- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.962
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
Yapma kardeşim sen bu adama yemek falan, aç kalsın.Ben yeni evliyim zaten bide kotu yemek yapmiyorum ki herkez begeniyor ailesi bayiliyor yemeklerime ama dusunun annesinin evinde peynir zeytin kalvaltida yermis ben zeytin yedigini gormedim gecen dedi sen zeytinden soguttun dedi ustune bi maydonoZ koydum goruntusu degisti yedi ya boyle bi koca 2 kisiyiz sofrayi 10 kisi doyacak sekilde hazirliyorum... zaten calisiyorum bide bu saatde gelip 10 kisilik hazirlik yapiyorum
Valla yemeklerinizi bilmiyorum ama bu itirafınızdan ve özgüveninizden dolayı sizi tebrik ederim.26 yıllık evliyim. Müthiş kötü yemek yaparım. Başta benimkinde söylendi ben de begenmiyosan sen yap dedim. Hala kötü yemek yaparım evdekiler de ac kalmamak için yerler giklari çıkmaz yoksa beğenmedikleri o yemeği bile bulamazlar.
Tavrinizi koyun begenmiyorsa ya yemez yada dışarıdan söyler.
Kendi şunu yap bunu yap demiyormuAcda biraktim kustum de fayda etmiyor sonra eski haline donuyor geri
Bırak hic yapma kendi yapsın. Calisiyormussun bir de, kendine kadar yap ye.Acda biraktim kustum de fayda etmiyor sonra eski haline donuyor geri
Ben kadın yapsın dmedim ki. Kim yaparsa yapsın güzel yapsın dedim. Belli ki yorum yapan kişinin evinde yemekleri kndi pişiriyor. Hangi cumlemden kadın yapsın çıktı? Evde ki iş bölümüne Gore herkes Ustune düşeni güzel yapmaya çalışmalı dedim.Ee erkek yapsın niye yemek yapma görevi kadına düştü şimdi?Hani karşıydınız?
Kiymet bilmiyorsa zikkim yesin. İkinizde calisiyorsunuz, niye hep sen yapiyorsun, sirayla yapin..Eve ayni anda giriyoruz ben temizlik yemek hop yat sonra sabah ondan erken kalk kalvalti hazirla ise... ee zaten elimden geleni fazlasiyla yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?