Muhittin abi biraz geç saatte gelsene ne bu güpegündüzKocamın bir defa pensin fotosunu whatsap imegis yerinden buldum sonra dedi o bir numaramda kendime yoladım falan donra dünbu emojiler ilk çnde idi çıldırdım resmen bana atmamiş kavqa çıkardım bagırdım susdu bir gün geçdikden sora diyo dostuma atmışım böyle şry dosta atılmaz yemin et diyorum ben her şeye yemin etmem diyo arama yerinde stkeri aradim hiç kimse çikmiyor acaba kızamı atmış çildrcan ne yapmalıyım
Belki narsisttir kendiyle ilişki yaşıyordurKendi kendine neden penis fotosunu atsın? Belli ki başka birine atılmış o fotoğraf ve emojiler.
Herseye yemin etmiyormuş al işte yemin etse de inanma zatenKocamın bir defa pensin fotosunu whatsap imegis yerinden buldum sonra dedi o bir numaramda kendime yoladım falan donra dünbu emojiler ilk çnde idi çıldırdım resmen bana atmamiş kavqa çıkardım bagırdım susdu bir gün geçdikden sora diyo dostuma atmışım böyle şry dosta atılmaz yemin et diyorum ben her şeye yemin etmem diyo arama yerinde stkeri aradim hiç kimse çikmiyor acaba kızamı atmış çildrcan ne yapmalıyım
Çok tehlikeli bir ilişkiKuzeni atmıştır
Bugün milletin libidosunda bir sorun var.Kocamın bir defa pensin fotosunu whatsap imegis yerinden buldum sonra dedi o bir numaramda kendime yoladım falan donra dünbu emojiler ilk çnde idi çıldırdım resmen bana atmamiş kavqa çıkardım bagırdım susdu bir gün geçdikden sora diyo dostuma atmışım böyle şry dosta atılmaz yemin et diyorum ben her şeye yemin etmem diyo arama yerinde stkeri aradim hiç kimse çikmiyor acaba kızamı atmış çildrcan ne yapmalıyım
Tam onu dicektim. Sıcak milletin basina vurdu heralde. Konulara gelBugün milletin libidosunda bir sorun var.
Kimi sürtünüyo, kimi kocasının telefonunda bi tarafının resmini buluyo.
Biri de sürtünmeyi seks yapmak sanıyor. Bugün ho ho ho hareketli maşallah.
Evet. Hele bir tanesi resmen dalga geçiyor saçma salak. Salak yerine koyulmaktan nefret ediyorum, önüne gelene saçmalardan seçmeler cevap veriyor.Tam onu dicektim. Sıcak milletin basina vurdu heralde. Konulara gel
Bende inanmadım mutlaka kıza atmiş kız resmi bile çikiyo telefondan kendsde nemaz kılıyo dostuna atsaydı silmezdi zaten şifresini bildiyimi bilmiyor mutlaka kıza atmışO emojileri erkek dostuna attıysa bile problem yani her açıdan problem kısaca aldatılıyorsunuz geçmiş olsun abla
e söyleyin size de atsın?çıldırdım resmen bana atmamiş kavqa çıkardım
Kocamın bir defa pensin fotosunu whatsap imegis yerinden buldum sonra dedi o bir numaramda kendime yoladım falan donra dünbu emojiler ilk çnde idi çıldırdım resmen bana atmamiş kavqa çıkardım bagırdım susdu bir gün geçdikden sora diyo dostuma atmışım böyle şry dosta atılmaz yemin et diyorum ben her şeye yemin etmem diyo arama yerinde stkeri aradim hiç kimse çikmiyor acaba kızamı atmış çildrcan ne yapmalıyım
İçim yanıyo kötüyümBende inanmadım mutlaka kıza atmiş kız resmi bile çikiyo telefondan kendsde nemaz kılıyo dostuna atsaydı silmezdi zaten şifresini bildiyimi bilmiyor mutlaka kıza atmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?