kocama karşı hayal kırıklıgımmm

gamze852

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
34
0
36
İstanbul
merabalar buaraya böle bi onu açıçagımı 5 ay evvelsi hiç bilemezdim ben yeni evliyim daha 3,5 ay oldu eşimle severek evlendik gerçekten beni çok seviyo biliyırum ama cuma akşamı beni öle hayal kırıklıgına ugrattı ki içimden atamıyorum. cuma akşamı biraz içki içti eşim neyse herkes gittikte sonra şakalaşırken şaka gerçege dönüştü sanki beni şaçımdan tuttu itirdi bileklerimi sıktı kolumu öle bi sıkmış ki kollarım çürüdü bagırdı tabi bende bagırdım fena bi kavga ettik bi saat sonra pişman oldu tabi ama ben öle bi agladım ki sabah kalktıgın da yüzüm çok şişti allahım bana bunu nasıl yaptı dmekten eridim resmen 3 gündr kendimde degilim resmen kafayı yiyicem tabi yaptıgına çok pişman oldu çok agladı alkollden oldu fln her zamanda içen bri degil zaten biliyorum çok pişman ama ben çok mutsuzum dün çiçek almış bana unutmaya çalışıyorum ama bana sarıldgında bile aklıma geliyo ben napcam hiç bilmiyorum ufff öle içim sıkılıyo ki kimseye anlatamadım paylaşamadım burada tanımadgım insanlra yani sizlere yazmak inş bana ii gelicek cvpların için şimdeden sagolun....

3 Aylik evlilikte siddet basladiysa o evlilikten hayir gelmez ...

Alkol bahane ...
Madem kendini kaybedecek kadar sarhos oluyor, o kadar icmeyecek .

1. yi affetmissiniz 2. de darp raporu alip sikayetci olun...

kusura bakma ama bu bıraz basıt bsy yanı ole sabahlara kdr aglıcagın bı konu deıl.... daha baska seyler olacak belkı ılerleyen zmnda o zamn e yapacaksın bence kendını bu kadar hırpalama

affetme hemen getir burnundan. bu derece dövmek ne demek ya alkolü bahane ediyorsa madem ağzıyla içseymiş. hatta istersen bir darp raporu da al bundan sonra içerken iki kere düşünür.

İçki şişedeki gibi durmuyor derler. Muhtemelen aldığı alkol etkisiyledir canım. Eşin pişman olmuş bu güzel bir şey. Sende artık çok fazla bu konuyu gündeme getirme. benim sana tavsiyem canım, onun alkol almasına izin verme. Malesef alkol yüzünden evlilikler yıkılıyor, yada sarsılıyor. benim eşiminde alkol bağımlılığı var. Ben çok iyi bilirim yaşadıklarımı, Allahtan eşimde şiddet yok ama içince hemen değişen bir insan malesef...

biraz daha ayrıntılı anlatabılırmısın..kavgamı ettınız sacını tuttu vs.yoksa şakalasırkenmı anlamadım..

merabalar buaraya böle bi onu açıçagımı 5 ay evvelsi hiç bilemezdim ben yeni evliyim daha 3,5 ay oldu eşimle severek evlendik gerçekten beni çok seviyo biliyırum ama cuma akşamı beni öle hayal kırıklıgına ugrattı ki içimden atamıyorum. cuma akşamı biraz içki içti eşim neyse herkes gittikte sonra şakalaşırken şaka gerçege dönüştü sanki beni şaçımdan tuttu itirdi bileklerimi sıktı kolumu öle bi sıkmış ki kollarım çürüdü bagırdı tabi bende bagırdım fena bi kavga ettik bi saat sonra pişman oldu tabi ama ben öle bi agladım ki sabah kalktıgın da yüzüm çok şişti allahım bana bunu nasıl yaptı dmekten eridim resmen 3 gündr kendimde degilim resmen kafayı yiyicem tabi yaptıgına çok pişman oldu çok agladı alkollden oldu fln her zamanda içen bri degil zaten biliyorum çok pişman ama ben çok mutsuzum dün çiçek almış bana unutmaya çalışıyorum ama bana sarıldgında bile aklıma geliyo ben napcam hiç bilmiyorum ufff öle içim sıkılıyo ki kimseye anlatamadım paylaşamadım burada tanımadgım insanlra yani sizlere yazmak inş bana ii gelicek cvpların için şimdeden sagolun....

