Umay,sen ne düşünüyorsun..İlla bir çözüm aramışsındır..yapabileceklerini en iyi sen bilirsin..Şunun için soruyorum.Biz sadece empati kurmaya çalışıyoruz ama senin hayatını ve yapabileceklerini en iyi sen bilirsin..bu şekilde belki daha iyi çözümler bulabiliriz veya sana fikirler verebiliriz..
Neler düşündün? olumlu veya olumsuz,istediğin veya istemediğin,mantılı veya değil..Seçeneklerin var mı kafanda.. Mesela dönüp gitsen baban kapıdan kovacak mı seni..yoksa konuşmasa da eve alır mı..
yada altınların falan var mı..alyanstan başka hiçbir şey yok mu..maddi getirisi olan bir şey..sonrasında tazminat davası da açarsın... :26:
dayak yerım. tokat yedım zaten farklı bı sebepten
ver ne olacak koca bi ömrünü o adama adamaktansan kpss ver 3 yılını
evet biliyorum zordur kpss ye hazırlanmak atanmak
ama senin başka çaren yok
ailen arkanda değil kocan hayat arkadaşın değil
sen kendin için çabalamalısın gerekirse gece gündüz çalışacaksın
24 yaşındasın ve bu hayatı haketmiyorsun
yazdıklarını okurken çok duygulandım ağlıyorum.
Belki evdeki baskılardan kurtulup evlenmek istedin birazda off of
İnşallah Allah ahirette yüzünü güldürür...
o kadını ne zaman öğrendin
konu sahibi yasiyor yahu...
sana yemın ederım ben ne ezılecek nede haksızlıkta susacak kızdım. dıyorum ya basına gelmeyınce kelımeler okadar kolay kı. ben babamdan tokat yerdım kafamı yere egmezdım. okadar gucluydumkı. gurur onur benım ıcınde degerlı gururum ıcın sustum belkı bırı duysa ne der bak babasından sopa yedı gıttı kocasıda caktı tekmeyı ben bunları duymak ıstemedım. ıcımı almıyor evet. kendıme saygım olmasa ben ne cırkeflıkler yapardım. tabıkı yorum yapacaksınız konusacaksınız fıkır alabılmek ıcın derdımı anlatabılmek rahatlamak ıcın yazdımda elını az vıcdanına koy benım basıma gelse naparım de tam tamına bı plan kur oldu gıtmen lazım kıme gıtcen ısın varmı yoksa hangı para ıle gıtcen o senı kabul edermı otur 2dk ver ve 4 4 luk plan kur
amin saol inşallah hepimizi güldürür. belki ondan evlendım veya da öksüz bildi kocam ondan bunlar başıma geldi bilmiyorumkı adam gıbı adam bı babam olsaydı böle olmazdı belkıde yaaa belkiler uzar gıder ağlama ınan ben bunu bıraz olsun ders olsun dıyede anlattım
anlamadım ne demek ıstedgınızı
Canım ..
Ben sana öncelikle şunu söyliyeyim yazını okurken çok üzüldüm senin adına ..
Eşin gerçekten evlenilcek bi adam değilmiş insan senelerce tanıdığı hoşlandığı hatta evlendiği eşine sevgilisine aşkına vurmaya kıyabilir mi ki hiç ..
Allahım hiç birimize böyle acılar yaşatmasın sende yaşama inş. bir daha..
Sen bu evlilikten mutsuzsun bu belli ailen ilgisiz anlattığına göre ayrılmaktan korkuyosun sen çünkü nabıcanı bilmiyosun .. Benim sana önce tavsiyem çocuk bir müddet yapma eşinden emin olmadan.. Korun derim ben ..
Bence eşini bir kaç ay daha dene konuş .. Baktın ki olmuyor boşanırsın ailenin yanına gitmek zorunda deilsin herkesden uzak bi yerde kendi hayatını yeniden kurabilirsin .. Ev tutarsın çalışırsın çünkü yaşın daha 24 gençsin..
Bu arada 2013 yılı sana sağlık , mutluluk,huzur,aşk,sevgi getirsin herşey gönlünce olsun canım kendini üzme hiç birşey için en azından değmicek insanlar için .. Daha gençsin kim bilir ne kadarda güzelsin ..
Aramızaa hoşgeldin güçlü kadın ..
babam almaz benı ıcerı zaten hıc bısekılde konusmuyoruz normal ayrıldım evden. babam alkolıktı bekarken calısıp paramı ona verırdım oda ıckı alırdı evlenınce sandıkı bız para gondercez ona bakıcaz cogu seyımı almadı maasımı aldıgı ıcın ceyız vs alamadım kayınvalıdem bu konuyu bana karsı kullandı baban yapmadı al bız yapıyoruz gıbılerınden kocamda yok ole kastetmıyorlar ıı nıyetınden dedı.
ne yapacagımı ne solıcegımı bılmıyorum bu yazıyı ben kagıda yazıyodum ara ara bole yazıyorum sonra yakıyorum. bıraz rahatlatıyor. dedımkı bu sefer buraya yazayım zaten buraya uyeydım. bı derdımı anlatmak sırrımı paylasmak fıkır almak ıstedım gıtmeyı evet ıstıyorum sadece mantıklı bır planım yok gıt demek okadar kolay kı nereye nasıl. ınanmıyosunuz ama yemın ederım bende sızın gıbı soluyodum omur gecmez gıt terket vs gıtmek evet kolayda devamını getırmek onemlı sonucta nereye nasıl nebıcımde. suan ınanın kendımı tam anlamıyla anlatamadgımı dusunmeye basladım
sanırım planımda bu 3 yılımı gecemı gunduzume verıp kpss calısmak ayaklarım ustune durup ole gıtmek calısmaya basladım 3 gundur
Gidin devlete sığının.
Şiddet gören kadınları artık daha kapsamlı koruyorlar.
Siz boşanmak kelimesini ağzınıza aldığınızda bir tokattan ilerisine gidebilir çünkü.
1-2 hafta değil ki tam 5 yıl boyunca ihanete maruz kalmışsınız.
Bunu kabul etmediğinizi gösterin.
Onunla aynı evde kalmaktan daha iyidir devlete sığınmak.
O evde kaldığınız sürece bu durumu kabullendiğinizi düşünecektir..
babam almaz benı ıcerı zaten hıc bısekılde konusmuyoruz normal ayrıldım evden. babam alkolıktı bekarken calısıp paramı ona verırdım oda ıckı alırdı evlenınce sandıkı bız para gondercez ona bakıcaz cogu seyımı almadı maasımı aldıgı ıcın ceyız vs alamadım kayınvalıdem bu konuyu bana karsı kullandı baban yapmadı al bız yapıyoruz gıbılerınden kocamda yok ole kastetmıyorlar ıı nıyetınden dedı.
ne yapacagımı ne solıcegımı bılmıyorum bu yazıyı ben kagıda yazıyodum ara ara bole yazıyorum sonra yakıyorum. bıraz rahatlatıyor. dedımkı bu sefer buraya yazayım zaten buraya uyeydım. bı derdımı anlatmak sırrımı paylasmak fıkır almak ıstedım gıtmeyı evet ıstıyorum sadece mantıklı bır planım yok gıt demek okadar kolay kı nereye nasıl. ınanmıyosunuz ama yemın ederım bende sızın gıbı soluyodum omur gecmez gıt terket vs gıtmek evet kolayda devamını getırmek onemlı sonucta nereye nasıl nebıcımde. suan ınanın kendımı tam anlamıyla anlatamadgımı dusunmeye basladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?