Kocam yemekleri begenmiyor

Bu tavırda çok doğru değil bence. İnsan ne yaparsa güzel yapmaya çalışmalı. Evde yemek yapmanın kadının görevi kabul edilmesine çok karşıyım, özellikle çalışan kadınlar icin. ancak 26 yıldır da güzel yemek yapmaya ozenmeli insan. Sonuçta insanın en önemli ihtiyaci yemek yemek, evde birlikte vakit geçirilen yer yemek masasi. Evde iş bölümünüz illaki vardır artık ve herkes üstüne düşeni güzel yapmaya calismali

Ben yeni evliyim zaten bide kotu yemek yapmiyorum ki herkez begeniyor ailesi bayiliyor yemeklerime ama dusunun annesinin evinde peynir zeytin kalvaltida yermis ben zeytin yedigini gormedim gecen dedi sen zeytinden soguttun dedi ustune bi maydonoZ koydum goruntusu degisti yedi ya boyle bi koca 2 kisiyiz sofrayi 10 kisi doyacak sekilde hazirliyorum... zaten calisiyorum bide bu saatde gelip 10 kisilik hazirlik yapiyorum

Neden???

bilmemek degil ogrenmemek ayiptir bizde..herkez profosyonel yemek yapan olarak dogmuyor.gayret eder ogrenirsiniz yapa yapa eliniz daha lezzetlenir.onun sevdigi seyleri ne sekilde savdigini sorun ona gore yapin.baharatli yagli tuzlu v.s.zamanla oda alisir zaten merak etmeyin..bu arada alisana kadar yemekleri az yapin ziyan olmasin:)

Belki özensiz daha rahat yemek istiyordur. Hani sunum falan olmasin.
Ben iyi yemek yaparım severler arkadaşlarım yemeklerimi. Hafif seyler severim kendim.
Ama nisanlimin damak zevki biraz daha agirdir. Ona göre sekillendiririm evlenince.
Annesinden tarif falan alin olmazsa..

Bizdede biri uğraşmış ise emek vermiş ise burun kıvırmak beğenmemek ayıptır kişiye saygısızlıktır

Kaç aylık evlisiniz? Benim de eşim ilk günler yeni düzene alışamadı, yemeklerime laf söylemedi ama bu bardakta su içemiyorum dedi, bu tabaklar kullanışlı değil dedi. Kayınvalidem de hiç öyle düzen bilmez, şıklık bilmez. Kendi de der ben baştan savma yaparım, anlamam diye. Ona rağmen eşim bir bocaladı. Sonra geçti. Belki senin eşinden aynı durumu yaşıyordur.

Pilavi tereyagla yapiyorum hemde hakiki trabzon tereyagiyla sut kokuyormus...ya bi suru ornek verebilirim fasulye bile sut kokuyor adama... yok salcasi cok cok salcasi az yoksa konserve domatesmi kullandin kullandiysan sevmem... eve girmeden basliyor yemek kavgamiz sen yap elinden yiyelim diyorum yok yemiyorum yapma yemek o zaman nasil bas edeecm bilmiyorum... cok yoruluyorum cok

Ee erkek yapsın niye yemek yapma görevi kadına düştü şimdi?Hani karşıydınız?

Özenme hic bir sekilde gercekten.
Ben kendime yaptım de ona da zeytin peynir koy ister yesin ister yemesin.

2 aylik evliyim, ben gercekden guzel yemek yapiyorum hatta tariflere bakiyorum internetden yapiyorum bazen belki bendedir diye hata... ve eveet cezalandirmak istiyorum cunku kalbimi kiriyor

ilginç mis
benimkide soylenir ama yer yemezse de keyfi bilir
10 çesiti kim yiyiyor isarf yaws

zeytinden soguttun diyen kocaya ne yapsan ne hazirlasan boş gibi ,yani aklım almıyor bu yorumu zeytinden soguttun ne ya,allah yardımcın olsun arkadaşım ..

Anasına yaptır bi gün onun haberi olmadan.Eve gelince koy önüne yine mırın kırın yaparsa bunları ben değil annen yaptı ama beğenmediğine göre senin ağzının tadı kaçmış .Ağzının tadını geri kazanana kadar kendin yap yemeğini de.

Mecbur degilsin ona yemek yapmaya falan.Çıkarmayın tepenize şunları nolur ya.Anasının evinde zeytin peynire talim evlenince gurme kesiliyor paşazadeler.Beğenmeyen yallah mutfağa kendi pişirsin kendi yesin.

2 aylik evliyim, ben gercekden guzel yemek yapiyorum hatta tariflere bakiyorum internetden yapiyorum bazen belki bendedir diye hata... ve eveet cezalandirmak istiyorum cunku kalbimi kiriyor

Kendi sevdiğin gibi miktarini da kendine gore yap yemekleri. Kahvaltilik iki cesit koy. Karni doysun deyip cesit arttirma sakin.
Kendi tabagina koy afiyetle ye. Öyle süsü püsü ugrasma. Biz kadinlar daha önemsiyoruz belki ama nasilsa öyle davranmak lazim...

En iyisi gercekten.
Yada yemegi sen yap. Annenden getirdim de. Gör bak tepkisini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…