kocama denilmeyecek lafi dedim... :(

Emmii

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2012
46
1
16
Antalya
Selam Arkadaslar,
Nerden baslasam bilmiyorum... Esim ve ben Severek evlendik tam 9 sene flört ettik 3 senedir evliyiz ve 3 aylik dünyalar tatlisi bir kizimiz var.
Esimi cok sevdimmmm ilk erkek arkadasimdi ve cikmaya basladigimiz dakikadan ihtibaren bu adamla evlenecegimi adeta hissettim!!!
Evliligimiz bi öyle bir böyle gecti, aslinda cok iyi biri bana ev islerinde yardim eder bazen beni arar yemek yapma bugün ben yapicam der yemek yapar, ben süpürüyorsam o siler vs vs vs.
Yanliz Esimin asla tahamüllüm olmayan bir huyu var ve bunu evlendigimizden beri birtürlü düzeltemedi... asla büyük nedenlerden dolayi kavga etmedik hep böyle cekirdek kabugunu doldurmayacak nedenler... Aksamüstü esim calistigi icin gece 12 gibi yatar ayni saatte kizimda genelde uyuyor oluyor herneyse bigün bana dediki, ben yatiyorum hadi gel beni uyut :) hepiniz bunun ne anlama geldigini tahmin edebiliyorsunuz...bende o arada cocugun esyalarini topluyordum tamam dedim... bu lavobaya girdi.
BEN lavobaya girdigini sanmisim halbuki gitmis uzanmis, neyse yanina gittim sarildim baktim bana kici dönük yatiyor o gece ne yaptiysam ne ettiysem bana dönmedi...küstü niye onu bekletmisim halbuki arada 5 dakika vardi... herneyse bu küsme olayini uzattida uzatti hakaretler, küfürler, asagilamalar ve Siddet ( bu ilk degil ) ben restmen sinir krizi gecirdim elim ayagim bosaldi titremeye basladim restmen... bela andim ve ona BASINA BIRSEY GELSE ÜZÜLMEM! dedim... bunu dedigime pisman oldum, demek istemedim ama kendimi kaybettim... esim sustu ve yan odaya gitti...baya icine oturdu heralde off öyle iste kizlar evliligimin sonuna geldim artik heralde allah sonumuzu hayir etsin daha anlatacak cok seyim vardaaaa en aktüeli bu.
Sinirden istemediginiz birseyi demis bulundunuzmu hic?

Sıkma canını insan neler diyor canı yanınca ayrıca sen neden pisman oluyosun ki ! O sana şiddet uygulamş hemde uçkur derdi yüzünden bırak o düşünsn o pisman olsun ve tavr yap affetme bi süre gerckten anlayamadm insan siddet gördgüne üzülür sen ise ona kötü laf dedigne üzülüyosun ipi verme eline verirsen sen haklyken bile gelp özür dilemez !!!

sen niye pişman oluyorsun kii esas pısman olması gereken böle absuruk sebepden dolayı kavga cıkaran ve sana sııddet uygulayan eşin..

Kendinizi suçlamayın. Eşinizin kabahati sizinkinden büyük. O size o lafı söyletmiş size kötü davranarak. Kendisi bence sizden af dilemeli. Böyle bir konu yüzünden kabalık ve şiddet affedilemez ama neticede eşiniz. Umarım hatasını anlar.

şiddet varsa o dediğin laftan çok daha fazlasını haketmiş boşuna üzülme

şiddet affedilemez bence de hele ki bi erkeğin kadına uyguladığı şiddeti asla kabul edemem kesinlikle erkektir yapar diye geçilecek bi şey değil bu.

küfür, hakaret, şiddetin bini bir para siz hala denilmeyecek lafı dedim derdindesiniz, oldu olası özür de dileyin üstüne bari

Son düzenleme:
Aa, bu nasıl laf? Kocan o senin, döver de söver de. Sen nasıl ona böyle dersin. Hemen özür dile, ayaklarına kapan ve kendini affettir. Çünkü kadın olmak bunu gerektirir. Boyun eğmeyi, aşağılanmayı ve üstüne bir de kendini suçlamayı... Bravo size yani. Bravo!!!!

kesinlikle katılıyorum söylediklerinize !!!
ya arkdaşım bide pişmansın söylediğin söze bak !! olacak iş değil ya oldu bide gönlünü alıp yatağına gireydin ne biliyim söylücek bişe bulamıyorum size, hani bu söylediğini eskiden kayınvalideler söylerdi ama sen kendi kendini ztn küçültüyosun eşinin gözünde

Gel beni uyut dedi,beş dakika geç gidince döndü yattı.
Arkasından kavga,gürültü ve sizin söyledikleriniz.

Eşiniz okadar sabırsız bir adam mı? beş dakikada geç gittiniz neolmuş
Bence siz kendinizi suçlamak yerine,eşinizin size yaptıklarını düşünün.

Yemek yapıp,yardım edip üzerine şiddet garip bir eşiniz var.
Benim eşimde yemek yapar,iş yapar ama üzerine şiddet uygulamaz.

Adam siddet uyguluyor siz hala acaba kirdimmi diyirsunuz
Bu kadar iyi niyetli.olmayin

Akşam yemeği yap gece dayağı at ama iyi biri yardım ediyor be hakkını yemeyelim adamın .

Aynen. Adam iyi.
Ay bi kötü huyu var; dövüyor, sövüyor, kavga çıkıyor, bana hakaret edip aşağılıyor ha şey ama yemek yapıyor.

hem suçlu hem güçlü hem suçunu örten ona hala iyi diyebilen bir karısı var. oh ekmek elden su gölden

ilk kocanız yapmış ayıbı hemde sebep bile yokken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…