- 19 Ekim 2015
- 41
- 4
- 1
- 30
- Konu Sahibi Merve bozkurt
-
Cinsellik yok ondan eminsin ,
Ne konustuklarını mı merak ediyosun sadece.
İşte güven o kadar ince birsey ki Nerede kazanilip Nerede kirilacagini kestiremiyo insanlar yaptığı doğru birsey değil ne işi var elin kızıyla evlenmiş barklanmista güven kirildiysa yaşadığın duygu çok normal şimdi telefonunuda kurcalama hissi uyanır icindeEvleneli 14 ay oldu ama ben kocama olan güvenimi kaybettim çokmu abartiyorum kiskanmayi bilmiyorum yaklasik 2 ay once onun telefonunda eski sevgilisine msj attigini gördüm ona kızdım neden konuşuyorsun diye sordum sadece konusuyoruz aramizda birsey yok o yazdi bende cevap verdim dedi ondan oncede zaten konusup görüştüklerini bildigimi ve bundanda emin oldugumu soyledim oda inkar etmedi sadece konustuk aramizda birsey yok diye tekrar soyledi bende onu sevdigim için onu affettim ve birdaha olmayacagini soyledim suan gorusmuyorlar bundan yine eminim ama simdi ise bi baskasindan supheleniyorum o yok diyor ama yinede icimde bi endişe var soylesenize ben mi abartiyorum kiskanmayi yoksa haklimiyim ?
esine bu soruyu sorsanaAynı şeyi siz yapsanız ve eşinize aynı cevapları verseniz kendisi ne yapardı acaba
SENİ COK SEVİYORUM ÖMRÜM.... sana olan aşkımı hicbi sözle anlatamam hicbi kelimeye sığmaz. Herseyin bi baska güzel sevdigim gözlerin dudakların bakışın kaşın gözün sen bende bi baska güzelsin... gece yattigimizda başımı omuzuna koyup uyumak sabah bi Öpücükle uyanmak sonra işe gittiginde keske hiç gitmese diye içimden geçirmek bunlar hep seninle guzel sevdigim sen hiç gitme olurmu sen benim ellerimi hic bırakma senin o gülüşün yüzünden hic eksik olmasin yıllarda geçse birbirimize olan aşkımız sevgimiz saygimız hic bitmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?