kocam

İçim şişti. Yorumlarını okudum arkadaşlara verdiğin cevapları da....

Sana ne denirse boş. Bildiğini okuyorsun. Otur evinde nasıl olsa 4 4 lük koca !!

Bizim kocalar yer bezi süprüntü ben anladım. Sizin koca 4 4 lük.
Böyle bir adam olacak karşımda ağzına burnuna kürekle dalmayıp hala iyi kocam benim diyeceğim. Böyle saçmalık olmaz. Bu iyi niyetlilik değil kusura bakmayın hakarete girecek ne oldugunu demeyeceğim. Bi insan bu kadar kör olmaz. Kaçarak evlendiyseniz anneniz babanız sizi silmez kırgındırlar ama kızlarının böylesi gerzekçe bir durumda olduğunu bilseler elbet yardım edecektirler. Sinirlerim bozuldu verdiğiniz cevaplara. Bu kadar ezmeyin kendinizi bu pislik aptal adama karşı.

Aldatılmayı değil de sofrada ağız şapırdatmayı, diş macununu ortadan sıkmayı filan konuşuyoruz sanki. Eşinizdeki pişkinliğe maşallah. Size de bir şey demiyorum, zira aklımdan feci ağır şeyler geçiyor. Tek diyeceğim çocuğunuz için daha onurlu bir hayatı seçip, bu pislikten kurtulun. Bir de beni sevdiğinden eminim demiyor musunuz, üzülüyorum cidden. Sevginin ne olduğunu, nasıl olduğunu anlayacağınız bir geleceğiniz olur umarım.

Kimse bulunmaz hint kumaşı değil... Memlekette koca kıtlığıda yok , bebeğin ve sen nasıl mutlu olacaksan öyle yap...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…