- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Yani tamda kahve içtiğim zaman okudumevet tam da böyle oldu, halının üzerine kustu ve elektrik süpürgesi ile çektirmek istedi.Yapma dedim, bağırdım.yapacağım dedi, yapma dedim ve tartışma çıktı.
sen zaten böylesin
bu kadar bağırdığın için işyerinde sorun yaşıyorsun dedi
Kızlar aslında sakindim, uyarsığım halde kusmukları elektrik süpürgesi ile çektiricem deyince çıldırdım.
on beş gündür hasta.doktora götürdük fayda etmedi ilaçlar:.bronşitmiş. kocam titiz değil, ben de değilim ama bu adam beni artık çıldırtma noktasına geldi.nasıl yani, kullanmadığımız tuvalatin lavabosuna kusmuş geçen hafta.evde garip bir koku vardı.lavaboda o mkusmuklar kurumuş.zar zor temzizledim.sesimi çıkarmadm.sürekli uyarıyorum ya poşete ya da wc ye kus.artık tiksinti geldi.evde genel olarak kusmuk kokusu var.
bu adama nasıl öğretebilirim temizliğ.ilk evlendiğimizde de sifonu çekmiyordu.balayımızda da aynı oldu.oda afedersiniz dışkı kokuyordu sifonu çekmediği için.
ve ben artık tiksiniyorum.ne yapmalı
Aynen bendeBir daha kocama pis demeyecegim
Eşiniz 15 gündür hastaysa ve kusuyorsa siz yanına kusucağı kova içine çöp poşeti koysaydınız halıya kustuysa katlayıp balkona atıp halı yıkamaya verirdiniz.evet tam da böyle oldu, halının üzerine kustu ve elektrik süpürgesi ile çektirmek istedi.Yapma dedim, bağırdım.yapacağım dedi, yapma dedim ve tartışma çıktı.
sen zaten böylesin
Kızlar aslında sakindim, uyarsığım halde kusmukları elektrik süpürgesi ile çektiricem deyince çıldırdım.
on beş gündür hasta.doktora götürdük fayda etmedi ilaçlar:.bronşitmiş. kocam titiz değil, ben de değilim ama bu adam beni artık çıldırtma noktasına geldi.nasıl yani, kullanmadığımız tuvalatin lavabosuna kusmuş geçen hafta.evde garip bir koku vardı.lavaboda o mkusmuklar kurumuş.zar zor temzizledim.sesimi çıkarmadm.sürekli uyarıyorum ya poşete ya da wc ye kus.artık tiksinti geldi.evde genel olarak kusmuk kokusu var.
bu adama nasıl öğretebilirim temizliğ.ilk evlendiğimizde de sifonu çekmiyordu.balayımızda da aynı oldu.oda afedersiniz dışkı kokuyordu sifonu çekmediği için.
Büyük abdestten tiksinmem istifradan tiksindiğim kadar ya...evet tam da böyle oldu, halının üzerine kustu ve elektrik süpürgesi ile çektirmek istedi.Yapma dedim, bağırdım.yapacağım dedi, yapma dedim ve tartışma çıktı.
sen zaten böylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?