anladığım kadarıyla el şakasıyla başlamış herşey sonra da ciddiye dönmüş el şakası malesef hiç iyi sonuçlanmıyor bi de alkol var bence biraz daha bekleyin eşinizin alkol almadığı ve el şakası yapmadığı zamnalardaki davranışlarına dikkat edin eğer hala buna benzer davranışlar sergiliyorsa dikkatl iolun derim

aslında hepiniz haklısınız kendi söz verdi zaten bi dha agzıma srmücem içki fln diye ama insan içinden atmıyo..

içmeyi beceremeyen içmesin mesele alkolde değil eşin bi garip nasıl şakalaşırken dayağa dönüşmüş anlamadım...çok garip.

siz kavgami ettiniz anlamadim
öyle ise kavga sebebi nedir?
ya da saka biraz agir mi kacti? alkolluyken farketmemistir belki kollarinizi ne kadar gücle sIktigini
ne bileyim
biraz garip sanki anlatmiyorsunuz tüm olanlari
ya da ben anlayamadim

İçkiyi ağzıyla içemeyen içmeyecek, bu konuda anlayışlı olmayın. Çünkü sonra yaptıkları her şeyi içkinin arkasına saklıyorlar. Şiddet anlayış gösterilecek bir şey değil, içkide sebep değil. İçkiliydim lafına sinir oluyorum, gayet de akılları başlarında oluyor, ne yaptıklarını da biliyorlar, bu konuda çok sıkı bir tavır koy, madem içkidenmiş içmeyecek o zaman :47:

Konuyu ben de tam anlayamadım şakalaşırken birden tartışma mı çıktı eşiniz de size şiddet göstermeye mi başladı?

bida içki içmesin söz verene kadar affetme..

eşinizin içki içmemesi gerek içki çoğu kişide ikinci bi karakter yaratıyo. malesef sizin eşinzde saldırgan bi karakter yaratıyo. zaten bütün kötülüklerin anası diye boşa dememişler.

alkol insanı çok başkalaştırıyor ondan mı kaynaklı yoksa, şiddete meyyal mi bilemiyorum bunun tespiti zor. Ama içki icmeyin her halükarda zarar vereceği belli. Ama normalde de şiddet içeren davranışları oluşmaya başlarsa o zaman verirsin notunu ve gerekeni yaparsın mecbur.

Net bi şekilde tavrınızı koymazsanız böyle devam edecektir pişmanlığı da çok sürmeyecektir.
İçmeyi bilmiyorsa içmesin. Şakalaşırken bu duruma gelmekte şaka gibi anlam veremedim.

aslında söle oldu ben buna şakadan pis sarhoş dedim oda lafını geri al ben sana naptım içtimde fln diye başladı bende inat ettim almadım lafımı fln sonra saçımdan tuttu illa lafımı geri alcakmışım böle başladı bilmiyorum suan yaptıgından çok pişman içki içmicegine dair bana söz verdi bunun tekrarı oldugunda bir daha bu eve gelmicegimi net bi şekilde söledim yaptıgından pişman bana karşı mahcup kendini suçlu hissediyo normalde bana karşı tavırları kötü olsa zaten bunu asla sineye çekemem...

daha yenı evlıymıssın erken baslamıs sıdeete esınız...

bırıncısı buna ızın vermeyın saka yoluylada olsa olmaz

alkolun arkasına sııgnmasın esınız...

balayındasınız daha bugun bunu yapan bır sene sonra sana neler yapar...

pişman edın yaptıgına..esım sevıyor dıyorsunuz sevıyorsa eger sızı bır cırpıda bosamaz..

oyuzden elınzden gelenı ardınıza koymayın..konusmayın kusun yatmayın ne bılım yanı tavır koyun..

erkenden yelkenlerı suya ındırmeyın lutfen...bız kadınlar esım benı sevıyor dıye dıye suan kadına sıddet artııı...

Back
X