Kocam!!

Yaşadığın şey çok zor... Yapman gereken şey takibe alıp sonra boşanmak. Ama bunun kararı sana ait. Benim böyle birini miğdem almaz, almadıda.

Şerefsizliğin alemi yok, erkek olması ona bu hakkı vermez. Eşin hassas bi dönemde, bebeğin olmuş, bumuymuş desteği. Bu nasıl bi karektersizliktir. Affı olur mu, gözü oraya buraya kayan miğdesizi kimin içi alır. Çok çok iyi düşün.

Kadının canı zaten yeterince sıkkın lütfen böyle sızlanışları yapmayın konuda. Gidin profilde yazın arkadaşınızın. Ayrıca yanlış bilmiyorsam konuya bu şekil etiket yapıp üye çağırmak yasak. Yanlışta hatırlıyor olabilirim Mune Mune yanlışım varsa düzeltirmisin.
Öncelikle etiket yasak degil

Konu sahibinin mevzusuna gelince gercekten zor bir durum okurken uzuldum ama inanin hergun onlarca bu tarz konu okumaktan artik sasiramiyorum bile ve ciddi ciddi byrdaki konulardan sonra zaten bu sonu yasayacaksak en iyisi evlenmeyelim diye dusunmeye baslar oldum

:oha: şeyinin fotosunu çekip millete yolluyor işte. azmış bu adamlar ya valla bende evlenmekten vazgeçicem artık böyle şeyleri okudukça:sinirli:

Etiketlemek yasak değil ama konuya yorum yapmak kaydıyla, konu sahibesine yorum mu yapıyorsunuz kendi aranızda mı yazışıyorsunuz? Kaç kere konu dışıdan uyarı aldınız değil mi?
Tamam mune abla tamam ama simdi bu konu uzerine tartisip nasil yorum yapacaz ida var konuyu kendi aramizda muhabbete getirince haklisin ama simdi sahiden toplumun kanayan yarasi olan bi durunu tartisiyoruz buda herkes kadar bizinde korkumuz

Lutfen empati yap nolursun mune abla:KK61:

Allah biraz vicdan onur ve namus versin boyle adamlara.

Kadin hamileginde bedenen ve psikolojikman neler yasiyor. O dogum ani apayri bir deneyim kadin ve vucudu icin.
Sonrasi lohusa -annelik deneyimi... yine psikolojik ve bedenen yorgunluk .. adapte sureci..
Anne-es durumunu dengelemeye calisma..

Erkekler de psikolojikman etkileniyor evet ,onlarda bocalama ve adaptasyon sikintisi yasiyor .

Ama bu yapilan serefsizlikten baska birsey degil.
Sen esine ilgi gostermeye devam etmissin. O nefsine yenilmis .
Cok yazik. Bir de kiz evladi var .insan birseyleri yaparken bin kez dusunur.
Ama bazilarinin beyin akip bacak arasinda kaliyor demek.
Bosanacaksaniz sakin olup delil toplayin.
Strese girmeyin bebeginiz sutunuz etkilenir diyecegim ama su durumda pek mumkun olmaz.
Allah sabir versin.

Canım araştırmaya giriyosun ama 4 aylık bebeğin var gördüklerine dayanabilcekmisin.eğer emziriyosan yani sütün filan kesilmesin üzüntüden allah korusun.

Öncelikle etiket yasak degil

Konu sahibinin mevzusuna gelince gercekten zor bir durum okurken uzuldum ama inanin hergun onlarca bu tarz konu okumaktan artik sasiramiyorum bile ve ciddi ciddi byrdaki konulardan sonra zaten bu sonu yasayacaksak en iyisi evlenmeyelim diye dusunmeye baslar oldum
Doğrudur bekar biri olarak bu şekil düşünmeniz. Ben düşünmenize bişey demedim zaten. Sadece buraya yazmanıza tepki gösterdim. Yani 4 aylık bir anne hala hassastır kaldı ki çok can sıkıcı bir durumla karşı karşıya. Onun sıkıntısını dahada büyütmenin faydası ne ola ki... Bende evliyim evet dünyada bin türlü insan var. Hayıflanmak değilde yardımcı olacak şekilde konuya yaklaşmak daha akıllıca. Her neyse..

