Kocam yuzunden dalsiz budaksiz kaldim

mahsunkadin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2018
83
25
3
41
Tam da oyle..kocamin tavirlari densiz laflari ani ofke patlamalari yuzunden evime kimse girip cimiyor..En son ailem burdayken ki yilda bir kere zor gelirler sacma sapan tavirlari yuzunden babam ben senin kocani gormek istemiyorum bir daha keske bir ton sopa atip yollasaydi evinden en azindan onun acisi gecerdi belki diyor..agliyor adam..napayim ben bu adami..iki cocuk var ortada..hep duzelir belki doye sabrediyorum ama yok olmayacak..ne yapacagimi sasirdim..ne annem ne babam ne arkadaslarim hicbiri bizimle olmak istemiyor..komsular bile ugramiyor evime..uzuluyorum dusunuyorum ama bi cozum bulamiyorum.. ne zormus bi evliligi yurutmek..

Evlenmeden önceki süreçte ailenizle arası nasıldı? Yoksa sizde evlenince düzelir diyenlerden miydiniz? Öyleyse hiç bişey demicem çünkü.
Hep boyleydi sanirim ama ben bu kadar oldugunu gorememisim. Cok yazik..yoksa evlenince degisir fikrine hic inanmadim o gun de bugun de..ama gorememisim ne yazikki..kara kara dusunuyorum simdi

Eften puften seyler..yazik adam su doldururken dokulmus vay efendim mutfagimi su basacak senin bi sise suyun yuzunden vay efendim 30 lira hali yikama parasi veremezmis...yazarken bile utaniyorum..cok uzgunum..kendi ailesine daha beter..asil sikinti ordaya buna hic dur sus dememisler herkese ayni davranabilecegini saniyor..

Arkadaş komşu filan neyse de aileme yapılan en küçücük saygısızlığı asla affetmem.Hele de babamı kalbini kıracak,ağır sözleriyle koskoca adami çocuk gibi ağlatacak var ya anında atarım kapının önüne.
Koca yüz tane bulunur ama ana baba bir tane..
Dogru ana baba bir tane ama el oglu bulunur

Tam da oyle..kocamin tavirlari densiz laflari ani ofke patlamalari yuzunden evime kimse girip cimiyor..En son ailem burdayken ki yilda bir kere zor gelirler sacma sapan tavirlari yuzunden babam ben senin kocani gormek istemiyorum bir daha keske bir ton sopa atip yollasaydi evinden en azindan onun acisi gecerdi belki diyor..agliyor adam..napayim ben bu adami..iki cocuk var ortada..hep duzelir belki doye sabrediyorum ama yok olmayacak..ne yapacagimi sasirdim..ne annem ne babam ne arkadaslarim hicbiri bizimle olmak istemiyor..komsular bile ugramiyor evime..uzuluyorum dusunuyorum ama bi cozum bulamiyorum.. ne zormus bi evliligi yurutmek..
Düşünecek ne var ki. Çözüm belli. Ha siz de aman çöpten olsun da kocam başımda dursun diyen zihniyetteyseniz aynı kocanız gibi çocuklar yetiştireceksiniz çünkü o garipler böyle garabet bir adamla aynı evde büyüyerek onu örnek alacaklar.

Sizden cok mu emin de ailenizi aglatacak kadar kotu davranabiliyor?kaybetme korkusu yoksa demek ki ya da umrunda degilse...
Ben sormazdim bile napayim diye babami aglatacak adam benim icin biter o gun.
Hep sallaniyor zaten evliligimiz..cok defa kopardim ipleri..her defasinda yalvar yakar ozur diledi..en son kavgada da bitti dedim birakma beni diye agladi..hatta psikatriye gitti sizi kaybetmek istemiyorum diye..ama olmuyor iste olmuyor

Düşünecek ne var ki. Çözüm belli. Ha siz de aman çöpten olsun da kocam başımda dursun diyen zihniyetteyseniz aynı kocanız gibi çocuklar yetiştireceksiniz çünkü o garipler böyle garabet bir adamla aynı evde büyüyerek onu örnek alacaklar.
Yok hic oyle dusunmuyorumm sadece cocuklarim kucuk diye sabrediyorum ki yine de defalarca kopardim ipleri hep ozur diledi hep duzelecegim dedi

Yok hic oyle dusunmuyorumm sadece cocuklarim kucuk diye sabrediyorum ki yine de defalarca kopardim ipleri hep ozur diledi hep duzelecegim dedi
Bence çocukların küçük olması büyük avantaj. Hazır kucuklerken bir adım atin. Büyüyüp kişilikleri oturunca önlerindeki erkek modeli bu. Onlara bu kötülüğü yapmayın.

Bugün açılan başka bir konuda bir üye babasının annesine olan tavrından aşağılamasından bahsetmiş. Çocuklarınız kaç yaşında? İleride onların tavrı nasıl olacaktır?
Eşiniz ne yapıyor tam yazmamışsınız ama babanızı bile ağlatmış. Böyle bir ortamda çocuklarınızı büyütmek ne kadar sağlıklı? Onlar da babalarına benzeyebilir veya sizi boşanmadığınız için ve bu ortama maruz bıraktığınız için suçlayabilir.
Çocuğum var boşanamam, ay çok zor klişesini geçin artık. Böyle yaparak çocuklara daha çok zarar veriyorsunuz.

Back
X