okudum 10 sayfayı bastan sona.
yorumlarda bazı mantıklı önerıler var. mor catı, ücretli öğretmenlik falan yazıcaktım zaten arkadaslar yazmıslar.
bi arkadasta yatılı çalış bı evde demiş. o da cok mantıklı geldı bana.
genel olarak iş ilanlarına bak, yatılı temizlikçilik falan bıle olabilir yani, cocuk bakıcılıgı falan.
madem kendi dalından bi iş çıkmıyor...
eger evden hemen ayrılmak ıstıyorsan bunları bı dusun derım ben.
he şöylede olabılır; deli gibi calışırsın gece gunduz. kpss yı kazanırsın... o sure zarfında az az para da koyarsın kenara. bak mesela ı kavanozun olsun. cebınde hıc bozuk para tutma hepsını oraya at. hergun 5 tl atsan kenara sartları zorlayıp 6 ayda 900 tl eder ya.. sınavdan sonra en azından elınde azda olsa bırıkmısın olur. hiç olmamasından ıyıdır dımı..
böyle yapıcaksan eger ciddi korun ve sakın hamıle kalma..
hayat ole kolay değil kimseye guvenmıyorum. sırt dayamaya da niyetım yok acıkca solıyım mı bu hayatta ben tek basıma ayaklarım ustundeyım demek kolay değil. hele bayan ıcın cok zor meslegım var beden egıtımı öğretmenıyım. kadrom yok kpss gıbı sorunum var atan gıt muhabbetını yapamam dersaneye gıttgım halde dusuk puan aldım. yarın kocam kovalarsa evet sokakta kalırımcunku bı dalım yok en azından manevı bır deswtegım yok
sokakta kalmazsın. tezgahtarlık, kasyerlik sekreterlik yapabilirsin mesela.
nereye gideyım sole bana nereye bi ailem yok babam sılıp attı annem ezık gıbı sıgıntı gıbı yasıyor babamdan gızlı arıyor benı nereye gıdeyım?
peki sana bişey sorucam kocana desenki ben boşanmak istiyorum. ne der ?
dayak yerım. tokat yedım zaten farklı bı sebepten
tam terside olabilir.
ya kocan deseki ben boşamak istiyorum. ne yapacaksın?
nede dayak atıyordu baban sana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?