Kocam!!

Sabahtan beri arıyor bir suçum yok diye. Whatsapp grubundaki arkadaşlarına kızın fotosunu atmış, bu kim tanıyan var mı önemli bir durum diye. Bir arkadaşı da özelden yazmış. Niye yayınlıyorsun , 3 ay önce size attığım foto, niye silmedin vs. Güya arkadaşının ilgi duyduğu kızın fotosuymuş. Arkadaşı bana izah edecekmiş. Mesajların ekran görüntüsünü atmış.
İşin içine arkadaş girince işkilleniyor insan.
Diğer fotolar da benim hatam ama kimseye atmadım diyip duruyor

İnanmayın bence. Hemen kurmuşlardır tezgahı.

Bu açıklama aslında mantıklı gibi geliyor insana. Ama hemen güvenmeyin arkadaşlar yalan söyleyebilir vs. Bilemiyorum çok karışık bir durum

İnanmayın bence. Hemen kurmuşlardır tezgahı.

Ben de onu dedim. Ayarlamadığın ne malum diye. Kankası değil bu kişi, ayarlamak istese daha samimi olduğu arkadaşları var. Onlara diyebilirdi pekala , bunu düşününce kafam karışıyor. Bir de kızın fotosu normal bir foto, kız da masum bir tip gibi duruyor. Kızın fotosunun bir açıklaması belki olabilir de diğer fotolarının yok.

Bu arada i phone kullanan arkadaşlar bu foto yayınım klasöründe sadece biryerlerde paylaşılmış fotolar mı oluyor emin olmak istiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar cevaplayabilir mi?

Bu arada i phone kullanan arkadaşlar bu foto yayınım klasöründe sadece biryerlerde paylaşılmış fotolar mı oluyor emin olmak istiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar cevaplayabilir mi?

Benim bildiğim fotoğraf yayınım klasöründekiler iCloud'a yüklenmiş fotoğraflar. Bazı iphonelarda da her çektiğin fotoğraf direkt iCloud'a yükleniyor kayıt amaçlı, yani bilerek yapmamış olabilir bunu. Ama hangi aklı başında adam cinsel organının fotoğrafını çeker ki ?

Diğer fotolar da benim hatam

Ne demekmiş ki bu? Ne hatası imiş?

Whatsappweb olayına girince. internetten https://web.whatsapp.com/ buraya giriyorsunuz. Sonra eşinizin telefonunu alıp whatsappı açıyorsunuz. bir chate girmeyin ana kısmında olmanız lazım. Chats kısmında olacaksınız. Calls, chats,contacts var. Siz ortadaki chats kısmında olacaksınız. En sağda üstte 3 tane nokta var altalta, ona tıkladığınızda new group, new broadcast ve 3. olarak da whatsapp web var. Ona tıkladıktan sonra kare kodu okuyacak şey geliyor.

Sorsam kesin öyle diyecek, ama kız resmine ne açıklama getirecek çok merak ediyorum.

En kötüsü de ne biliyor musunuz, whatsapp tan kızın numarası var mı diye bakarken, yıllarca ara ara tartışma konumuz olmuş eski sevgilisinin numarasını gördüm. Beyefendi ben anlamayayım diye kızı şifreli kaydetmiş. Ahmak adam !!

Yaa Allah aşkına kanıt delil ne varsa bul da boşa şu insan musveddesini. Madem donsuz poz vermeyi seviyor sende Donuna kadar alırsın mahkemede

Iphone da whatsapp üzerinden alınıp gönderilen fotoğraflar foto yayınında oluyor. Yani maalesef eşiniz o fotoğrafı birine atmış ve gördüklerinizi de birilerinden almışo_Oboşanmak için yeterli bir kanıt foto yayınında onların bulunması

Eşiniz yalan söyleyip duruyor ya inanmayın biri de yaptığı b.kun arkasında dursa bari böyle komik duruma düşmeseler.Allah yardımcınız olsun...

Whatsupp fotolari foto yayinim klasörüne atılıyor. Ve bu da o fotoyu birilerine yolladığını gösterir üzgünüm. Her türlü çok zor bir karar. Allah yardımcınız olsun

Ne demekmiş ki bu? Ne hatası imiş?

