- Konu Sahibi mntahamm33
direkt psikolğa gidin..net
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yaşın çok küçük sen ister kabul et ister etme hala çocuksun ve hala ergensin . Bunu kötü amaçla söylemiyorum .. İnsanların duygusal ve fiziksel gelişiminin devam ettiği belirli yaşlar vardır sen hala duygusal ve fiziksel değişimi devam eden ve edecek olan bir küçük kadınsın.. Doğum yaptığın için artık boyun uzamaz fiziksel bir takım gelişimlerin durur ama inan bana duygusal gelişimin ve değişimin devam ediyor ve edicek bu gün sana doğru gelen yarın gelmeyecek bu gün sevdiğini yarın sevmeyeceksin .. Umarım eşin senin bu durumunu anlayıp sana bu günde yarında psikolojik olarak destek olur.. Keske bu kadar küçükken evlenmeseydin ama artık çok geç , kendine çok fazla yüklenme ve zorlama duygusal patlamalarında sakin olmaya çalış umarım çok mutlu olursun ve eşinde sana karşı hep anlayışlı olur çünkü sen hala çocuksun ( lütfen bana kızma )
sen limoncuyu anlıyorsun yetmez mi :)))Yalnız bi ben anlamamisim konuyu maasallah herkes anlamış
Yorumlardan çıkarım yaptığım kadarıyla kocani kıskanıyorsun ve lohusaymissin bence tamamen lohusalik psikolojisi gecer de keşke anlaşılır yazsaydin.
anlatmak istersen sorabilir miyim noldu sonra? yani sonuçta kötü düşüncelerden kurtuldun mu?Dur okları üstüme çekeyimseni kurtarayım mnthamm :))) ben eşimi kız kardeşinden bile kiskaniyorum . Sarilinca falan çok sinir oluyorum . Trip atıyorum . He güzel biseymi doğru mu . Elbette değil ama ınan elimde olan bisey değil . Bende daha rahat olmak isterdim ama olamıyorum . Eşimle çok sorunlarım oldu bu yuzlerdende. . Dilerimki geçer biraz daha. Çünkü çok kıskançlık çok can sıkıcı :)
Yani pek kurtulduğumu sanmıyorum . :/ sadece içimden içimden frenlemeye çalışıyorum okadar .anlatmak istersen sorabilir miyim noldu sonra? yani sonuçta kötü düşüncelerden kurtuldun mu?
Anladımbunun bir çözümü olduğunu sanmıyorum aslında. çünkü beyne saplanmış bir düşünceyi söküp atmak gerekiyor bunun da bir çözümü var mıdır... zannetmiyorum, ama aynı durumdayız