- 15 Şubat 2013
- 25.635
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.376
- 798
Kadina attiysa kac erkege attiysa da kacKocamın bir defa pensin fotosunu whatsap imegis yerinden buldum sonra dedi o bir numaramda kendime yoladım falan donra dünbu emojiler ilk çnde idi çıldırdım resmen bana atmamiş kavqa çıkardım bagırdım susdu bir gün geçdikden sora diyo dostuma atmışım böyle şry dosta atılmaz yemin et diyorum ben her şeye yemin etmem diyo arama yerinde stkeri aradim hiç kimse çikmiyor acaba kızamı atmış çildrcan ne yapmalıyım
Pensin demiş ona da.Oncelikle Turkce ogrenmelisin. Anladigim tek sey, kocanin penisi olmasi.
Canım benim bu senlik bir sorun değil onun şerefsizliği.Düşün ve en doğru kararı ver ve kendini eksik ve değersiz hissetme lütfen.İçim yanıyo kötüyüm
Kızlar şimdi bunu elekştirmenin vakti değil bence.Okuyunca anlaşılıyor abartmayın.Empati kurun birazOncelikle Turkce ogrenmelisin. Anladigim tek sey, kocanin penisi olmasi.
Tümevarım yöntemi ile çözüyoruz artık.Pensin demiş ona da.
Pensin demiş ona da.
Kızlar şimdi bunu elekştirmenin vakti değil bence.Okuyunca anlaşılıyor abartmayın.Empati kurun biraz
Hadi konuşamadılar anlaşamıyorlar varsayalım bu genede aldatacağı anlamına gelmez.Azıcık insan olsa zaten direkt boşanmayı teklif eder.Bilmiyorum yani ben yazım yanlışı vs.den önce karşımdakinin yarasına odaklanıyorum hani zaten üzgün birde biz üzmeyelim
Elestirmiyorum, derdini anlayip destek olmak istiyorum ama anlamiyorum yani. Elli tane yabancı kelime, anlamsiz ekler, siralamasi bozuk cumleler.
Hadi biz yabanciyiz, gelip geciciyiz, hesabi kapatıp gider biz yok oluruz, ama kocasi? Bu kadar konuşamayan bir insanla anlasamadigindan bu sacmaliklara da yonelmis olabilir.
Karsimda asla anlamadigim biri olsa, zaten evlenecek pozisyona da gelemezdim o ayri mesele.
Bugün milletin libidosunda bir sorun var.
Kimi sürtünüyo, kimi kocasının telefonunda bi tarafının resmini buluyo.
Biri de sürtünmeyi seks yapmak sanıyor. Bugün ho ho ho hareketli maşallah.
Hah işte saatlerdir aradığım yorum. Bugün çok sivrildim, daha fazla yazmak istemedimKız kocanın penisini nasıl tanıdın? Hepsi birbirine benzemiyor mu bunların
Yani kocası siyahi bir birey değilse ayırt etmek zor olur gibi ama yine de kendisi bilirHah işte saatlerdir aradığım yorum. Bugün çok sivrildim, daha fazla yazmak istemedim
Bu bizim köyden değil diyen kadın gibi
Kesin şopludur bi de.Yani kocası siyahi bir birey değilse ayırt etmek zor olur gibi ama yine de kendisi bilir
Yaaa ben yapacaktım o espriyiHah işte saatlerdir aradığım yorum. Bugün çok sivrildim, daha fazla yazmak istemedim
Ben sileyim sen yaz ya içinde kalmasınYaaa ben yapacaktım o espriyi
bu degil, bu degil, bu bizim köyden değil
Eyyam-ı Bahur sıcaklarındandır
Hah işte saatlerdir aradığım yorum. Bugün çok sivrildim, daha fazla yazmak istemedim
Kocamın bir defa pensin fotosunu whatsap imegis yerinden buldum sonra dedi o bir numaramda kendime yoladım falan donra dünbu emojiler ilk çnde idi çıldırdım resmen bana atmamiş kavqa çıkardım bagırdım susdu bir gün geçdikden sora diyo dostuma atmışım böyle şry dosta atılmaz yemin et diyorum ben her şeye yemin etmem diyo arama yerinde stkeri aradim hiç kimse çikmiyor acaba kızamı atmış çildrcan ne yapmalıyım
Ahsjsjajjsj kocası ya hani tanır ya ne bileyim beni felan vardır belki senin dediğinde oldumu şimdiKız kocanın penisini nasıl tanıdın? Hepsi birbirine benzemiyor mu bunların
Ayırt edici özelliği varsa bilemem tabiiAhsjsjajjsj kocası ya hani tanır ya ne bileyim beni felan vardır belki senin dediğinde oldumu şimdi
Ya vardır mutlaka sonuçta kadın kocasınınpenisini tanımayacak mıAyırt edici özelliği varsa bilemem tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?