• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam

Ofyoruldum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2018
133
171
103
Nereden başlasam bilemiyorum arkadaşlar ama içimden çıkamıyorum hikayem çok uzun sizi sıkmamak için kısaca özetlersem , 17 yıllık evliyim eşim iş nedeniyle 3 yıldır başka bir şehire gidip geliyor hafta içi bir kez ve haftasonu evde oluyor evliliğimiz de hep sıkıntı larımız oldu ama bu sefer başka her günümüz kavga eften püften herşeye kavga çıkıyor sevgi saygı paylaşım hiçbir şey yok artık evde olduğu zamanda ya TV. Ya telefon yada kitap okuyor maç izliyor bana ilgisiz çocuklara ilgisiz beni kısıtlama özgür bırak arkadaşlar ımla bulusayim diyor bı pazar yemeğe çıkıyoruz o da kendi yanımızda ruhu yok sanki ben kızınca da ne var her evlilik böyle ne yapmamı bekliyorsun beni böyle kabul et diyor ve son üç yıldır her tartışmada boşanalim diyor kalbinde hayatında başka biri olmadığına eminim ama bende yokum onun kalbinde ve hayatında....çocuklarımız var boşanmak çözüm değil gibi ama ne yapabilirim de onu kazanırım ( bakımsız değilim bakımlı ol demeyin onun için söylüyorum)veya akışına mı birakmaliyim ???

Geçen tartışmada kızgınlık la boşol dedi şimdi kızgınlık la dedim diyor ama böyle nereye kadar gidecek ne yapmalıyım da onun saygısını tekrar kazanmaliyim veya bitmelimi artık ama çocuklar çok etkilenir ekonomik özgürlüğümde yok ....

Adam boşanmak istiyormuş, neyin zorlaması ya hu?
İşte o iş öyle olmuyor hikaye uzun bir insan geliyor hayatına giriyor sonra yıllarca onun herseyini çekiyorsun ve o artık sana ihtiyacı kalmadı diye çekip gitmek istiyor peki ya çocuklar benden giden bı ömür???oldu beyim boşanmak istiyor diyip yolmu verim

İşte o iş öyle olmuyor hikaye uzun bir insan geliyor hayatına giriyor sonra yıllarca onun herseyini çekiyorsun ve o artık sana ihtiyacı kalmadı diye çekip gitmek istiyor peki ya çocuklar benden giden bı ömür???oldu beyim boşanmak istiyor diyip yolmu verim
Adam seni sevmiyor, boşanmak istiyor. Onun da ömrü gidiyor. Bu ezikliği kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz ki? Yüzsüzlüğe gerek yok bence. Onurlu olun. Her şey ondan ibaret değil.

Adam seni sevmiyor, boşanmak istiyor. Onun da ömrü gidiyor. Bu ezikliği kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz ki? Yüzsüzlüğe gerek yok bence. Onurlu olun. Her şey ondan ibaret değil.
Doğru söylüyorsun ama boşandığı mi zaman ona hiçbirsey olmayacak ona o çok düşkün olduğu özgürlüğü nü verecem olan çocuklarla bana olacak maddi ve manevi

Cefasını sen çektin Sefasını başkası çekmesin Canım...Boşama Sakın!!! Kendi Hayatını yaşamayı ihmal etme! Oldu ya 17 yılını vereceksin yatagına gireceksin koynunda yatıracaksın..Adama çogalması için çoluk çoçuk vereceksin iş hayatında iyi aile babası izlenimini uyandıracaksın...Mükemmele yakın bir adam inşaa edeceksin...17 yıl sonra boşanalım yok öyle bir dünya...Giden senden gitti zamanında deseydi şimdi degil !!! Lütden hayatını yaşa ama sakın boşanma :) Mutluluklar canımmm :)

Ama bu şekilde size zararı var.
Altta yatan nedenler nedir ,bu kadar birşeyle birbirinizden soğumadınız herhalde.
Biraz açarmısınız ?

beni istemeyen bir adam ister özgürlüğünü kazanacak olsun ister zil takıp oynayacak olsun bir saniye durmam
aileniz de mi yok, bir süreliğine yanlarına taşınsanız?
adam boşanalım diyor, bırakmıyorsunuz, bu gidişle iş aldatmaya kadar gider
bir de fiziksel bakımdan öte ruhsal bakım önemli
eşiniz aktif çalışıyor, kitap okuyor vs. siz de mesela kendinizi onun ilgi alanlarında veya başka alanlarda yetiştirebiliyor musunuz? sohbet anlamında paylaşabileceğiniz şeyler var mı?

Yuvanızı yıkmak istemiyorsunuz anladığım kadarıyla, eşinizin sizi istemediğini düşünüyorsunuz ki zaten söylemiş. Bence kendinizi yük gibi görmekten uzak durun. İlla ki herşeyi beraber yapalım demeyin, siz de çocuklarınız, komşularınız arkadaşlarınız vs ile planlar yapın haftasonu o da arkadaşlarıyla gezsin yani 17 yıllık evlilikte zaten eşler birbirine çok yapışık olamaz ki, çocuklarınızla da sosyalleşebilirsiniz, bir çok tanıdığım var bu şekilde çocuklarını büyütmüş onlarla geziyor. Gençken bile zevkler aynı olmuyor sürekli birşeyler yapamıyorsunuz. Çevrede sosyal medyada görüyorsunuz belki ama inanın onların çoğu da zorla götürüyorlar kocalarını yanında emin olabilirsiniz. Bence huzursuzluk oluyorsa, siz de onu serbest bırakın biraz. Ama başkasıyla evlenmek istiyor gibi bir durum varsa tabi ki ayrı bir konu ama beklentileriniz azalırsa kendi kendinize yetmeyi denerseniz daha mutlu olursunuz, boşansanız bile sizi o kadar yormaz.

