Kocam yemekleri begenmiyor

sevcanvildo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
2.388
1.985
133
Kocam hic bir yemegimi begenmiyor ac birakiyorum artik ama olmuyorda boyle napacam bilmiyorum ya

Çok da begenmiyorsa kendisi yapsin
Yeter ülkem kadınlarının mutfak temizlik derdine heba oldukları
Ev mutfak ortak yasam alanları beraber yiyip beraber kirletiyoruz neden sadece kadın temizleyip yemek pişiriyor
Ben olsam ortak beğeni yaratmaya çalışırdım hiç begenmiyorsa sen yap mutfak orada diye yerini gosterirdim

26 yıllık evliyim. Müthiş kötü yemek yaparım. Başta benimkinde söylendi ben de begenmiyosan sen yap dedim. Hala kötü yemek yaparım evdekiler de ac kalmamak için yerler giklari çıkmaz yoksa beğenmedikleri o yemeği bile bulamazlar.
Tavrinizi koyun begenmiyorsa ya yemez yada dışarıdan söyler.

Şimdiye kadar öğrenmemiş olabilirsiniz ama geç değil mutfağa ilginiz varsa internetten yemek videoları izleyerek kendinizi geliştirebilirsiniz tabi burda eşinizlede konuşun siz bir adım atıyorsanız oda destek olacak yardım edecek herseyi eleştirirse olmaz . Yok ben yemek yapmayı sevmem diyorsanız kalksın kendi yapsın zorla değil sonuçta

Amaaan çok zor öyle erkek.
De ki, hayatım tarif et, senin damak
Tadına göre yapayım. Yada birlikte yapalım de... Kolay gelsin...

Kulüp olarak sorularimizin cevabini verirseniz sizi aydinlatabiliriz :)

• Gerçekten cok mu kötü yemekleriniz?
  • Kac yıllık evlisiniz?
  • Tariflere bire bir uyuyor musunuz?
  • Sevmedigini bildiginiz halde ayni seyleri mi yapıyorsunuz?
  • Yemeginizi beğenmesi icin öğrenmek mi istiyorsunuz?
  • Yemeğiniz beğenmediği icin cezalandirmak mi istersiniz?
Ona göre sizi bu dertlerden kurtaracagiz :)

Canim iki senelik evliyim ilk sene kvlerle oturdum bakiyodum kv yaparken ama hic yapmamistim kendi evimize geceli bi sene bitti ilk zamanlar benimde cok kotu oluyodu esim yiyodu ama arada derdi yemekler kotu diye internetten arastrdm surekli yapmaya basladim ozendimde keyifle yaptim simdi tabak tabak yer cokta begenir sende oyle dene netten bak ölcusune falan oyle basla

Tarifler int. den bakabilirsin. Kocan kaprisli biriys kendi pişirsin kendi yesin. Zaten sen çalışıyorsan iyi de kötü de yapsan o da birşeyler yapsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…