Kocam yine saçma sapan davranıyor

Hanımlar kocam bir süre önce evi terk etti ve ayrıldık. Babama söyledim dava açıyorduk o da boşanmak istiyordu zaten ama sonradan hamile olduğumu düşünüp vaz geçti. Sonra ben hamile olmadığımı söyleyince çok üzüldü bikaç gün sonra geldi dedi ki "ben çok havaya girmiştim hayallerim yıkıldı ama barışırsak bu sefer gerçek olabilir" vs ben barışmadım. Dün okulda sınavlarım vardı bir arkadaşımla sınavı bekliyorduk. Arkadaşım da hat sanatını seviyor bana o şekilde kağıda ismimi yazıp verdi . Ben de ders notlarımın arasına koydum kağıdı. Sınavdan sonra hocayla konuluyoduk baktım kocam geldi yanımıza direk kıro kıro "hayırdır beyamca mevzu ne ben kocasıyım" falan dedi. Neyse ben baktım rezil oluyorum güldüm falan sanki kocam şaka yapıyomuş gibi yaptım hoca da anlamadı güldü o da. Sonra ben içeri girdim kocam da peşimdn geldi boş bi sınıfta ben bağırdım falan buna napıyosun salak musın diye hala gülüyo karşımda "ama çok komikti l.vuk nasıl şaşırdı" falan dedi. Sonra barışalım falan dedi ben de "şu hareketlerine bak şu yaptıklarından sonra ne barışcam senle" dedim o da elimi falan tutmaya çalıştı ama asıl sinir bozucu olan bunlar olurken hep güldü hala işin ciddiyetini anlamıyor. Neyse o arada o arkadaşımın yaptığı yazı düştü notların arasından. Onu gördü delirdi kim yaptı bunu diye. Ben de arkadaşım dedim adını sordu kız ismi söyledim bi tane. Hiçbir kız bi kıza böyle yapmaz dedi inanmadı gelirim sınıfınıza olay çıkarırım söyle çabuk falan dedi ama yaklaşık bi saat zaptetmeye çalıştım sınavdan sonra bizim sınıf dağılmamış olsa kesin gelirdi. O kadr canım sıkkın ki okula gidesim gelmiyor. Sürekli okula geliyor kantine gidiyorum bi bakıyorum çay içiyor yıllık izin mi almış nedir okula giriyorum bahçede kedileri seviyor oluyor her gün okulda güvenlikçiyle bile kanka olmuş. Gerçi eşim hep kavga ettiği için polisten nezaretten korkmaz da bazen şikayet etmeyi düşünüyorum günlük stresini benle atıyor sonra da gülerek gidiyor. En kötüsü de yaptıklarının çok komik olduğunu zannediyor.
gerçekten kıroymuş eşin.
okulda bir hocaya hitap şekline bak şunun.
eşinin eğitimi ne ,mesleği ne,ne iş yapıyor bu.

güneşi beklerken zeynep kerem çift gördüm burda didişmeler felan:)
adam çok seviyor seni... sevdiği için her konuda saçmalıklar yapabilir.. delirlebilir. sinir edebilir herşey yapar sevdiği için ben bunda gördüm kusura bakma:)
boşannica o adamin seni ne kadar çok sevdiği anliycaksin yarin bi gün...
başka biriyle evlenirsin o adamin seni sevdiği gibi olmaz.. asıl sen çildiracaksin yeni eşine..
Etme bulma dünyasi olduğu unutma..
herşey bir karşılıklı...

adam çok seviyor seni... sevdiği için her konuda saçmalıklar yapabilir.. delirlebilir. sinir edebilir herşey yapar sevdiği için ben bunda gördüm kusura bakma:)
başka biriyle evlenirsin o adamin seni sevdiği gibi olmaz.. asıl sen çildiracaksin yeni eşine..
herşey bir karşılıklı...
Pembe gözlükler çok yakışmış.

herşey bir karşılıklı...
sen gerçek misin kardeş????

herşey bir karşılıklı...
Sevdiği için saçmalık yapmaz kırmaya korkar insan.
Delirmez, sinir etmez karşısındakini.
Uzlaşmaya çalışır.
Sevdiğini incitmez insan, zor durumda bırakmaz.
Nasıl bir düşünce biçimi bu? Sevgiyi böyle mi öğrettiler size? Aman sevmeyin o zaman kimseyi.

herşey bir karşılıklı...

neye istinaden yazdınız bunu anlamadık biz.

boşanmayın bu adamı çok ararsınız mı diyorsunuz?

Birşeyler yazayım yazayım dedim, yazmaktan vazgeçtim..
Kısacası sen eşinle edi ile büdü gibisin. tencere kapak misali..
Eşin gibi biriyle ayrılsan, senin için en hayırlısı olur. Ama ayrılacağını düşünmüyorum.

