyorsun herşeyin.

Bence kendini biraz geri çek
Kirayı faturaları bir zahmet o düşünsün
Sana güvenmese paşa paşa ödeyecekti o onları
Kapıya dayansın ev sahibi,kesilsin gaz
O takmıyorsa sen hiç takma
Evet tamamen çektim şuan elimi. Hep bana güvendi. Dedim ihtiyaçlarını karşılamak bana ve çocuğuma bakmak zorundasın ne yaparsan yap dedim. Artık silkendim düzelecek diyor ama sanmıyorum

Nasıl ne yapacaksin güzel kardesim adam seni kandırıyor el kadar bebekle ne demek kira fatura ödememiş ev bomboş bu adamdan baba olur mu hiç tamam anne olmak istemisin ama bak olan yine sana ve bebeğine oldu senin yapacagin şey belli ya adam düzelecek zor ama bir ihtimal yada sen yoluna bakicaksin
Geri dönmek de çok zor kalmak da. Ailem zaten tepkili. Üzülen yine en çok ben olurum. Sadece Kendimi kandiriyorum şuan

Bütün bunlara rağmen çocuk yapmak ciddi bir cesaret. Gerçekten aklım almıyor nasıl cesaret ediyorsunuz? Üzüldüm hem sizin adınıza hem bebeğiniz adına. Muhakkak ki siz bebeğiniz için elinden geleni yaparsınız ona şüphem yok ama baba da çnemli bir faktör değil mı?
Çocuk yaparken ben ilk önce babasına bakarım.
Daha sonra yaşanacak şeyler ayrı,daha sonra anlaşmazlık olabilir boşanma olabilir. Ama sorumsuzluklarını bile bile ben o adamla yapamazdım.
Birşeye katkısı yoksa bırak zaten tek başına üstesinden geliyorsun herşeyin.
Çok mucadmüc ediyorum. Bı umut dedim belki çocuk olunca daha bı alır aklını başına dedim. Çok üzgünüm

Peki böyle bir yalancının yanında çocuğa nasıl doğruyu öğreteceksiniz? Baba yalan söyledikçe çocuk da ondan görecek yazık günah.
Allah evladınızı size bağışlasın ama yalancı insan değişmez. Hep yalan söyler maalesef
Bilmiyorum böyle olmasini istemedim. Evet farkındayım aklımı bir toparlayabilsem

Çok mucadmüc ediyorum. Bı umut dedim belki çocuk olunca daha bı alır aklını başına dedim. Çok üzgünüm
Öyle olmuyor işte sorumluluk arttıkça bu tarz insanlar daha da kaçıyor.
Olan olmuş umarım sen beneğinle kendi hayatını kurarsın..
ona sen yetersin o ayrı birşey zaten.
Üzme kendini sen güçlü bir kadınsın ve herşeyin üstesinden geleceksin.

Öyle olmuyor işte sorumluluk arttıkça bu tarz insanlar daha da kaçıyor.
Olan olmuş umarım sen beneğinle kendi hayatını kurarsın..
ona sen yetersin o ayrı birşey zaten.
Üzme kendini sen güçlü bir kadınsın ve herşeyin üstesinden geleceksin.
Teşekkür ederim. Beynimi kemiren düşünceleri anlattım ve bana mi oyle geliyor ki düşüncelerime ışık oldunuz. Bazen insan içindeyken bir olayın göremiyor yada kendini kandırıyor. Herkesin düşüncesi aynı yolları ayırmak en mantıklısi. Umarım buna önce ben cesaret ederim sonra bebeğime bunu nasıl yasatirim bilmiyorum. Kafam sarma duman

Teşekkür ederim. Beynimi kemiren düşünceleri anlattım ve bana mi oyle geliyor ki düşüncelerime ışık oldunuz. Bazen insan içindeyken bir olayın göremiyor yada kendini kandırıyor. Herkesin düşüncesi aynı yolları ayırmak en mantıklısi. Umarım buna önce ben cesaret ederim sonra bebeğime bunu nasıl yasatirim bilmiyorum. Kafam sarma duman

Öncelikle psikolojik destek almanı tavsiye ederim. Sonrası kendiliğinden zaten gelecektir.
Rabbim yardımcı olsun..

Abla böyle bir sorumsuz adam varken hayatında neden hamile kaldın. Yazık bebeğe de. Adam 5.5 senedir bir arpa boyu düzelmemiş ki???? Ayrıca bunca sene nereye borç açıyor bu adam kumar alışkanlığı falan mı var.

En buyuk hatan bu olmus.

Bircok kadin bu hatayi yapiyor.

Cocuk olunca duzelir
Cocuk olunca kimse duzelmez.
Insan neyse odur

Evine bakmayan hep yalan soyleyen bir adami neden baba yaptin?

Isler duzelmezse al bebegi git annene dusunsun dursun.

Ben duzelecegini sanmiyorum

Bu zamana kadar kımseye burada ayrıl demedim ama sizin evlılık evlılık degil boyle Bı kocayla ömür geçmez bosan derım. Oda hayatına yalanlarıyla devam etsin yalan varsa o ıs yurumez ondan ne baba nede koca olmaz.

Back
X