Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Onu gercekten cok seviyorum çünkü ama olanlardan sonra buz gibi oldum ona karşı guvenemiyorum bunun yuzundende sevdigimi söylemiyorum bende oraya yazmak istedim haa bu siteye gelecek olursak ta cevremde pek dertlesecegim kimse yok o yuzden kendimi burda ifade edebiliyorum yazarakk birazda olsa rahat ediyorum o yüzden yani
benım eskiside evli,ben engelledim,arada başka numarlardan yazar,asla cevap vermıyorum,takılma boşver,nasılsa sana geri döncek,yüz bulsa ne olur,evli adamla kım nereye kadar gıder,takma,bak benımki yazıyorda ne oluyor,eşi görse neler kurar,ama ben tam bir yılı geçti,tek bir kez cevap vermedım,
Evleneli 14 ay oldu ama ben kocama olan güvenimi kaybettim çokmu abartiyorum kiskanmayi bilmiyorum yaklasik 2 ay once onun telefonunda eski sevgilisine msj attigini gördüm ona kızdım neden konuşuyorsun diye sordum sadece konusuyoruz aramizda birsey yok o yazdi bende cevap verdim dedi ondan oncede zaten konusup görüştüklerini bildigimi ve bundanda emin oldugumu soyledim oda inkar etmedi sadece konustuk aramizda birsey yok diye tekrar soyledi bende onu sevdigim için onu affettim ve birdaha olmayacagini soyledim suan gorusmuyorlar bundan yine eminim ama simdi ise bi baskasindan supheleniyorum o yok diyor ama yinede icimde bi endişe var soylesenize ben mi abartiyorum kiskanmayi yoksa haklimiyim ?
Seni cok iyi anliyorum bende evliyim 2 yıl olcak eşimin evli olan bi iş arkadaşı var çok çapkın acaba benimki de özenir mi die uykularım kaciyo iyice kıskanç birine dönüştüm ve hiç güvenim kalmadı