Kocam Yok Ama Dertlerim Var

Bekarların çilesi de bu Burhan. Evli çocuklu olanlara tolerens gösterildiği gibi fazlaca mobing de uyguluyorlar. Mesela yükselme şansı olmuyor. Hamileysen eğer seni canından bezdiriyorlar. Çünkü performansının düşeceğini düşünüyorlar ve bunları yapan da genelde erkekler oluyor.
Nasıl bekarlığın zorluğu varsa evli ve çocuklunun da zorluğu var. İki kere izin alırsın çocuk hasta diye sanki her gün izin alıyormuşsun gibi tavır takınırlar.
Nasıl ? Onlar uzman oldu ben olamadım. Maaşta bile torpilliler yaaaa

Tanıdık amirle konuşma şansınız yok mu?
Zorlanıyorum,yetişemiyorum,evli değilim ama ailem,arkadaşlarım,kendime göre bir sosyal çevrem ve halletmem gereken işlerim var vb şekilde.
Baska yolu yok gibi. Açıkça konuşun.

Tanıdık amirle konuşma şansınız yok mu?
Zorlanıyorum,yetişemiyorum,evli değilim ama ailem,arkadaşlarım,kendime göre bir sosyal çevrem ve halletmem gereken işlerim var vb şekilde.
Baska yolu yok gibi. Açıkça konuşun.
En verimli yaşlardasın şimdi calismayacaksin da ne zaman çalışacaksın senin yaşında şöyleydim böyleydim diyor 😐

En verimli yaşlardasın şimdi calismayacaksin da ne zaman çalışacaksın senin yaşında şöyleydim böyleydim diyor 😐
Ama olmaz yani.
Sanki çalışmayayım yan gelip yatayım diyorsunuz gibi bir muhabbet. Iş yükünüz artıyor sonuçta,bunun genci,yaşlısı,evlisi,bekarı olmaz ki.
Sizde askıda büyümediniz en nihayetinde. İllaki sizinde sosyalleşmeniz ,kendinize zaman ayırmanız,sevdiklerinizle vakit geçirmeniz lazım.
Adamın mantığıyla bakarsak (kadın mı adam mı bilemiyorum tabi varsayım)sadece genç insanlar çalışsın o zaman,yaşı ilerlemiş insanlar evinde otursun. Maaş alirken herkes aynı anda alıyor ama izine,çalışmaya gelince sen calış sen gençsin,sen bekarsın oluyor.
Elimle gözümü aşağı çekip "Pışııkkk yağlı kaşıık" diyesim geldi amirinize.

Arkadaşın kendi ve diğer konularda yazdıklarını okumanızı tavsiye ediyorum. Kadınlara bu kadar nefret kusan başka üye yoktur
Biliyorum okudum hepsini ben de eleştirdim zamanında. Ama burada a dediğinizde eleştirecek bazı insanlar da var. Ben bile eski nişanlımla ilgili tecrübelerimi başka insanlarla aktarırken aklı sıra laf sokmaya çalışan teşebbüsler oldu, bunu söylüyorum aslında.

Back
X