Sevdiği için saçmalık yapmaz kırmaya korkar insan.
Delirmez, sinir etmez karşısındakini.
Uzlaşmaya çalışır.
Sevdiğini incitmez insan, zor durumda bırakmaz.
Nasıl bir düşünce biçimi bu? Sevgiyi böyle mi öğrettiler size? Aman sevmeyin o zaman kimseyi.
siz gerçek sevgiyi bilmediği için bölesiniz...
rahat olabilir insanin karşısında..
kırılmak degil.. her konuda katlanir sevdiği insana..
ben sevdiğim adam için deliririm... onun için herşeyi yapacak güce sahibim..
sinir de ederim. yinede severim onu..
Evet ben Gerçek sevgi ile büyüdüm. insani sevdi mi tam severim be arkadaş...
konu sahibi de kocasi karısını gerçekten seviyor. onun için deliriyor.. ölüyor aşkından.. anlabildin mi...

konu sahibi de kocasi karısını gerçekten seviyor. onun için deliriyor.. ölüyor aşkından.. anlabildin mi...

siz sevgiyi ne sanıyorsunuz?

kırık dökmek uğraşmak delirtmek delirtmek filan mı?

Yahu gerçekten ben bu yorumlara dayanamıyorum artık.
Şöyle açıklayım, ben de parti olarak bu görüşteyim ama sadece oyumu verir geçerim. Teşkilatları övdüğüm yok.
Sürekli olarak eşimin tam olarak ne iş yaptığı soruluyor, daha doğrusu para almadığı işsiz olduğu söyleniyor. Ben de diyorum ki bu teşkilat dünyanın en kalabalık ikinci teşkilatı , şöyle şmyle faliyetleri var o yüzden bu işleri yapacak maaşlı çalışanları var. Yani bu teşkilat dünyanın en güzel teşkilatı demiyorum, en kalabalık diyorum. Bu ne demektir ? Birilerinin çalışması zorunlu demektir. Bu nesnel bi gerçek. Bir övgü değil.
Diğer konuda evet ilk o yönünden etkilendim ve o zaman 14 yaşındaydım. O zamanki aklımla etkilendim o zamandan sonra da öyle gitti kendimi ona şartladım yıllarca beklemem gerekti vs vs. Bu davranışımı övmüyorum ama biraz objektif olun.
Cidden teşkilat için "şöyle iyi böyle iyi" dediğim tek bir mesajımı bulur musunuz ?
İş durumunu soranlardan biri benim
Kah kahvehane basıyor sen tayt giyince
Kah okul basıyor, ayrılma aşamasında olduğunuzu iddia ettiğin halde
Bende bu adam çalışmıyor mu yahu dedim, okul bekçisiyle kanka olup bahçede kedileri sevip seni bekliyormuş çünkü
Çalışıyor ama saatleri esnek de o zaman, dünyanın en büyük 2.teşkilatı bana da abartı geldi. Övdün demiyorum ama fazla büyüttün sanki
Aman isterse cumhurbaşkanı olsun 'adam' olmamış bu elle tutulur bi gerçek

Ülkede yeterince deli var
Bence sevin sevilin ama delirmeyin, adam akıllı sevmek mümkün
Hayat bu kah ayrılık kah ölüm bizler için
Bir kul için üşütmeyin kafayı

Ülkede yeterince deli var
Bence sevin sevilin ama delirmeyin, adam akıllı sevmek mümkün
Hayat bu kah ayrılık kah ölüm bizler için
Bir kul için üşütmeyin kafayı
galiba anlatamadim...
allah korusun diyelim eşiniz / sevgilinizin başina bişey gelseydi napardin...
delirirmiydinnn....
onun için üzülmez miydin..
ona bişey olacak diye korkarmiydin...
Gerçek sevgiden bahsediyorum ben işte.. yaninda degilse umursamazsa sevgi mi bu??
valla gerçekten sevmiyosaniz Sevgi nin anlami kalmaz... ne diyim..

galiba anlatamadim...
allah korusun diyelim eşiniz / sevgilinizin başina bişey gelseydi napardin...
delirirmiydinnn....
onun için üzülmez miydin..
ona bişey olacak diye korkarmiydin...
Gerçek sevgiden bahsediyorum ben işte.. yaninda degilse umursamazsa sevgi mi bu??
valla gerçekten sevmiyosaniz Sevgi nin anlami kalmaz... ne diyim..
Sevgiyi dizilerden öğrenen biz değiliz
Eşimin yakın zamanda tansiyon hastası olduğunu öğrendim
Doktorun tavsiyelerini uyguluyoruz, tuzu çıkarmaya çalışıyoruz. Ha bi de dua ediyorum
Delirmedim şükür
Neler oluyor hayatta tansiyona şükür dedim
Niye delireyim, 1,5 yaşında kızım var ha deyince delirme lüksüm yok
Deliliğe verip ay hepsi sevgimden canımmm deseler de çekemem ben mesela, o yüzden eşime ya da sevdiklerime deliliğe varan duygular beslemiyorum
Akıllı uslu da sevmek mümkün

Dilini ısırıp kafasına bardak vuran Caner de Tülin'i seviyordu bir kesime göre
Bana göre psikopattı mesela, Tülin olsam kaçardım ondan
Şimdilerde zaten tv bile izlemediğim için o dediğiniz dizideki kahramanları bilmiyorum
Caner'le Tülin size daha açıklayıcı olur diye aklıma geldi

Back
X