• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam yoksa kadınlığa mı özeniyor!!

Kinaye var hanımefendi orda kimlik isteyen yok idrak meselesi . Burda bu durumu test edecek uzman kişi değilsiniz .
kinaye olduğu anladım da hanımefendi kocanın rezilliğiyle ne alakası var hem tabiki test edemeyiz buradaki kimse teşhis koyamaz sadece kişilerin özgür fikirleri dır,o zaman hiç kimse ilişkisi içinde sorunlarını yazmasın gitsin terapiste dediğinize göre burada kimse kimsenin durumunu test edemez

Esinizin tavirlarinda konusmasinda falan bir farklilik var mi

Konu sahibi ne yaptı acaba çok merak ediyorum, hesabı hala pasif görünüyor. Konusu fake bulunduğu için mi banlandi acaba bilen var mı?

kinaye olduğu anladım da hanımefendi kocanın rezilliğiyle ne alakası var hem tabiki test edemeyiz buradaki kimse teşhis koyamaz sadece kişilerin özgür fikirleri dır,o zaman hiç kimse ilişkisi içinde sorunlarını yazmasın gitsin terapiste dediğinize göre burada kimse kimsenin durumunu test edemez
Ya Allah aşkına konunun sacmaliginin farkinda misiniz ben dalga olduğunu düşünüyorum ondan sinirlendim zaten konu sahibi ortada yok kocasına iç çamaşırı almaya gitti herhalde dantellisinden

Back
X