Whatsappweb olayına girince. internetten https://web.whatsapp.com/ buraya giriyorsunuz. Sonra eşinizin telefonunu alıp whatsappı açıyorsunuz. bir chate girmeyin ana kısmında olmanız lazım. Chats kısmında olacaksınız. Calls, chats,contacts var. Siz ortadaki chats kısmında olacaksınız. En sağda üstte 3 tane nokta var altalta, ona tıkladığınızda new group, new broadcast ve 3. olarak da whatsapp web var. Ona tıkladıktan sonra kare kodu okuyacak şey geliyor.

Sözde kendisi bakmak için çekmiş, yaptığı hataymış, Utanç vericiymiş.
Ama arkadaşlar yazmış zaten o foto birilerine atılmış. İnkar etmesi boşa.

Bu kisiyle whatsapptan yazışmayı nasıl göze alabilir ki.. yani bilmiyorum.. acaba erkekler arasnda böyle resim atılma seyi oluyor mu?

Bilemiyorum ki nerden tutsam elimde kalıyor. Üç arkadaş arasında bir whatsapp muhabbeti olmuş, birisi kızın fotosunu atmış, sonra da muhabbeti de fotoyu da silmişler. O muhabbette mi acaba atıldı diye düşünmeye başladım siz böyle söyleyince.
Kızın fotoyu atan arkadaşla bir bağlantısı varmış. Arkadaşı beni arayıp izah edecekmiş

Bilemiyorum ki nerden tutsam elimde kalıyor. Üç arkadaş arasında bir whatsapp muhabbeti olmuş, birisi kızın fotosunu atmış, sonra da muhabbeti de fotoyu da silmişler. O muhabbette mi acaba atıldı diye düşünmeye başladım siz böyle söyleyince.
Kızın fotoyu atan arkadaşla bir bağlantısı varmış. Arkadaşı beni arayıp izah edecekmiş
Bu dediğiniz grup sohbetlerinde oluyor. Yani doğru olabilir

Ya bu fotoyu attığı kisi sevgilisi ve onda sanalda biseyler yaşadı. Ya da oluyorsa erkekler arasnda böyle seviyesiz muhabbetler orda atıldı.

Siz arama gecmisini indirmistiniz, orda gec saatlerde vs aranan numaralara bi dikkat etseniz sık sık konusmus mu etmis ki diye

Ben ıphone kullanıyorum ama foto yayınım klasörü hiç görmedim nereden girdiniz o klasöre nereden girdiğinizi anlatırsanız cevaplayabilirim sorunuzu

Ya tek yolu adami whatsapp webden kontrol etmek. Silmediyse arkadaslariyla gruptaki yazıların tamamini gorursun ona gore gunahimi aliyoruz donme dolapmi ceviriyor anlarsiniz

Arkadaşlar herkes whatsap web diyor da adam ıphone kullanıyormuş bende de ıphone 4 var eski telefon olduğu için yeni güncellemeleri desteklemiyor uzun zamandır ve whatsap web benim telefonumda da çıkmıyor. Whatsap ayarlar kısmında whatsap web diye bir bölüm yok. İsteyene resim yükleyip te gönderebilirim. Kadıncağız da yükleyemedi oyüzden.

Arkadaşlar herkes whatsap web diyor da adam ıphone kullanıyormuş bende de ıphone 4 var eski telefon olduğu için yeni güncellemeleri desteklemiyor uzun zamandır ve whatsap web benim telefonumda da çıkmıyor. Whatsap ayarlar kısmında whatsap web diye bir bölüm yok. İsteyene resim yükleyip te gönderebilirim. Kadıncağız da yükleyemedi oyüzden.

Ay simdi anladim allah kahretmesin niye butun telefonlara gondermiyolar bu ayari nasıl bakilicak ki simdi. Ya ama cok ilginc is arkadaşım in da sanirim 4s ti ve bilgisayar a kurabilmisti. Nasil oluyo anlamadimki

Back
X