Kocama guvenemiyorum

Merve bozkurt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2015
41
4
1
30
Evleneli 14 ay oldu ama ben kocama olan güvenimi kaybettim çokmu abartiyorum kiskanmayi bilmiyorum yaklasik 2 ay once onun telefonunda eski sevgilisine msj attigini gördüm ona kızdım neden konuşuyorsun diye sordum sadece konusuyoruz aramizda birsey yok o yazdi bende cevap verdim dedi ondan oncede zaten konusup görüştüklerini bildigimi ve bundanda emin oldugumu soyledim oda inkar etmedi sadece konustuk aramizda birsey yok diye tekrar soyledi bende onu sevdigim için onu affettim ve birdaha olmayacagini soyledim suan gorusmuyorlar bundan yine eminim ama simdi ise bi baskasindan supheleniyorum o yok diyor ama yinede icimde bi endişe var soylesenize ben mi abartiyorum kiskanmayi yoksa haklimiyim ?

Cok kırgınim ona karşı ona söylüyorum ama kendini her zaman hakli çıkarıyor. Ben yapmam diyip işin icinden çıkıyor cinsellik konusunda yapmayacagindan eminim de konusmak konusunda supheliyim

Kadinlar hisseder canim emin ol.. Ayni seyi bende yasiyoruM ve süpelerim hic bos cikmiyor kahretsinki..

Cok kırgınim ona karşı ona söylüyorum ama kendini her zaman hakli çıkarıyor. Ben yapmam diyip işin icinden çıkıyor cinsellik konusunda yapmayacagindan eminim de konusmak konusunda supheliyim
10 numara 5 yıldız cümleyi kurdunuz, tebrikler. "Benim kocam yapmaz"

Cinsellik yok ondan eminsin ,
Ne konustuklarını mı merak ediyosun sadece.

Son düzenleme:
Cok kiskaniyorum konuşmalarını istemiyorum ben ona karşı ne kadar sadiksam onunda bana karşı ayni olmasini istiyorum sadece

Sadakat, oruc gibidir bana gore..
Bir lokma ekmekte, bir tencere yemekte ayni derece orucu bozar. Ve nasilsa bozdum artik diyerek arkasi gelir.

Simdi sadece konusmasina taviz verdiysen, zamanla bu normallesecek ve seni aldatsa bile, affetmeye calisip, 1. Sans 2. Sans diye diye gidecek bu.

Ya vur masaya yumrugunu, ya da kir dizini otur arkadasim..

İş cinsellige girmedigi süre konuşmak aldatilmak sayilmazmis normal arkadasca konusuyormus sadece o yazdigi icin cevap veriyormus ben bi turlu kabullenemiyor bu konusma işini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…