• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam :(

Kendini üzme anneliginin tadını çıkar ya bizde dört ay ben yaklaşırsam yaklaştı yoksa tın adam kirkliyken yakınlaşmaya çalışirdı kirk bitti adamda istekte bitti ayda bir di yani oluyo böyle şeyler

Moralini bozmayimde normalde aşırı isteği olmayan biriyse.sen demeden yanına gelmiyorsa biraz zor düzeliyorlar.
Sen anlatınca eşimi gördüm bi an. hamilelikte dr yasak koymadığı sürece aşırı abartılı olmayan birliktelikler normaldir. bir ayı geçti eşim yaklaşmıyo.ilişki isteyen kim. bi iki hoş numaralar yapıyorum dikkatini çekeyim en azından sarılıp öpsün diye onu da aklı eserse yapıyo bıraktım bende. hamileyim zaten önce nazını çektim omuz zoruyla yapardı. doğum dan sonra da uğraşmam huyu böyle.

çok sinir bozucu bi durum ama çok fazla takılma eşine güveniyorsan,seni aldatacağını düşünme bile. rüya olayına kızıyorsun ama hakimi olamıyorsun biraz daha zaman.

Acik yazicam okumayin
Bu is genelde ayri kaldikca ozlenen degil yokluguna alisilan bi is.
Varligina alistiktan sonra ise surekli caninin istedigi bi is.
Su an esim yillik izinde hergun istiyor. Balayinda bile boyle olmadi.
Sana tavsiyem esini canlandir ve alistir tekrar. Sonra o sana gelecek.

Erkeğin gözünde seksi kadın imajı olan eşi bir anda anne oluyor. Bir anda rol karmaşası oluyor ve eskisi gibi olmayacağı yanılgısına düşebiliyorlar. İçinde oldukları duruma adapte olamıyorlar yani seni sevsede yeni aldığın anne rolü gereği alışana kadar geçici iktidarsızlık yaşayabilir. Zamanla düzelecektir. Tabiki senin de anne rolünü üstlenirken kadın olduğunu dişiliğini unutmaman lazım.

Her zman kendime özen gösteren biriyim ve Gayette güzelim ve gencim daha 19 yaşındAyım nişanlıyken BÖyle değildi ilgi gösterir severdi. Şimdi niye böyle çözemiyorum dün gece arkasını döndü yattı ağladım kendimi yalnız hissediyorum sana ihtiyacım var böyle yapma biraz ilgi bekliyorum dediğim halde bana sadece uykum var yarın işe gideceğim dedi
Canim yaşin daha genç o yüzden bir ablan olarak sana tavsiyem peşinde dolaşma ve kendini zorla ona sunma...onu takmıyormuş gibi yap. Kendine giyin kendine süslen hiç umursama...sürekli mizmiz olma hatta aksine cok neşeli kendi halinde kabuğuna çekil...bak göreceksin nasıl tıpış tıpış merak edip gelecek...:dondurma:

kutsal anne olmussun esin icin,boyle adamlar biraz zor adapte oluyor eslerini hem anne hem kadin olarak gormeye.
ustune gitme..
surekli aglayarak sizlanarak ilgi isteme.
40in yeni cikmis acele etmeninde manasi yok,kavga dovusle adami bunaltip iyice kacirirsin kendinden.

Normal bi durum aynisini yadadim cnm
Sıkma canını bende 13 aylikken dogum yaptim hamileligin 9 ayi yasakti zor duruyodu logusa ikende oyle ama 40 ciktiktan sonra adama bişeyler oldu. Istememeye basladi bende cok uzuluyodum begenmiyomu die ama birkac ay cektim bu nazi açıkçası kizim suan 6. Ayi bitirdi coksukur iki uc aydir yolunda hersey.
Erkekler eslerinin emzirdiklerini gorunce psikolojik olarak degisiyolar .
Esim ilk baslarda göğüslere bile dokunmazdi neymiş kızımın mis onlar sut varmis içinde diodu  :KK70:uzulme duzelio yani
Konuştum hiçbirşey demiyor. Çok yoruldum bi yandan bebekle uğraşıyorum bi yandan da aklımda sürekli bu ve Yen'i evliyiz yani daha 13 aylık evliyiz hemen hamile kaldım bişeylere hasret olması lazım ama o benden hep uzak

normal sayılabilecek bir durum, hem erken çocuk hem yeni dogum. 4 5 ay sonra hala devam ederse ozaman ciddiye alın bence.

Konuştum hiçbirşey demiyor. Çok yoruldum bi yandan bebekle uğraşıyorum bi yandan da aklımda sürekli bu ve Yen'i evliyiz yani daha 13 aylık evliyiz hemen hamile kaldım bişeylere hasret olması lazım ama o benden hep uzak
Severek mi evlendiniz yoksa adam seviyor gibi yaptı ?

Her zman kendime özen gösteren biriyim ve Gayette güzelim ve gencim daha 19 yaşındAyım nişanlıyken BÖyle değildi ilgi gösterir severdi. Şimdi niye böyle çözemiyorum dün gece arkasını döndü yattı ağladım kendimi yalnız hissediyorum sana ihtiyacım var böyle yapma biraz ilgi bekliyorum dediğim halde bana sadece uykum var yarın işe gideceğim dedi

Belkide artık bunu demeyi birakmalisiniz.
Sürekli olarak , " benimle ilgilen " modu daimi olarak ters teper.
Aldırmaz olacaksınız, mutlu goruneceksiniz. Ilgili ama dozunda ilgi gostereceksiniz.
Ve bir daha asla , bu tur cümleler kurmayacaksiniz.
Siz söyledikçe adam geri gidiyor.

Yeni üyeyim ..
ben Yen'i Doğum yaptım 55 gün oldu. Kocam benden uzak duruyor kırkım çıktı çıkalı bi sefer benim zorumla birlikte olduk. Hiç bi şekilde yanıma yaklaşmıyor ben söyleniyorum ondan sonra sarılıyor öpüyor. Çok yoruldum acaba beni beğenmiyor mı ? :KK43:
Biz hic unutmam tam 3 ay bana yaklasmamisti.

Ayni ayni topu ayni bunlarin. Kadinlari anlamazlar neyimizi anlamiyorsunuz? Ilgi sevgi sevkat istiyoruz bu kadar. Asil biz kadinlar siz erkekleri anlamiyoruz.

Back
X