- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.725
- 798
- 31
- Konu Sahibi beste ates
-
Sorma bi üye daha geldi sadece bebeğim için diyen..Ben erkek olsam bende böyle bir kadini aldatirdim
Kocasi mükemmelmis , evliligi 4 4 lükmüs püff
hayır tanımadıgı kızlar uygulamar indirmiş telefona öyle arkadaş siteleri falan ordan konuşuyo yani bnde az biraz arkadaşlarını tanıyorum ama arkadaşları degil sadece arkadaşca konuşuyo sonra ne olmayacagı ne malumHem bak aldatiyoa diyosun. Kotu niyetli degil diyosun. Sen bi once herseyi acikca ogren. Niyeti kotu degilse arkadaslariysa zatn bu aldatma degildir ki.
Valla arkadasa brn de kizdim dusunceleri iciin ama senin dedigin yanlis. Ne olursa olsun kimse aldatilmayi hak etmez. ;-)Ben erkek olsam bende böyle bir kadini aldatirdim
iyi yorum almak istiyorum kötü degilBen erkek olsam bende böyle bir kadini aldatirdim
Bir erkek bir kadınla ne konusur ?hayır tanımadıgı kızlar uygulamar indirmiş telefona öyle arkadaş siteleri falan ordan konuşuyo yani bnde az biraz arkadaşlarını tanıyorum ama arkadaşları degil sadece arkadaşca konuşuyo sonra ne olmayacagı ne malum
Konuyu okurken icim sisti kadinin cevaplarinaSorma bi üye daha geldi sadece bebeğim için diyen..
Vıhhh içim sıkıldı sonrada diyolar konu açanları terslıyorsunuz... Nasıl terslemeyım ?
Adam kızlarla konusuyomus karısı üzülmesin diye ssaklıyormuş ..
Ama adam 4*4 lük lütfen orayı atlamayalım..
Ortada iyi bisey varda bizmi görmedik allah askinaiyi yorum almak istiyorum kötü degil
K.bakma ama ark lik sitelerine giren ark arayan bi insanin ii niyetli oldugunu zannetmiorum. Valla canim yerinde olsam aninda koyarim kapiya ama sen ayrilmayi da istemiosun ki.hayır tanımadıgı kızlar uygulamar indirmiş telefona öyle arkadaş siteleri falan ordan konuşuyo yani bnde az biraz arkadaşlarını tanıyorum ama arkadaşları degil sadece arkadaşca konuşuyo sonra ne olmayacagı ne malum
4.4 lük demmin sebebi bu zamna kadar bana kötü davranmaması hep arkamda durmasıSorma bi üye daha geldi sadece bebeğim için diyen..
Vıhhh içim sıkıldı sonrada diyolar konu açanları terslıyorsunuz... Nasıl terslemeyım ?
Adam kızlarla konusuyomus karısı üzülmesin diye ssaklıyormuş ..
Ama adam 4*4 lük lütfen orayı atlamayalım..
Sinirlenmemek elde değil..Konuyu okurken icim sisti kadinin cevaplarina
Yok intihar edecem yok biömem ne yapacam bebegini bile düsünmüyo
Üstelik kocam bir dedigimi iki etmez diyo , ayy karnim agirdi yemin ederim uzun zaman sirf sinirlenmemek ivin yorum yapmiyodum ama bu konuya dayanamadim
Ozamn biizim kocalar 2*4 lük..4.4 lük demmin sebebi bu zamna kadar bana kötü davranmaması hep arkamda durması
anlamadımSinirlenmemek elde değil..
İYi niyetıne veriyorum ben bunu üyenın umarım yakın zamanda gözü açılır..
ben evliligimden gercekten çok memnunum bi daha evlensem onun gb koca bulamam 4 4 lük bir kocam dogumdam sonra böyle oldu konuşuyo kızlarla bn bişey yapamıyorum konuşma diyorum inşallah konuşmam diyo susuyo yada gülüyo geçiyo öyle yani tek çarem kabullenmek galiba
Gözün diyorum inşallah açılır diyorum şuan kocan senı buyuk ıhtımalle aldatııyor dıyorum. Kendıne gel diyorum !!anlamadım
ölümümü tercih edeyim yani kararım bu ne dersin ellimden başka birşey gelmez çaresizim anlayın
Ii davranmasi 4.4 luk oldugunu gostermez canim. Once sunu kabul et senin kocan ona guvenip kacarak evlenmis ve ustelik ona bir evlat vermis bir kadini aldatacak kadar karakter yoksunu ustelik bunu (sirf gidecek yeri olmadigi icin bence) karisindan gizlemryecek kadar da piskin vicdansiz ve saygisiz. Gozunu ac ve bence sen eger bebege bakacak kimse yok onu birakip calisamam diyosan biraz sabret ve zamani gelince birak bu adami yoluns bak. Birak arkadadlik sitelerine girip bulsun yeni arkadaslar. Sen hayatina bak. Sen bir kadinsin. Bi gururun onurun olsun. Hayata bi kez geliyosun. Bul bi yolunu. Caresizlik diye bir sey yok. Istersn mutlaka bir yol bulunur.4.4 lük demmin sebebi bu zamna kadar bana kötü davranmaması hep arkamda durması
iyi yorum almak istiyorum kötü degil
Şaka mısın bacım ALDATIYOR bunun neresi 4 4 lük. Sen de konuş erkeklerle ozaman kabul edecek mi eşinben evliligimden gercekten çok memnunum bi daha evlensem onun gb koca bulamam 4 4 lük bir kocam dogumdam sonra böyle oldu konuşuyo kızlarla bn bişey yapamıyorum konuşma diyorum inşallah konuşmam diyo susuyo yada gülüyo geçiyo öyle yani tek çarem kabullenmek galiba
Ne aciz aciz konışma lütfen. Ölürsün oooo kocan bir kızı 5 é katlar yani yas tutmaz arkandan. Bi hedefin olsun bari. Bırak konışsun ozaman hiç sorgulama sorma canını sıkma. Sana evde kötü davranmıyorsa hakaret edip ilgisiz bırakmıyorsa boşver ozaman zamana bırak. En azından kocana sorup o da sana napim konuşuyoruö dedikten sonra gidip paşa paşa koynuna girme. Sorma duyma etme bilme. En azından böyle yaşa. Madem sana kötülük yapmıyor. Ama geçipte kocam 4 4 lük deme.ölümümü tercih edeyim yani kararım bu ne dersin ellimden başka birşey gelmez çaresizim anlayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?