- 28 Ocak 2016
- 45
- 16
- 3
- 29
- Konu Sahibi beste ates
-
bilmiyorum yapmamasını söylüyorum bn böyleyim diyo seviyorum onu kıskanıyorum ama o bana buunu yapıyorrsen ne yapmayı düşünüyorsun...
ben sana şöyle yada böyle yap diyemem.sen öncelikle ne yapmak istediğine karar ver.böyle yaşayamam diyorsan boşanacaksın.yok kabul ederim diyorsan et kimse sana ve evliliğine müdahale etme hakkına sahip değil.benim çevremde bu durumu kabullenip evliliğini sürdüren bir çift var.kişisel fikrimi sorarsan sanırım ben kabul edemezdimbilmiyorum yapmamasını söylüyorum bn böyleyim diyo seviyorum onu kıskanıyorum ama o bana buunu yapıyorr
bende kabul edemiyorum onlara konuşuyor sonra bnm yanıma geliyor intihar etmeyi düşünüyorum ama küçük bir bebegim var aglaya aglaya gözümde yaş kalmadıben sana şöyle yada böyle yap diyemem.sen öncelikle ne yapmak istediğine karar ver.böyle yaşayamam diyorsan boşanacaksın.yok kabul ederim diyorsan et kimse sana ve evliliğine müdahale etme hakkına sahip değil.benim çevremde bu durumu kabullenip evliliğini sürdüren bir çift var.kişisel fikrimi sorarsan sanırım ben kabul edemezdim
intihar falan düşünme bebeğin varmış bak ona yazık kime bırakacaksın yavrunu?hem onun yediği haltlar yüzünden sen neden kendine kıyıyorsun.sakın öyle bir şey yapma git ailesiyle konuş yada sözüne önem verdiği bir büyüğünden yardım iste umarım faydası olurbende kabul edemiyorum onlara konuşuyor sonra bnm yanıma geliyor intihar etmeyi düşünüyorum ama küçük bir bebegim var aglaya aglaya gözümde yaş kalmadı
her gecen gün biraz daha aklım ölüme gidiyor tabiki bebegime kıyamam ama böylede olmuyor bn kendi kendimi yiyiyorum daha kötü degilmi elimden gelen bu ama cesaretim yokben olsam sanırım kabullenemez boşanırdım. küçük bir bebeğim var diyosun intihar dşünüyorum diyosun.kimsem yok diyosun.o bebeği hiç mi düşünmüyorsun. sen o bebeği mi yoksa eşini mi daha çok seviyosun. bebeğini ise intiharı aklından çıkaracaksın. o bebeğin günahı yok. onu bile isteye annesiz bırakma gibi bir lüksün de yok. eğer kabullenemiyor o kadar mutsuzsan bırakacaksın eşini. bulacaksın bir iş kendi ayakların üzerinde duracaksın. zaten dediğin gibi seni çok seviyorsa aklını başına alıp bırakıp o işleri seni de bebeğinizi de alır gelir evinize. pişkinliğe bak boşluğuna geliyormuş. inkar da etmiyor. ve sen de bu konuyu kapatıyosun susuyosun. sen böyle yaptıkça eşin çoook devam eder daha seni aldatmaya.eğer diyorsan ki ben ayrılamam ona sesimi de çıkaramam o zaman kabullenip oturacaksın yapacak bir şey yok. ama intihar falan aklından çıkar. ya kabullenip devam edeceksin ya kabullenemiyorsan ayrılacaksın.
yanlıs anlama seni yargılamak istemem ama neden bu kadar güçsüzsün. niye bu kadar kendini önemsiz görüyorsun canım. elimden gelen bu diyorsun. aklım ölüme gidiyor diyorsun. hayat bu kadar değersiz değil. benim de bebeğim var bak. eşimle hamileliğimde ssorunlar yaşadım. çok ağladım çok mutsuz oldum. ama aklımdan geçen sadece bebeğimin mutluluğuydu.şimdi daha iyiyiz. ama ben eşime hiç ben sensiz olamam imajı vermedim vermem. çünkü onunla doğmadım onsuz ölüyüm yani.her gecen gün biraz daha aklım ölüme gidiyor tabiki bebegime kıyamam ama böylede olmuyor bn kendi kendimi yiyiyorum daha kötü degilmi elimden gelen bu ama cesaretim yok
başka çarem yok her gecen gün daha kötü oluyorum ve kendimi ölüme hazırlıyorumyanlıs anlama seni yargılamak istemem ama neden bu kadar güçsüzsün. niye bu kadar kendini önemsiz görüyorsun canım. elimden gelen bu diyorsun. aklım ölüme gidiyor diyorsun. hayat bu kadar değersiz değil. benim de bebeğim var bak. eşimle hamileliğimde ssorunlar yaşadım. çok ağladım çok mutsuz oldum. ama aklımdan geçen sadece bebeğimin mutluluğuydu.şimdi daha iyiyiz. ama ben eşime hiç ben sensiz olamam imajı vermedim vermem. çünkü onunla doğmadım onsuz ölüyüm yani.
