- 30 Temmuz 2016
- 51
- 60
- 88
- 38
- Konu Sahibi Yuzyillikyalnizlik
Ben konunuzu baştan beri okudum ve düşüncem şu yönde bana kalırsa fiilen bir aldatma yok yani daha doğrusu herhangi bir kişiyle cinsel olarak bir ilişki yaşadığını düşünmüyorum ya da birisiyle sürekli iletişim halinde olacağı bir ilişki içinde olduğunu da zannetmiyorum. Öyle olsa baştan beri teşefonuna şifre koyardı ya da saklardı. Ayrıca birlikte olamadınız diye bunu yapmış olsa hamilelik döneminde de bunları yapmış olması lazım o dönem bişey yoktu doğumdan sonra oldu demişsiniz. Bana sanki kendini tatmin etmek için biryerlerde birileriyle bu resmi paylaşıp cinsel içerikli konuşma yapmış gibi düşündüm. Bir nevi cinsel fantazi tatmini.
Ayrıca erkek milleti boşluğa düşünce aptalca sürükleniyor eğer ilişkinizde bir gelecek görebiliyorsanız biraz çabayla bu yanlıştan çevirebilirsiniz. Aranızda iletişimsizlik oluşmuşsa bu dönem öncelikle karşılıklı oturup konuşun derim.Tabi bu yazdıklarım fiili bir aldatma olmaması olasılığı dahilinde. Eğer gerçekten aldattıysa süründürün ve boşayın tabi ki.
Kafam o kadar karışık ki, durumu güzel özetlemişsiniz. Fakat düşüncem sanal aldatan erkeğin fiilen de aldatabileceği.
Ayrıca güvenimi o kadar sarstı ki bundan sonra ne yapsa hep gözüme batacak, her yaptığına şüpheyle bakıcam. Bu da ömür boyu beni yoracak.
Hamileyken öyle birşey yaptı mı bilmiyorum belki o zaman da bu haltları yedi. Hamileliğim riskli geçtiği için ilişki yasaktı. O zamandan başlamışta olabilir.