kocama asilan kadindan kurtulamiyorum

ben esimden bu kadin yuzunden siddet bile gordum. korkum cikacak olan huzursuzluktan degil bana tekrar el kaldirmasi. ailesi bu kadin yuzunden bosanmaya karar verdigimizi biliyor ve hep beni destekliyor. ama onlarin desteklemesi bisiyleri degistirmiyor. bu asamalardan gectikten sonra kocasindan cocugu alip gezdirmisti bikez onu biliyorum. ama telefonunda arada bir 18 yasindaki ogluyla bi kac saniyelik gorusmeler yaptigini gordum

Tobe tobe .. aklima cok uç nokta birsey geldi bu kadin evlenmeden oncede esinizin hayatinda olduguna gore kadinin cocugundan biri veya bikaçi esinizle olan yasak iliskisinden olabilir ? Yoksa elalemin kadini cocugu icin kendi esini dovup siddet uygulayip bosanma raddesine gelip yinede kopamamasi cocuklarla gorusmesi nasil bir bağ???? Olabilir bilemiyorum :/ benim aklima sadece bu geldi aman yarabbim yaaa -.-

Kadın sizi kıskanıyor ,size kocanızı kötülüyor, çevredekilerde bunu onaylıyorsa sizde huzursuzsanız kadına güzel bir oyun kurun..
Kocanız evde iken çağırın onu ya.. kocanız diğer odadan sizi dinlesin o vakit..Kadın bilmesin evde olduğunu ..kocanızdan ilgili konuşun iyi şeyler ay şöyle yardımcı böyle iyi diye..kadın zaten kocanızı kötülüyor ya size eşinizde duysun..zarf atın kadına ..kadında madem art niyetli ise tabi kocanızı eleştirir kotuler eee eşinizde gorur yuzunu....

Oyuna getir kadını..yada o kadınla başbaşa kal misal aç cep telefonunun ses kaydını bas tuşa çek kadının sesini...kocan hakkında yaptığı olumsuz sözleri dinlet birbir eşine...

Al sana ispat de...

Kadın sizi kıskanıyor ,size kocanızı kötülüyor, çevredekilerde bunu onaylıyorsa sizde huzursuzsanız kadına güzel bir oyun kurun..
Kocanız evde iken çağırın onu ya.. kocanız diğer odadan sizi dinlesin o vakit..Kadın bilmesin evde olduğunu ..kocanızdan ilgili konuşun iyi şeyler ay şöyle yardımcı böyle iyi diye..kadın zaten kocanızı kötülüyor ya size eşinizde duysun..zarf atın kadına ..kadında madem art niyetli ise tabi kocanızı eleştirir kotuler eee eşinizde gorur yuzunu....

Oyuna getir kadını..yada o kadınla başbaşa kal misal aç cep telefonunun ses kaydını bas tuşa çek kadının sesini...kocan hakkında yaptığı olumsuz sözleri dinlet birbir eşine...

Al sana ispat de...

kadinla yüz göz olmuslar zaten, o kadin enayi degil!! gelmez o eve! kötülemez o kocayi bir daha!
bunun bir oyun oldugunu anlar...! öylesi kadinlar o kadar psikopattir çünkü!!!

bu arkadasin yapabilecegi en dogru hareket, eger kayinvalidesi ve kayinpederi de arkasindaysa!!!
Onlari bu kadina yönlendirmek! esi ailesine rest çekemez! anne ve baba ogullarinin kulagini yasi kaç olursa olsun böyle konularda bükmeleri lazim!
birak esinin ailesi rezil etsin o kadini, etmiyorlarsa süphelenmen için büyük bir nedenin olacak!

ben o çocuklari neden esinin gezdirdigine anlam veremedim!
köpek gezdiriyor sanki!??
akran bile degil o çocuklarla! ortak ne gibi bir ilgi alanlari, ne gibi bir yönleri olabilir ki???
aklima kötü kötü seyler geliyor!!!

Ah evet, daha önce de yazmıştın. O zamandan beri hala çözüme kavuşmamış olması sıkıntılı.
Eşinin adına bi mail adresi açıp kadını işletmeyi falan dene hiçbir şey yapamıyorsan yahu.

Son düzenleme:
Merhaba kizlar. Konuyu cok uzatmadan ozet gececegim. İki senelik evli ve cocuk dusunen bi ciftiz. Esimle asiri buyuk sorunlarimiz da yok. O her konuda kendini hakli gorur ama siniri gecince hak da verir. Evlendigimiz zaman bizim etrafimizdan coook uzaktan evli uc cocuklu esimden buyuk bi kadin vardi zamaninda esime iyilik yapmis bi kadin. Esim anlamiyodu ama kadin beni kiskanip yok benm kiloma inmeye calisir giydiklerimin aynisini almaya taktiklarimin aynisini takmaya calisirdi. Esimi de bana hep kotulerdi. Esim anlamadi ama kadinin kocama ilgisi vardi esimle hep kavga ettik bu yuzden. En sonunda is cigrindan cikti bosanmaya kadar gittik. Esim beni anladigini soyledi sonunda yalvar yakar baristik. Kadinla gorusmeme sartiyla kabul ettim. Cok sonra baskalarindan ogrendimki kadin kocamdan hoslandigini birilerine soylemis zaten. Benim hakkimdada atip tutmus. Esime bunlari anlatmadim. Konu kapandi sonucta tekrar acmanin geregi yok dedim. Dun ogrendimki meger bnm esim kadinin evine girip cikmiyomus ama cocuklarini alip gezmeye goturuyomus. Biliyorumki kadin bu bahaneyle yarin oburgun davet etmeye ve bnm salak kocamda kiramayip evine girip cikmaya baslicak. Hala huzursuzluk kavga cikmasin diye bisiy demedim. Ama su kadinin gercek yuzunu nasil ispatlarim yada nasil iyi bi ders veririm bilmiyorm. Bu arada bosanma asamasinda esimle baristigimda kadina artik bizle en ufak bi bagi kalmadigini ve kocama yanasirsa hayatini mahfederim gibi seyler soylemistim. Esiminde haberi vardi. Kadin yok o benim kardesim dedi bna ama ertesi gun kocama beni sikayet etti. Gidip kocasina herseyi anlatsam bosar kocasi. Tabi o saatten sonra benim evliligimde biter...

Eşiniz kadınla görüşmeme şartı ile sizinle barışıyor ama kadını görmeden nasıl çocuklarını alıyor???

Ortada verilmiş bir söz ve bir YALAN var. Eşiniz sizi kandırıyor.

Ben olsam kadını rezil ederdim, gidip eşine de anlatırdım ama benim söylediğimi söylemeyin derdim.

Kadının kocası kadını uyarsın, böyle böyle söylentiler duydum, o adamla görüşmeni istemiyorum, çocukları da vermeyeceksin desin.

Haaaa bu sadece o kadın için çözüm olur bu günlük. Yarın ortaya başka bir uzaktan akraba kadın çıkarsa YALANCI kocanız yine sizi yok sayacak, yine huzurunuzu bozacak, yine arkanızdan iş çevirecek.

Özet: Sakın çocuk yapmayın bu adama

Back
X