Kocam yemekleri begenmiyor

Yapma kardeşim sen bu adama yemek falan, aç kalsın.

Canım ilk başta benm esimde beğenmez yemezdi.. kv sordm oda şunu yemez bunu yemz şunu yap bunu yap dedi.. bir iki yaptm sonra senlemi ugrasayim bire mübarek zaten çalışıyorum yersen ye yemezsn dışarda ye gel demstim yemeye başladı megersem kv yemediği bütün yemekleri çocuklarına da yedirmems üstelikçok çeşit sevmezdi sofrada eşim smdi çeşit çeşit olsun istiyor.. alışkanlık anlayacağın o annesinin yemeklerine alisms zamanla seninkinede alirsr..

Bence sen az az yap yerse yer yemese sen karnını doyur sofrani topla erkekler ozendikce simarip tepene biniyor

Valla yemeklerinizi bilmiyorum ama bu itirafınızdan ve özgüveninizden dolayı sizi tebrik ederim.

Konu sahibi beğenmediği yönleri sorsan? Bide madem öle sende makarna falan yap. Hazır köfte, tavuk, börek, çorba.. kısaca dondurulmuş gıdaları daya gitsin..

orası lokanta değil kimse anasını karnından aşçı doğmuyor, beğenmiyorsa kendi yapsın ya da anası yapsın dert etme aç kalmamak için yemek durumunda

Ee erkek yapsın niye yemek yapma görevi kadına düştü şimdi?Hani karşıydınız?
Ben kadın yapsın dmedim ki. Kim yaparsa yapsın güzel yapsın dedim. Belli ki yorum yapan kişinin evinde yemekleri kndi pişiriyor. Hangi cumlemden kadın yapsın çıktı? Evde ki iş bölümüne Gore herkes Ustune düşeni güzel yapmaya çalışmalı dedim.

Guzel yaptiğiniz seyleri yapın.16 yasindaki oglum bile yenilenilir seyler yapabilir .
Fırin yemekleri deneyin risksiz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…