Kocama haksızlık mi yapıyorum?

Kbra2166

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
3
0
6
Selam kızlar....
Bayadır okuyorum buradaki sorunları ve en sonunda bende yazmaya karar verdim.
Ben almanyada yasiyorum 3 senedir evliyim ama eşim türkiyede 3 senedir sürekli vize sorunu cıktıgı icin hala gelemiyor ve beni bekliyor insallah 6 ayda gelecek....
sorun su ki ben cok kıskancım esimin bu zamana kadar yanlış Birseyini görmedim her 2 3 ayda oraya gidiyorum gitmesemde ona cok güveniyorum çünkü 5 senedir hayatımda kendisi... cok iyi biri temiz sözümü dinleyen ve beni cok seven ama ben kendime engel olamıyorum dakka basi mesaj atiyorum arkadaslariyla cıkmasına izin vermiyorum sürekli nerdesin napiyosn diye sıkıyorum onu ben bunun farkındayım son 1 aydır daha da kötü oldu benim halim nefes aldırmıyorum ona... sürekli mesaj telefon kendisi herzaman söyler nerde ne yaptigini ama ben hala üstüne gidiyorum neden böyle oldu bilmiyorum kendime engel olamıyorum onu sıkmak bunaltmak istemiyorum çünkü beni cok seviyor... ve 3 senedir beni bekliyor :((( nasıl düzelebilirim 2 hafta sonra Türkiye’ye gidicem herseyin düzelmesini istiyorum arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz lütfen bu kontrolcü sıkkın birisi olmak istemiyorum....

Siz niye Türkiye’de eşinizin yanında yaşamıyorsunuz... 3 sene çok ya iyi dayanmışsınız ayrı
Ben burdaydim zaten hemsireyim burda ve onunda buraya gelmesini istedim daha dogrusu ortak kararımız ama bu kadar uzun süreceği hic aklımıza gelmedi:(

Aldatmak isteyen aldatır, dakika başı arasanız bile isterse aldatabilir. Sizin engellemelerinizle bunu yapmayacaksa zaten ne anlamı var değil mi?
Baştan bir şeyler oturmamış, üç yıl ayrı ülkelerde evlilik mi olur? Evliliğin amacı zaten birlikte yaşamak değil midir? Çözmeniz gereken mesele bu bence. Siz Almanya'da yalnız mı yaşıyorsunuz? Niye evlendiniz o zaman? Üç senede vize nasıl çıkmaz?

Aldatmak isteyen aldatır, dakika başı arasanız bile isterse aldatabilir. Sizin engellemelerinizle bunu yapmayacaksa zaten ne anlamı var değil mi?
Baştan bir şeyler oturmamış, üç yıl ayrı ülkelerde evlilik mi olur? Evliliğin amacı zaten birlikte yaşamak değil midir? Çözmeniz gereken mesele bu bence. Siz Almanya'da yalnız mı yaşıyorsunuz? Niye evlendiniz o zaman? Üç senede vize nasıl çıkmaz?
Evet sorun haziranda çözülüyor insallah... malesef böyle zor olacağını tahmin etmedik ama herzaman benim buradaki işlemlerimde sorun çıktı ve en sonunda 3 seneyi buldu...:(((

Adam 3 sene iyi dayanmış sizin bu halinize, sıkmak bunaltmak istemiyorum demissiniz ama bir WC 'ye giderken haber vermediği kalmış.

Bu kadar uzun süre birarda olamamanız kötü elbette ama aldatacak insan her türlü aldatır, bunu bu şekilde önmeyemezsiniz.

Kiskanabilirsin de olmayan seyleri kiskanmamaya calis.Iki dk da bir mesaj atmaya insan usenir yahu.Kendini tut.

Eğer böyle yapmaya devam edersen adam kaçar.oyüzden kendine hakim olmalısın.
Ayrıca yapacaksa sen nerden anlıcan ki hertürlü yapar yanıbaşında olsa bile yapar.

Benim de eşim Almanyada.Benim gitmeme 6aydan az var.Esin uzakta oldugu için normaldir. Bazen ben de yapiyorum. Goruntulu ariyorum aniden falan yoklamak icin.

sana tavsiyem cok sıkma,bunaltma
Gun icinde daha az aramaya calis. Bazen erkekler fazla ilgiden bunaliyor,devamli.kiskanclik ettigin zaman yapmayacagi varsa yapiyor.
Onu sıkma. Kiskansanda belli etme

Selam kızlar....
Bayadır okuyorum buradaki sorunları ve en sonunda bende yazmaya karar verdim.
Ben almanyada yasiyorum 3 senedir evliyim ama eşim türkiyede 3 senedir sürekli vize sorunu cıktıgı icin hala gelemiyor ve beni bekliyor insallah 6 ayda gelecek....
sorun su ki ben cok kıskancım esimin bu zamana kadar yanlış Birseyini görmedim her 2 3 ayda oraya gidiyorum gitmesemde ona cok güveniyorum çünkü 5 senedir hayatımda kendisi... cok iyi biri temiz sözümü dinleyen ve beni cok seven ama ben kendime engel olamıyorum dakka basi mesaj atiyorum arkadaslariyla cıkmasına izin vermiyorum sürekli nerdesin napiyosn diye sıkıyorum onu ben bunun farkındayım son 1 aydır daha da kötü oldu benim halim nefes aldırmıyorum ona... sürekli mesaj telefon kendisi herzaman söyler nerde ne yaptigini ama ben hala üstüne gidiyorum neden böyle oldu bilmiyorum kendime engel olamıyorum onu sıkmak bunaltmak istemiyorum çünkü beni cok seviyor... ve 3 senedir beni bekliyor :KK43:(( nasıl düzelebilirim 2 hafta sonra Türkiye’ye gidicem herseyin düzelmesini istiyorum arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz lütfen bu kontrolcü sıkkın birisi olmak istemiyorum....
Nasıl engel olursunuz bilmem ama adam koşarak uzaklaşabilir. Bu şekilde yalana sevk ediyorsunuz haberiniz olsun.

Eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek diye bir söz vardır , teşbihte hata olmaz sakın yanlış anlamayın . Ama sizde zorla adamı dürtüklüyorsunuz.

Tekrar Türkiye ye geldiğinizde bi cift terapistine gidin.yada siz bi terapistle görüşün.yurt dışında yaşıyor olduğunuz için bi üstünlük hissediyorsunuz sanırım.ona yeni ve güzel bi hayat verdiğinizi düşünüyorsunuz içten içe.ama eşiniz sizi sevdiği için sizi alttan alıyo emin olun.yoksa katlanılcak gibi değilsiniz şuan

Acil kendinize gelmeniz gerekiyor... onu almanyaya getirdiğinizde bu durumunuz daha ileri seviyeye çıkar kesin... gelir gelmez işe gidemicek mecbur kursa gidecek ben çalışıyorum kazanıyorum edaları ile daha abartacak ve bunalacaksınız... Üzgünüm ama acı gerçek bu... :KK69:

Back
X