Doğru söylüyorsun ama boşandığı mi zaman ona hiçbirsey olmayacak ona o çok düşkün olduğu özgürlüğü nü verecem olan çocuklarla bana olacak maddi ve manevi
Yahu kendi bencilliğinin faturasını neden çocuklarına kesiyorsun ? Adam boşanmak istiyor , evde huzur yok ,kaç kere dile getirmiş ama cevap olarak "ekonomik özgürlüğüm yok" ! Çok saçma ,acayip saçma ! Çocuklarını düşünen anne "önce ben" demez .sen sadece kendini ve rahatını düşünüyorsun .düşecek olan hayat standartın korkutuyor seni ..halbuki adam nafaka verecek, girer bi işe çalışırsın sen de ,eve iki türlü para girer ..e bunun bide mal paylaşımı var ..yattığım yerden hayat güzel demiyorsan seçenek çok ..

Ama bana göre " ben çektim cefasını ,elin kadını gelsin sürsün sefasını " gibi düşünüyor ve istemiyorsun .esinin senden sonra mutlu olma ihtimali batıyor sana ..

Hayatında Baska Bı kadın olmadığına nasıl bu kadar eminsiniz. Eger olmamıs olsaydı bu kadar rahat bosanalım demezdi bunu istiyor cunku rahat takılmak istiyor. Cocuklarınız kac yasında madem bu kadar istemiyor sizde bu adamla hayatı Bı ömür kendinize zindan etmeyin. Alsın size Bı ev butun ihtiyaçlarınızı essek gibide karsılastrma ama bunlara emin olarak ayrılın.

Zaten sızı sevmiyor ki manevi bosluk coktan baslamıs sızede yazık Bı hıc İcin genclıgınız daha fazla heba olmasın. Karsınıza belki degerınızı bilen biri cıkar bu devirde de zor ama nasip.
Yada esinizde sizde boyle yabancı gibi yasamaya devam edeceksiniz.
Ayrılma kararı cok zor biliyorum Allah yardımcınız olsun.

Cefasını sen çektin Sefasını başkası çekmesin Canım...Boşama Sakın!!! Kendi Hayatını yaşamayı ihmal etme! Oldu ya 17 yılını vereceksin yatagına gireceksin koynunda yatıracaksın..Adama çogalması için çoluk çoçuk vereceksin iş hayatında iyi aile babası izlenimini uyandıracaksın...Mükemmele yakın bir adam inşaa edeceksin...17 yıl sonra boşanalım yok öyle bir dünya...Giden senden gitti zamanında deseydi şimdi degil !!! Lütden hayatını yaşa ama sakın boşanma :) Mutluluklar canımmm :)
Evet çevrede örnek çift gösteriliriz herkes gıpta ile bakar çektiğim cefanin imamın haddi hesabı yok yıllarca psikolojik problemler yaşadı ben sabahlara kadar onu dinledim destek oldum yol yordam öğrettim insan içine soktum lohusa halimle bile sabahlara kadar onun dertlerini dinledim ama şimdi herşeyi yoluna girdi işi maddi durumu insanlar içindeki statüsü......

Siz çalışamaz mısınız? Hem ekonomik özgürlüğünüz olur hem sosyalleşirsiniz.
Eşlerin yıllar geçtikçe değişmesi normal. Farklı kişilerle tanışılır, farklı ilgi alanları edinilir, düşünce yapısı değişir yeni yerler gördükçe, kitaplar okudukça... Eşler bu duruma ayak uyduramazsa böyle kopukluklar oluyor.

Ama bu şekilde size zararı var.
Altta yatan nedenler nedir ,bu kadar birşeyle birbirinizden soğumadınız herhalde.
Biraz açarmısınız ?
Hayattan beklentileriniz duruşumuz önceliklerimiz her şeyimiz farklı görücü usulü evlendik sonra ben gerçekten sevdim hemde çok ama o hep ben dedi önce ben... Psikologlara gittik narsist olabilir denildi bı daha gitmedi .... Ben verdim o daha çok istedi ben isteyince ben buyum dedi ....evlilik bu bir taraf sürekli verici diğeri sömürücü olunca olmadı ben de yoruldum tartışma tartışma bide araya mesafeler girince ....

Evlen bir çocuk yap sonra hiçbir sebep göstermesmeksizin boşanmak iste adam boşanmak istiyor ayol densin,kadın kadına bunu yapıyorsa adamlar ne yapmaz işte.
Evlilikte tabii ki çiftler birbirini sonsuza kadar sevecek diye bir şey yok ama evlenirken ne söz veriyor insanlar iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta.. Ayrıca eşiyle konuştu mu bu adam bak hanım şu şu hareketlerin beni çok rahatsız ediyor değiştir diye adam evlenmiş çocuk yapmış şimdi hepsi bi kenara bekar hayatını özlemiş dışarda arkadaşlarıyla vakit geçirmek istiyor konu sahibinde haklı orta yol bulunabiliyor bende bugüne kadar bazen kızdığımda eşime git gelme o zaman eve diyorum ama o haklı da olsa haksızda Olsa geliyor her boşanalım diyenden boşanılsa memlekette evli çift kalmaz

Back
X