kocama denilmeyecek lafi dedim... :(

şaka mı bu konu? adam seni dövmüş daha önce de yapmış bunu sen hala eşinin ne kadar iyi bi insan insan olduğunu mu anlatıyorsun bize? dalga mı geçiyosun anlamadım ki? bela anmış da evliliği bitecekmiş dayağı nasıl kanıksamışsın nasıl normalleştirmişsin ya yemin ederim şaştım kaldım.

senden ricam eşine kendini affettirisin datak yediği halde kendisini el üstünde tutan bi karısı var adam seni her durumda affeder de lütfen kızını böyle yetiştirme,evilikte bi tokatın bile asla normal olmadığını öğret ona.

Şiddet görüyor ve bunu "normal" kabul edip "iyi bir evliliğim var" mı diyorsunuz?

Ben konunun o noktasında kaldım.

Son düzenleme:
Bence kocanıza en denilmesi gereken lafı demişsiniz.

Sizin derdiniz kocanızın size hakaret etmesi şiddet uygulaması değil sizin ona bela okumanız yani?

Bu zihniyette kadınlar oldukça erkeklerin kendilerini bu kadar üstün görmeleri normal.

gene yaptın yorumunu bende verdim repimi

gene yaptın yorumunu bende verdim repimi

Teşekkürler :)

Bu konuda çok dertliyim bugün dershanede arkadaşlarla sevgilileri hakkında konuşuyorduk. Kız 18 yaşında sevgilisi buna dar, kısa kıyafet giyince tokat atıyormuş Kızın da hoşuna gidiyor bu baya gülerek anlatıyor. Maço erkek seviyormuş. Son sözü erkek söylemeliymiş. Garip geliyor bana.

o zaman çok şanslı maço erkeği evlenince ağzını burnunu kıracak ama böyle kadınlara acamıyorum üzülmüyorum ben.

aynen hayatımda hep bu tarz insanlar oldu o kadar sıkıldım ki onlara birşeyler anlatmaktan içimden geçenleri yazmıştın yine
rica ederim bu arada

o size küçücük sebeplerden hakaret ediyor, şiddet uyguluyor sizin içinize oturmuyor üstelik o da bu duruma üzülmüyorken sizin ettiğiniz tek bi laf mı onun içine oturuyor? siz de ettiğiniz tek bi lafa üzülüyorsunuz? bu iyi bir evlilik mi?
diyecek bir şey bulamıyorum daha fazla...

kız tokat manyağı falan yani. ailesi en ufak laf söylese evden kaçmaya falan kalkarlar. of of yazık diyorum ya akıl fikir Allah'ım

Eşinden şiddet görüyorsun bi 5 dakika yüzünden ve ona ' sana Bişi olsa uzulmem ' diyorsun ve bu söylediğine uzuluyorsun pes! Vah vah eşine... eşine şiddet uygulamis ve esi basina bisi gelse umurumda olmaz
demiş çok mu?
arkadaş şiddeti gören sen, hakareti yiyen sen, ama söylediğin kaftan yine uzulen sen
Hayretim sasiyor bazen senin gibi hatunlara...
Şiddet görüyorsunve bunu nnormal karsiliyorsun
Pes valla

"Ellerin kırılsın" deseydin keşke, bir gün daha güclü birinin ağzını yüzünü kıracağını bildiği icin küsmezdi!

Aaaa, adam napmış ta o lafı etmişsiniz? Ne ayıp..Hemen özür dileyin, hatta bir iki tane daha vurmasını sağlayın, mutlaka affettirin kendinizi..

Çok kırıcı olmuşsunuz cidden

Aaaa, adam napmış ta o lafı etmişsiniz? Ne ayıp..Hemen özür dileyin, hatta bir iki tane daha vurmasını sağlayın, mutlaka affettirin kendinizi..

Çok kırıcı olmuşsunuz cidden
Ya da gönlünü almak için gidip uyutsun...Baksana işler gönül rızasıyla değil emir vaki yoluyla oluyor evde.

Son düzenleme:
Şiddetten sonrasını okuyamadım. Şiddet varsa orda duracaksın bir, durup iyice bi düşüneceksin. Siz bunu çözün önce boşverin öyle demişsiniz böyle demişsiniz, bunlar teferruat.

Adamın şiddet sergilemesine, küfür etmesine, hakaret etmesine ses çıkartmıyorsun, tepki vermiyorsun ama söylediğin bir söz için ki içerisinde küfür de yok buna mı üzülüyorsun? Pes...

cok kötü birsey söylememissiniz emin olun, biz insanlar birilerine sinirlendigimizde bu duyguya hep kapilir aklimizdan geciririz zaten. icinizde buyutup kendinizi suclamayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…