• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam

Teşekkür ederim yorumunuz için. Dikkate alicam
Canım yaşın çok küçük sen ister kabul et ister etme hala çocuksun ve hala ergensin . Bunu kötü amaçla söylemiyorum .. İnsanların duygusal ve fiziksel gelişiminin devam ettiği belirli yaşlar vardır sen hala duygusal ve fiziksel değişimi devam eden ve edecek olan bir küçük kadınsın.. Doğum yaptığın için artık boyun uzamaz fiziksel bir takım gelişimlerin durur ama inan bana duygusal gelişimin ve değişimin devam ediyor ve edicek bu gün sana doğru gelen yarın gelmeyecek bu gün sevdiğini yarın sevmeyeceksin .. Umarım eşin senin bu durumunu anlayıp sana bu günde yarında psikolojik olarak destek olur.. Keske bu kadar küçükken evlenmeseydin ama artık çok geç , kendine çok fazla yüklenme ve zorlama duygusal patlamalarında sakin olmaya çalış umarım çok mutlu olursun ve eşinde sana karşı hep anlayışlı olur çünkü sen hala çocuksun ( lütfen bana kızma )

Ne kadar anlayışsız bir toplumuz..»yazık ki!« Yazımdaki sesli harflerin olmayışına gelince oğlumla ilgilenirken aceleyle yazdım ona bi kulp taktınız yabancı uyruklu kısmına gelince gösterış olsun diye yazmadım bi an boş bulunup yazdımonuda

Onada kulp taktınız kıskançliga bi kulp taktinz sizlerle paylastiqım icın pismanim lutfn artik yorum yapmayın

siz hangi cevrede yasiyorsunuz ki? O cevreden uzaklasin o zaman. o ne bicim yermis öyle?

Dur okları üstüme çekeyim :KK70: seni kurtarayım mnthamm :))) ben eşimi kız kardeşinden bile kiskaniyorum . Sarilinca falan çok sinir oluyorum . Trip atıyorum . He güzel biseymi doğru mu . Elbette değil ama ınan elimde olan bisey değil . Bende daha rahat olmak isterdim ama olamıyorum . Eşimle çok sorunlarım oldu bu yuzlerdende. . Dilerimki geçer biraz daha. Çünkü çok kıskançlık çok can sıkıcı :)
anlatmak istersen sorabilir miyim noldu sonra? yani sonuçta kötü düşüncelerden kurtuldun mu?

Eşinize olan aşırı aşırım sevginizden kaynaklanan bu kıskançlığınız siz farkına bile varmadan elinizin kaçmasına sebep olabilir. Sonra da çevreyi suçlamayın bence..

bunun bir çözümü olduğunu sanmıyorum aslında. çünkü beyne saplanmış bir düşünceyi söküp atmak gerekiyor bunun da bir çözümü var mıdır... zannetmiyorum, ama aynı durumdayız

bunun bir çözümü olduğunu sanmıyorum aslında. çünkü beyne saplanmış bir düşünceyi söküp atmak gerekiyor bunun da bir çözümü var mıdır... zannetmiyorum, ama aynı durumdayız
Anladım :-) ama nden bu duruma çok kötü bir durummuş gibi davraniyorlar anlamiyorum.

bak tatlım kendin diyorsun zaten yabancı uyruklu biriyle evliyim diye onlar moderndir boyle kiskanclik gibi duygulara gelemezler adami sikma bide kiskanirken kendine sor o beni kiskaniyormu diye eğercevabin hayirsa adami rahat birak bu ikinizide yorar.

Back
X