diyeceğim şu. sen böyle onsuz yapamam ondan ayrılamam onsuz ölürüm dersen kendini bu kadar zavallı hissedersen bebeğin varken ölümü düşünecek kadar güçsüz olursan eşin de karşında geçip aldattıgını kabullenecek kadar pişkin olur işte böyle. biraz güçlü ol.sen bir kadınsın ya. ne eksiğin var diğer kadınlardan. niye intiharı düşünüyorsun. bu kadar kabullenemiyorsan geç karşısına konuş. kapatma konuyu. ben buna katlanamıyorum de. hala devam etmekte ısrarlıysa o zaman ben giderim de ve git.kendine başka bir hayat kur. çocugun senin her şeyin. sen onun koruyucu meleğisin annesisin sana ihtiyacı olduğu kadar kimseye yok. yapma lütfen ya. bir adam için hele ki eşin bile olsa seni,senin gururunu,mutlulugunu düşünmeyen bir adam için o bebeği sen annesiz mi bırakacaksın. kafandan bu düşünceyi hemen atmalısın.
ben boşuna yazıyorum sanırım. ölümden başka neden çaren olmasn ya.hiç mi kendine güvenin yok güzelim senin. hiç mi inancın yok. içinde hiç mi annelik duygusu yok???? kendini değil bebeğini düşünmen lazım. ağladığında senin gibi kimin içi yanar kim senin gibi korur kollar. sen psikolojik destek al güzelim. cidden iyi değilsin. yazıyorum yazıyorum okumamış gibi aynı şeyleri yazıyosun. ciddiyim senin bi dr la görüşmen lazım. aklı başında olan bi insan kendisini aldatan adam için hayatını bebeğini hiçe saymaz. ya gerçekten kendinden başka kimseyi düşünmeyen takıntılı bi aşıksın ya da gerçekten rahatsızsın özür dilerim ama. gerçekten senden çok bebeğin için üzüldüm.başka çarem yok her gecen gün daha kötü oluyorum ve kendimi ölüme hazırlıyorum
agzına sağlık arkadaşım. ne sorunları olanlar var Allah aşkına. bebeği için çöpten ekmek toplayanlar var. kadın eşi aldatıyor boşanmaya cesareti yok diye intihar etmeyi düşünüyor. otur adam akıllı bir konuş eşinle. daha olmuyorsa ayrılmaya da cesaretin de yoksa kabullenip otur yani. git psikolojik destek al çok ciddiyim.Buradan sana ne denmesini bekliyorsun ki? İnsanlar zaman harcayıp dil dökmüşler, akıl vermeye çalışmışlar inatla intihar etmeyi düşünüyorsun, mucizevi bir şey bekleme kimseden. Mucize senin elinde, biz ne desek boş! Belli ki ilgiye ihtiyacın var buradakilerin sana dil dökmesi için böyle bir başlık açmışsın. Aman yapma aman etme! Allah'ın sana bahşettiği canı aklı bir tarafından başka yere çalışmayan bir adam yüzünden mi alacaksın? Aferin sana! Ne kadar büyük bir şansın var sağlıklısın üstüne üstlük bir de bebeğin var. Ne kadir kıymet bilmez, ne nankör insansın sen ya!!!
Bir silkelen de kendine gel! Kabul ediyorsan evliliğine devam et, edemiyorsan ayrılmak istemiyorsan bu adam bundan nasıl vazgeçer bunun yolunu bul. Suç sadece kocanda değil bunu unutma erkek aklı kolay çelinir, sen çel kocanın aklını da başkasına kalmasın. Yok onu da yapamam kabul de edemem dersen boşan gitsin. Nafakanı alırsın, elinden ne iş geliyorsa çalışırsın, çocuğuna da kendine de mis gibi bakarsın.
keşke herşey dediginiz gb olsa bnde bebegimi düşünüyorum o annesiz kalır kim bakar diye ama kocamıda başkasıyla paylaşmak istemiyorum o da seviyor bni ama bende ölüm belki çaredir diye düşünüyorum sadece bu kıskanıyorum kocamı seviyorum onu o na hiç bir zamn bn sensiz olamam belirtisi vermedim her zamn ayaklarımın üstünde duruyorum ama bu zor geldi ne yapacam diye düşünüyorum sizdende fikir alayim dedimagzına sağlık arkadaşım. ne sorunları olanlar var Allah aşkına. bebeği için çöpten ekmek toplayanlar var. kadın eşi aldatıyor boşanmaya cesareti yok diye intihar etmeyi düşünüyor. otur adam akıllı bir konuş eşinle. daha olmuyorsa ayrılmaya da cesaretin de yoksa kabullenip otur yani. git psikolojik destek al çok ciddiyim.
söyle söylim biz kaçarak evlendik annemle babamla konuşmuyorum boşanırsam nereye gidicem ne yapacam bizde boşanma yok açıkçasıkoca aldatıyor diye intihar mı edilirmiş. vuracaksın totosuna tekmeyi, yoluna bakacaksın. ama bunu sana demem faydasız. sen ki küçük bebeğini annesiz bırakmayı düşünecek kadar kendini kaybetmiş bir insansın. kendine gel...
yok asla el kaldırmadı banaşiddet uyguluyor mu?
kadın sığınma evinden ne yapabilirim bu durumda diye danışmanlık al diyecektim.yok asla el kaldırmadı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?