Kocam Yok Ama Dertlerim Var

Burhan Burhanitto

🧿İt ürür, kervan işinde gücünde 🧿
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2022
11.874
53.052
528
Evet, yine ben yine dertlerim. İş ortamından çok sıkıldım ve bunaldım. Her işe koşuyorum. Branşımdan gosssgocaman ilçede bir ben bir de başka biri daha var. Depremden dolayı bazıları rapor aldılar. Evli ve 10 yaş altı çocuğu olanlar idari izinli sayılıyor zaten. Bir tane daha var, o da idarecilik yapıyor. İşlerin hepsi üzerime yıkılmış gibi hissediyorum istemediğim kadar sorumluluk veriyorlar. Parasında değilim azıcık aşım ağrısız başım diyorum ama maaalesef besbekar olduğum için neymiş efendim diğerleri merkezden gidip geliyorlarmış, benim evlilik çocuk sorumluluğum yokmuş, onlara uzakmış, ben ilçedeymişim, ben gençmişim çalışmaktan neden kaçıyormuşum .

İyi o zaman Burhan genç, Burhan bakımlı,Burhan çalışkan, Burhan bekar diye yiyin başını. Resmen bekar olduğum için sömürülüyorum. İdarecimiz tanıdık diye bir şey de diyemiyorum.
Benim güzel feysim gulmeyecek mi? Önerilerinizi bekliyorum.

Eklentiler

• images.webp
    images.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 101
Son düzenleme:
Evet, yine ben yine dertlerim. İş ortamından çok sıkıldım ve bunaldım. Her işe koşuyorum. Branşımdan gosssgocaman ilçede bir ben bir de başka biri daha var. Depremden dolayı bazıları rapor aldılar. Bir tane daha var, o da idarecilik yapıyor. İşlerin hepsi üzerime yıkılmış gibi hissediyorum istemediğim kadar sorumluluk veriyorlar. Parasında değilim azıcık aşım ağrısız başım diyorum ama maaalesef besbekar olduğum için neymiş efendim diğerleri merkezden gidip geliyorlarmış, uzakmış, ben ilçedeymişim, ben gençmişim çalışmaktan neden kaçıyormuşum .

İyi o zaman Burhan, genç, Burhan bakımlı,Burhan çalışkan, Burhan bekar diye yiyin başını. Resmen bekar olduğum için sömürülüyorum. İdarecimiz tanıdık diye bir şey de diyemiyorum.
Benim güzel feysim gulmeyecek mi?
Bekarlık Sultanlık

Evet, yine ben yine dertlerim. İş ortamından çok sıkıldım ve bunaldım. Her işe koşuyorum. Branşımdan gosssgocaman ilçede bir ben bir de başka biri daha var. Depremden dolayı bazıları rapor aldılar. Bir tane daha var, o da idarecilik yapıyor. İşlerin hepsi üzerime yıkılmış gibi hissediyorum istemediğim kadar sorumluluk veriyorlar. Parasında değilim azıcık aşım ağrısız başım diyorum ama maaalesef besbekar olduğum için neymiş efendim diğerleri merkezden gidip geliyorlarmış, uzakmış, ben ilçedeymişim, ben gençmişim çalışmaktan neden kaçıyormuşum .

İyi o zaman Burhan, genç, Burhan bakımlı,Burhan çalışkan, Burhan bekar diye yiyin başını. Resmen bekar olduğum için sömürülüyorum. İdarecimiz tanıdık diye bir şey de diyemiyorum.

Havada "ban" kokusu var. 😎

Iste kocan olsa bunlarin hicbiri olmayacak. Hep kocasizliktan bunlar. Kiz ben senin konularina neden ciddi yorum yapamiyorum ya :)

Hayata dert çekmeye mi geldik be.. kocan olsa kaynana ayrı dert görümce ayrı dert. Kaynana uzak olsa bu sefer koca şuna instadan bakti/ yazdı bana şunu dedi laf soktu bilmemne. Hadi bekar kalayım diyosun bu sefer iş yükü sen bekarsin diye yükleniyor. Evlenip kaynana mi çekelim bekar kalıp müdür mü çekelim? Bayramda seyranda sen daha evlenmedin mi diyen komşu teyzeleri saymıyorum bile. Bana da mesai kitleyip duruyolar valla. .

Evet, yine ben yine dertlerim. İş ortamından çok sıkıldım ve bunaldım. Her işe koşuyorum. Branşımdan gosssgocaman ilçede bir ben bir de başka biri daha var. Depremden dolayı bazıları rapor aldılar. Evli ve 10 yaş altı çocuğu olanlar idari izinli sayılıyor zaten. Bir tane daha var, o da idarecilik yapıyor. İşlerin hepsi üzerime yıkılmış gibi hissediyorum istemediğim kadar sorumluluk veriyorlar. Parasında değilim azıcık aşım ağrısız başım diyorum ama maaalesef besbekar olduğum için neymiş efendim diğerleri merkezden gidip geliyorlarmış, uzakmış, ben ilçedeymişim, ben gençmişim çalışmaktan neden kaçıyormuşum .

İyi o zaman Burhan genç, Burhan bakımlı,Burhan çalışkan, Burhan bekar diye yiyin başını. Resmen bekar olduğum için sömürülüyorum. İdarecimiz tanıdık diye bir şey de diyemiyorum.
Bekarlık Sultanlık Partisi kurulsun oy verelim. Irkçılık yapıyorlar resmen

Back
X