- 5 Kasım 2014
- 1.447
- 1.074
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim yaşin daha genç o yüzden bir ablan olarak sana tavsiyem peşinde dolaşma ve kendini zorla ona sunma...onu takmıyormuş gibi yap. Kendine giyin kendine süslen hiç umursama...sürekli mizmiz olma hatta aksine cok neşeli kendi halinde kabuğuna çekil...bak göreceksin nasıl tıpış tıpış merak edip gelecek...Her zman kendime özen gösteren biriyim ve Gayette güzelim ve gencim daha 19 yaşındAyım nişanlıyken BÖyle değildi ilgi gösterir severdi. Şimdi niye böyle çözemiyorum dün gece arkasını döndü yattı ağladım kendimi yalnız hissediyorum sana ihtiyacım var böyle yapma biraz ilgi bekliyorum dediğim halde bana sadece uykum var yarın işe gideceğim dedi
Acik acik konusun. Belki sorun sizinle ilgili birsey degildir55 günlük ama Allah a şükür maşallah huysuz değil pek fazla
Konuştum hiçbirşey demiyor. Çok yoruldum bi yandan bebekle uğraşıyorum bi yandan da aklımda sürekli bu ve Yen'i evliyiz yani daha 13 aylık evliyiz hemen hamile kaldım bişeylere hasret olması lazım ama o benden hep uzak
Severek mi evlendiniz yoksa adam seviyor gibi yaptı ?Konuştum hiçbirşey demiyor. Çok yoruldum bi yandan bebekle uğraşıyorum bi yandan da aklımda sürekli bu ve Yen'i evliyiz yani daha 13 aylık evliyiz hemen hamile kaldım bişeylere hasret olması lazım ama o benden hep uzak
Her zman kendime özen gösteren biriyim ve Gayette güzelim ve gencim daha 19 yaşındAyım nişanlıyken BÖyle değildi ilgi gösterir severdi. Şimdi niye böyle çözemiyorum dün gece arkasını döndü yattı ağladım kendimi yalnız hissediyorum sana ihtiyacım var böyle yapma biraz ilgi bekliyorum dediğim halde bana sadece uykum var yarın işe gideceğim dedi
firsat ?Ya sizi rahat birakmis iste daha ne istiyorsunuzbundan daha iyi firsat mi olur.
Biz hic unutmam tam 3 ay bana yaklasmamisti.Yeni üyeyim ..
ben Yen'i Doğum yaptım 55 gün oldu. Kocam benden uzak duruyor kırkım çıktı çıkalı bi sefer benim zorumla birlikte olduk. Hiç bi şekilde yanıma yaklaşmıyor ben söyleniyorum ondan sonra sarılıyor öpüyor. Çok yoruldum acaba beni beğenmiyor mı ?![]()
Ayni o.Elimde değil moralim bozuluyor kızımız var omunla ilgileniyor ama benimle ilgilenmiyor üzülüyorum ağlıyorum sütüm kaçacak diye korkuyorum
Ayni ayni topu ayni bunlarin. Kadinlari anlamazlar neyimizi anlamiyorsunuz? Ilgi sevgi sevkat istiyoruz bu kadar. Asil biz kadinlar siz erkekleri anlamiyoruz.Her zman kendime özen gösteren biriyim ve Gayette güzelim ve gencim daha 19 yaşındAyım nişanlıyken BÖyle değildi ilgi gösterir severdi. Şimdi niye böyle çözemiyorum dün gece arkasını döndü yattı ağladım kendimi yalnız hissediyorum sana ihtiyacım var böyle yapma biraz ilgi bekliyorum dediğim halde bana sadece uykum var yarın işe gideceğim dedi
Dinlenmek icin canim. Ve genelde o donemlerde kadinlar pek istemez.firsat ?
Biz hic unutmam tam 3 ay bana yaklasmamisti.
Severek mi evlendiniz yoksa adam seviyor gibi yaptı ?