- 4 Mart 2018
- 133
- 171
- 103
- Konu Sahibi Ofyoruldum
Nereden başlasam bilemiyorum arkadaşlar ama içimden çıkamıyorum hikayem çok uzun sizi sıkmamak için kısaca özetlersem , 17 yıllık evliyim eşim iş nedeniyle 3 yıldır başka bir şehire gidip geliyor hafta içi bir kez ve haftasonu evde oluyor evliliğimiz de hep sıkıntı larımız oldu ama bu sefer başka her günümüz kavga eften püften herşeye kavga çıkıyor sevgi saygı paylaşım hiçbir şey yok artık evde olduğu zamanda ya TV. Ya telefon yada kitap okuyor maç izliyor bana ilgisiz çocuklara ilgisiz beni kısıtlama özgür bırak arkadaşlar ımla bulusayim diyor bı pazar yemeğe çıkıyoruz o da kendi yanımızda ruhu yok sanki ben kızınca da ne var her evlilik böyle ne yapmamı bekliyorsun beni böyle kabul et diyor ve son üç yıldır her tartışmada boşanalim diyor kalbinde hayatında başka biri olmadığına eminim ama bende yokum onun kalbinde ve hayatında....çocuklarımız var boşanmak çözüm değil gibi ama ne yapabilirim de onu kazanırım ( bakımsız değilim bakımlı ol demeyin onun için söylüyorum)veya akışına mı birakmaliyim ???