Doğrudur bekar biri olarak bu şekil düşünmeniz. Ben düşünmenize bişey demedim zaten. Sadece buraya yazmanıza tepki gösterdim. Yani 4 aylık bir anne hala hassastır kaldı ki çok can sıkıcı bir durumla karşı karşıya. Onun sıkıntısını dahada büyütmenin faydası ne ola ki... Bende evliyim evet dünyada bin türlü insan var. Hayıflanmak değilde yardımcı olacak şekilde konuya yaklaşmak daha akıllıca. Her neyse..

Ben sizede hak veriyorum dusuncelerinizde haklisinjz ama su sekilde dusunun bi mevzu var ve onun uzerine konusacaksiniz evet bu konuda kalkip etiket yapip baska bi konu hakkinda konussam mevzuyu dagitsam bu kabul edilebilir bisey olmazdi ama ister istemez bazen uzerine konusmak istediginiz bazen zorubda hissettiginiz kinular olabiliyor

Mesela direk bi konuda su su soyledir sotledir deyip gecemiyorum dirf bu yuzdende cok banlanmisimdir sizede dusunup uyardiginiz icin tesekkur ederim

Ah şu erkekler arkadasim hamileydi ve kocasi bu tur muhabbetlere girismis kizlarla konusmus bosta kalinca yonleri degisiyor cok uzucu bosancaksan takipte kal ama dusuncen hesap sormaksa isler dahada kotuye gidiyor

bazıları böyle sosyal medya hesapları açıp
foto paylaşıyorlar eşiniz de öyle yapmış olabilir
bilmediğiniz bir hesabı olabilir da herhangi bir siteden tanıştığı kadinlarla mesajlasirken yolluyordur
yani sadece whatsapp tan değildir
bence açıkça sorun
araştırma falan yapmayın
boşanmayi düşünüyor musunuz

Evet boşanmayı düşünüyorum.
İnternet geçmişini de silmiş, başka hesabı olup olmadığını nasıl bulucam bilmiyorum.
Whatsapp web hakkında da ayrıntılı bilgiye sahip değilim. Bilenler yardımcı olabilir mi acaba?

Ben sizede hak veriyorum dusuncelerinizde haklisinjz ama su sekilde dusunun bi mevzu var ve onun uzerine konusacaksiniz evet bu konuda kalkip etiket yapip baska bi konu hakkinda konussam mevzuyu dagitsam bu kabul edilebilir bisey olmazdi ama ister istemez bazen uzerine konusmak istediginiz bazen zorubda hissettiginiz kinular olabiliyor

Mesela direk bi konuda su su soyledir sotledir deyip gecemiyorum dirf bu yuzdende cok banlanmisimdir sizede dusunup uyardiginiz icin tesekkur ederim
Şimdi siz evlenemediğinizden etrafta iyi bir insan bulamadığınızdan şikayetçisiniz. Konu sahibi burada eşinin organının fotosunu bir kız fotosuyla beraber bulmuş. Derdi bu. Şimdi sizin dert ettiğiniz konuyla bu konunun benzerliği var mı? Hayıflandığınız konuyla konu sahibine yardımcı olsanız evet kabul edilebilir ama öyle mi peki durum...
Siz durumu her şekilde kendi konunuza bağlamayın. Fikriniz varsa yazarsınız öbür türlü banlanırsınız dediğiniz gibi. Bide siz zaten konuyu etiketleyip arkadaşınızı dağıttınız zaten. Yani tam olarak yaptığınız bu.
Rica ederim. Daha az ban daha çok mutluluk...

İnternet geçmişini de silmiş, başka hesabı olup olmadığını nasıl bulucam bilmiyorum.
Whatsapp web hakkında da ayrıntılı bilgiye sahip değilim. Bilenler yardımcı olabilir mi acaba?
Net geçmişi google hesabından bakılabilir diye biliyorum. Bi araştırın isterseniz. Youtube geçmişine de bakın.

ya belki kendi bakmak için çekmiştir diycem ama kız resmi ne alaka..
Sorsam kesin öyle diyecek, ama kız resmine ne açıklama getirecek çok merak ediyorum.

En kötüsü de ne biliyor musunuz, whatsapp tan kızın numarası var mı diye bakarken, yıllarca ara ara tartışma konumuz olmuş eski sevgilisinin numarasını gördüm. Beyefendi ben anlamayayım diye kızı şifreli kaydetmiş. Ahmak adam !!

Öncelikle eşinizin telefonundan web ekranındaki karekodu okutmanız gerekiyor,çıkış yapmadıkça da whatsapp web bilgisayarda açık kalıyor diye biliyorum,ama eşinizin bilgisayarda denk gelmemesi lazım olayı çakmaması için.Allah yardımcınız olsun

Back
X