- 12 Ocak 2015
- 6.013
- 10.922
- 198
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
Bu tavırda çok doğru değil bence. İnsan ne yaparsa güzel yapmaya çalışmalı. Evde yemek yapmanın kadının görevi kabul edilmesine çok karşıyım, özellikle çalışan kadınlar icin. ancak 26 yıldır da güzel yemek yapmaya ozenmeli insan. Sonuçta insanın en önemli ihtiyaci yemek yemek, evde birlikte vakit geçirilen yer yemek masasi. Evde iş bölümünüz illaki vardır artık ve herkes üstüne düşeni güzel yapmaya calismali26 yıllık evliyim. Müthiş kötü yemek yaparım. Başta benimkinde söylendi ben de begenmiyosan sen yap dedim. Hala kötü yemek yaparım evdekiler de ac kalmamak için yerler giklari çıkmaz yoksa beğenmedikleri o yemeği bile bulamazlar.
Tavrinizi koyun begenmiyorsa ya yemez yada dışarıdan söyler.
Neden???Ben yeni evliyim zaten bide kotu yemek yapmiyorum ki herkez begeniyor ailesi bayiliyor yemeklerime ama dusunun annesinin evinde peynir zeytin kalvaltida yermis ben zeytin yedigini gormedim gecen dedi sen zeytinden soguttun dedi ustune bi maydonoZ koydum goruntusu degisti yedi ya boyle bi koca 2 kisiyiz sofrayi 10 kisi doyacak sekilde hazirliyorum... zaten calisiyorum bide bu saatde gelip 10 kisilik hazirlik yapiyorum
Ben yeni evliyim zaten bide kotu yemek yapmiyorum ki herkez begeniyor ailesi bayiliyor yemeklerime ama dusunun annesinin evinde peynir zeytin kalvaltida yermis ben zeytin yedigini gormedim gecen dedi sen zeytinden soguttun dedi ustune bi maydonoZ koydum goruntusu degisti yedi ya boyle bi koca 2 kisiyiz sofrayi 10 kisi doyacak sekilde hazirliyorum... zaten calisiyorum bide bu saatde gelip 10 kisilik hazirlik yapiyorum
Bizdede biri uğraşmış ise emek vermiş ise burun kıvırmak beğenmemek ayıptır kişiye saygısızlıktırbilmemek degil ogrenmemek ayiptir bizde..herkez profosyonel yemek yapan olarak dogmuyor.gayret eder ogrenirsiniz yapa yapa eliniz daha lezzetlenir.onun sevdigi seyleri ne sekilde savdigini sorun ona gore yapin.baharatli yagli tuzlu v.s.zamanla oda alisir zaten merak etmeyin..bu arada alisana kadar yemekleri az yapin ziyan olmasin:)
Bu tavırda çok doğru değil bence. İnsan ne yaparsa güzel yapmaya çalışmalı. Evde yemek yapmanın kadının görevi kabul edilmesine çok karşıyım, özellikle çalışan kadınlar icin. ancak 26 yıldır da güzel yemek yapmaya ozenmeli insan. Sonuçta insanın en önemli ihtiyaci yemek yemek, evde birlikte vakit geçirilen yer yemek masasi. Evde iş bölümünüz illaki vardır artık ve herkes üstüne düşeni güzel yapmaya calismali
Pilavi tereyagla yapiyorum hemde hakiki trabzon tereyagiyla sut kokuyormus...ya bi suru ornek verebilirim fasulye bile sut kokuyor adama... yok salcasi cok cok salcasi az yoksa konserve domatesmi kullandin kullandiysan sevmem... eve girmeden basliyor yemek kavgamiz sen yap elinden yiyelim diyorum yok yemiyorum yapma yemek o zaman nasil bas edeecm bilmiyorum... cok yoruluyorum cok
Kotu yapiyorsan ve insanlar yiyemiyorsa carelerini ara internetteki tarifleri uygula videolara bak kimse kotu yemek yemek zorunda degil.Kocam hic bir yemegimi begenmiyor ac birakiyorum artik ama olmuyorda boyle napacam bilmiyorum ya
2 aylik evliyim, ben gercekden guzel yemek yapiyorum hatta tariflere bakiyorum internetden yapiyorum bazen belki bendedir diye hata... ve eveet cezalandirmak istiyorum cunku kalbimi kiriyorKulüp olarak sorularimizin cevabini verirseniz sizi aydinlatabiliriz :)
Ona göre sizi bu dertlerden kurtaracagiz :)
- Gerçekten cok mu kötü yemekleriniz?
- Kac yıllık evlisiniz?
- Tariflere bire bir uyuyor musunuz?
- Sevmedigini bildiginiz halde ayni seyleri mi yapıyorsunuz?
- Yemeginizi beğenmesi icin öğrenmek mi istiyorsunuz?
- Yemeğiniz beğenmediği icin cezalandirmak mi istersiniz?
ilginç misPilavi tereyagla yapiyorum hemde hakiki trabzon tereyagiyla sut kokuyormus...ya bi suru ornek verebilirim fasulye bile sut kokuyor adama... yok salcasi cok cok salcasi az yoksa konserve domatesmi kullandin kullandiysan sevmem... eve girmeden basliyor yemek kavgamiz sen yap elinden yiyelim diyorum yok yemiyorum yapma yemek o zaman nasil bas edeecm bilmiyorum... cok yoruluyorum cok
zeytinden soguttun diyen kocaya ne yapsan ne hazirlasan boş gibi ,yani aklım almıyor bu yorumu zeytinden soguttun ne ya,allah yardımcın olsun arkadaşım ..Ben yeni evliyim zaten bide kotu yemek yapmiyorum ki herkez begeniyor ailesi bayiliyor yemeklerime ama dusunun annesinin evinde peynir zeytin kalvaltida yermis ben zeytin yedigini gormedim gecen dedi sen zeytinden soguttun dedi ustune bi maydonoZ koydum goruntusu degisti yedi ya boyle bi koca 2 kisiyiz sofrayi 10 kisi doyacak sekilde hazirliyorum... zaten calisiyorum bide bu saatde gelip 10 kisilik hazirlik yapiyorum
Pilavi tereyagla yapiyorum hemde hakiki trabzon tereyagiyla sut kokuyormus...ya bi suru ornek verebilirim fasulye bile sut kokuyor adama... yok salcasi cok cok salcasi az yoksa konserve domatesmi kullandin kullandiysan sevmem... eve girmeden basliyor yemek kavgamiz sen yap elinden yiyelim diyorum yok yemiyorum yapma yemek o zaman nasil bas edeecm bilmiyorum... cok yoruluyorum cok
2 aylik evliyim, ben gercekden guzel yemek yapiyorum hatta tariflere bakiyorum internetden yapiyorum bazen belki bendedir diye hata... ve eveet cezalandirmak istiyorum cunku kalbimi kiriyor
Anasına yaptır bi gün onun haberi olmadan.Eve gelince koy önüne yine mırın kırın yaparsa bunları ben değil annen yaptı ama beğenmediğine göre senin ağzının tadı kaçmış .Ağzının tadını geri kazanana kadar kendin yap yemeğini de.
Mecbur degilsin ona yemek yapmaya falan.Çıkarmayın tepenize şunları nolur ya.Anasının evinde zeytin peynire talim evlenince gurme kesiliyor paşazadeler.Beğenmeyen yallah mutfağa kendi pişirsin kendi yesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?