merabalar buaraya böle bi onu açıçagımı 5 ay evvelsi hiç bilemezdim ben yeni evliyim daha 3,5 ay oldu eşimle severek evlendik gerçekten beni çok seviyo biliyırum ama cuma akşamı beni öle hayal kırıklıgına ugrattı ki içimden atamıyorum. cuma akşamı biraz içki içti eşim neyse herkes gittikte sonra şakalaşırken şaka gerçege dönüştü sanki beni şaçımdan tuttu itirdi bileklerimi sıktı kolumu öle bi sıkmış ki kollarım çürüdü bagırdı tabi bende bagırdım fena bi kavga ettik bi saat sonra pişman oldu tabi ama ben öle bi agladım ki sabah kalktıgın da yüzüm çok şişti allahım bana bunu nasıl yaptı dmekten eridim resmen 3 gündr kendimde degilim resmen kafayı yiyicem tabi yaptıgına çok pişman oldu çok agladı alkollden oldu fln her zamanda içen bri degil zaten biliyorum çok pişman ama ben çok mutsuzum dün çiçek almış bana unutmaya çalışıyorum ama bana sarıldgında bile aklıma geliyo ben napcam hiç bilmiyorum ufff öle içim sıkılıyo ki kimseye anlatamadım paylaşamadım burada tanımadgım insanlra yani sizlere yazmak inş bana ii gelicek cvpların için şimdeden sagolun....