valla cnm benim en başından bazı şeyler konuşuldu herks aldığı parasını vericek ona göre harcama yapıcaktık.hatta en başından 3 sene içinde bize ev alıncaktı.görümcem para vermeyebilir ama benim maaşıma karışmayı çok iyi biliyo.maaşımı aldığım ilk gün geldi başıma maaşını kime verceksin diyo.
Sanırım herkes aldığı parayı verecek derken seni ve eşini kastetmişler...
Aks olsaydı, görümcen eve para vermediğinde kayınpederin paranı niye vermiyorsun derdi....
Ayrıca da ne diye böyle ortaklaşa ve sığıntı hayatlar yaşamayı kabul eder insan anlamıyorum....
MAdem evleniyorsunuz, durumunuz yoksa bile 2 çekyat 1 tv ile evlenir çalışr kazanır evinizi kurardınız....
Böylece kimse de işsizliğinizi sorgulamaz, paranı kime verceksin diye işinize karışmazdı....
Maalesef ülkemizde evllenmek kavramı bir kadınla erkeğin milleti toplayıp davul zurna eşliğinde oynayıp belediyede 2 imza atması zannedildiği için bu şartlar gerçeklştikten sonra gerisi pek sorgulanmıyor...
Evleneceğim adamın işi garanti mi?? sÜREKLİLİĞİ VARMI?? iŞİNİ KAYBETSE BİLE HEMEN YENİ İŞ BULABNİLİR Mİ?? buLAMASA BİLE EVİNİ GEÇİNDİREBİLİRMİ?? buNLAR HİÇ SORGULANMAZ... Ayyy çok seviyoruz.. Evlenelim... Kayınpeder kayınvalide görümce kolonisi içinde yaşayalım... PAralarımızı da verelm ellerine, biriktirip bize ev alsınlar diye düşününce de sonuçları böyle oluyor...